Merhaba arkadaşlar, iPhone 6 almayı düşünnüştüm bı bütçeyle ama hem ios 13'ün gelmeyecek oluşu hem de saçma sapan fiyatlardan dolayı vazgeçtim. Yine android ile yola devam edeceğim kesin görünüyor. Adana'da ikamet ediyorum ve başıkta belirttiğim üzere 800 - 1000 tl arasına telefon bakıyorum. Şu anda elimde Note 2 var yani bu telefondan hangi telefona geçersem geçeyim bana eşekten inip ata binme etkisi yaratacaktır tabi ama bu yüzden de paramı sokağa atmak istemiyorum. Saçma sapan kronik sorunları olmayan güzel normal bir telefon istiyorum sadece. Marka takıntım yok. 950 lira civarına lg g6 satan bir arkadaşımız var sizce mantıklı bir seçim olur mu? Hiç lg kullanmadım ama güzel görünüyor. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim, hayırlı akşamlar ve hayırlı yaşamlar dilerim herkese.
Bende G7 kullanıcısıyım,g6'da fena değildir ama öncellikle bulabiliyorsan redmi note 7 al,2. seçeneğin G6 olsun
Grantili Note 7 bulamadım. Sıfır ama garantisiz var o da 1.150 tl demiş. Yine de alınır mı emin değilim. Samsung'un A20 modeline baktım 1200'e var ama o da bu fiyata değer mi bilmiyorum sizce alınır mı?
A20'ye bakma note 7 varken.Pasaport kayıtlıysa al geç hiç düşünme fiyat iyi 4gb'lık versiyon di mi?
Pasaport kaydı da yok, kafalar karışık valla :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme