Asus K52JR Laptop Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar, yıllanmış bi Asus K52JR laptop var elimde. Ablam kullandı yıllarca ve son zamanlarda bazen açılmıyor demişti. Aldım eve getirdim açmayı denedim açıldı ve yedeklemelerini yaptım sonra bi ssd taktım. Fişe taktığımda şarj ışığı yanmıyor bile. Adaptör'de sıkıntı olabilir mi bilmiyorum ama başta gayet çalışıyordu ne değişti anlamadım. Ablamlarda da bazen açılıyormuş bazen açılmıyormuş. Açtıklarında yer değiştirmek için kapattıklarında bir daha açamıyorlarmış. Sanırım bir süre boş bekleyince açılıyor. Bataryası ölü. Bir iki gün bekletip açmayı da denedim yine de açılmadı.
Bataryayı çıkarıp power düğmesine basılı tutarak içindeki elektriği sıfırlayarak açmayı denedim. Hem batarya ile hem de sadece adaptör ile denedim ama sonuç alamadım. (Batarya zaten ölü olduğu için aslında hiçbir işe yaramadı muhtemelen batarya ile denemem.)
Farklı güç kaynağı deneyemedim en kısa zamanda deneyeceğim.
Sizce adaptörden ziyade başka bir durum söz konusu olabilir mi? Adaptör orijinal değil bu arada yaklaşık iki yıldır retro marka oem adaptör ile kullanılıyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor, herkese iyi forumlar diliyorum :)
yanlış yerde açtım konu silinsin
silinsin
|
|
Nvidia GeForce GT630 2GB DDR3 4K (UHD) Desteği
|
Windows 10 Single Language Dil Değiştirme
|
|
|
|
Swiss Military Hanowa
|
Meslek: Öğrenci
Never drink the last beer! |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 9.688 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware