Şimdi Ara

32 İnç Full HD Televizyon Tavsiyesi (600-700 Arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben bilgisayara bağlamak için en düşük 32 inç ve Full HD bir televizyon düşünüyorum. Ayrıca yakın bir zamanda ekran kartı da alacağım için ekrana fazla para yatırmak istemiyorum açıkçası. Yoksa şuan hepsiburada sitesinde 49 inç awox marka televizyon tam bana göre, indirimde ve fiyatı da 999 TL.

Birde ben alırım, yıl başı indirimleri falan olur da aldığım ürünün fiyatı düşer veya daha uygun ve daha iyi özellikte televizyonların fiyatı düşer diye de korkuyorum biraz. Bu durumda ne yapacağıma karar veremedim. Şuan için nereye baksam özellik olarak 32 inç ve 1080p seçimi yapınca fiyatlar 700 üzerinde oluyor ve bilmediğim markalar çıkıyor. Ben şuan LG Flatron L177WSB 17 inç bir LCD monitör kullanıyorum. (Yaklaşık 8 yıllık.) Ekran kartını değiştirsem HDMI portuna yazık olacak. Bu yüzden de önce ekranı değiştirmek istiyorum.

Ekran kartım şuan ASUS Nvidia GeForce GT630 GDDR3 128 Bit, bu ekran kartının HDMI çıkışı ile de bir süre idare ederim ve bikaç aya da ekran kartı alırım diye düşünüyorum. Ne dersiniz, yıl başı indirimleri için beklemeli miyim? veya şuanda maksimum 700 TL fiyata güzel bir tv alabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim ve iyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.