Şimdi Ara

ikinci el yeni kasa civic hb aranıyor... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gidakontrol arkadaşım bu civicler eski kasa.piyasası 45 değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supercar

Ne anlıyosun o yumurta gibi arabadan git passat al

hocam ben 24 yasındayım 50 yasında olsam gıder passat alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gidakontrol

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=779215

bu ilanda bir gariplik var sanırım.45 mılyarlık aracın satıs fıyatı 31 mılyar gozukuyor.bence bir araştırın eger sorun yoksa kaçırmayın,artık 15 mılyar kar ederseniz bir çay ısmarlarsınız

bu fiyata alabilsem sana 10 sene cay ısmarlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Erkan satması bi yana bence çok km yapmış araç 15bin km az deil ben aracımı temmuz ortasında aldım daha yeni 3bine geldi...

evet sizden bir ay önce almıs ama su anda 16 bine dayamıs
  • bak bi tane daha düşmüş ikinci ele 3000 km. de lacivert 46000 ytl istiyor

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=786971
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyar

ben ist dayım ama varsa izmit de gider alırım okey saolsın arıyorum simdi bayiyi

Sıfır istersen bende de bir adet siyah mevcut şu anda boşta ilgilenenlere duyurulur.
  • alakalı arkadaslara tesekkurler
    buldum bi tane ikinci el hayırlısıyla alıyorum alınca paylasırım sizlerle
  • alma abicim alma yaa..ver 3 -4 fazla 0 al, bi problemi olmasa bu kadar kısa sürede satarmı yaa
  • satar yaf neden satmasın ben 2. el aldım daha 88 km.idi çokda memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: champi10

satar yaf neden satmasın ben 2. el aldım daha 88 km.idi çokda memnunum

ya arkadas ayıp sana o aldıgın araba benım ıstedıgımdı sanırım
    ilanı vardı autostore du galiba km 66 diyodu fiyat 46500 dü
    aradım satıldıgını sölemişlerdi demek sen aldın
    hayrını gör güle güle kullan
    bende kısmetse yarın alıyorum
  • resim ekle modifiyede yaparız sana
    quote:

alakalı arkadaslara tesekkurler
    buldum bi tane ikinci el hayırlısıyla alıyorum alınca paylasırım sizlerle
  • 2.el tabiki alınır 100km bile olsa önemli olan serviste bir güzel kontrol ettirilmesidir bence.ayrıca benim arakadasım daha yeni aldı hemde39000ytl ye bende dedim ya problemi filanmı var adam çekini ödemek zorunda oldugunu soleyip satmış.kesin kandırılacaksın dedim ama 1ay oldu arabadan gayet memnun.o fiyata korkup almadıgıma pişman oldum vallahi

• quote:

Orjinalden alıntı: caucass

alma abicim alma yaa..ver 3 -4 fazla 0 al, bi problemi olmasa bu kadar kısa sürede satarmı yaa

evet caucass'ın dediği gibi o kadar para verip de ikinci el alma bence de.. ayrıca Honda'daki bir tanıdığın söylediğine göre i-shift şanzıman ile ilgili memnuniyetsizlikler varmış.. bana sorarsan manuel al.. spor araba manuel daha zevkli olur
  • i shift hıc bir problem yok sarsıntılı gecisler var diyene sasırıyorum vites gecislerini kulagını vermezsen anlayamıyorsun bile ayrıca manuel kullanımıda cok guzel otamatik te de araba resmen sahibinin emri altında eger performanslı kullanırsan asılırsan 4000 devirde vites büyüyor asılmazsan 2500 devirlerde vites büyüyor yakıt tüketimini etkileyen olumlu bir faktör..
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

2.el tabiki alınır 100km bile olsa önemli olan serviste bir güzel kontrol ettirilmesidir bence.ayrıca benim arakadasım daha yeni aldı hemde39000ytl ye bende dedim ya problemi filanmı var adam çekini ödemek zorunda oldugunu soleyip satmış.kesin kandırılacaksın dedim ama 1ay oldu arabadan gayet memnun.o fiyata korkup almadıgıma pişman oldum vallahi

piyango cıkmıs sen tepmişin arkadasın uyanık senden

• quote:

quote:

2.el tabiki alınır 100km bile olsa önemli olan serviste bir güzel kontrol ettirilmesidir bence.ayrıca benim arakadasım daha yeni aldı hemde39000ytl ye bende dedim ya problemi filanmı var adam çekini ödemek zorunda oldugunu soleyip satmış.kesin kandırılacaksın dedim ama 1ay oldu arabadan gayet memnun.o fiyata korkup almadıgıma pişman oldum vallahi

piyango cıkmıs sen tepmişin arkadasın uyanık senden

ya gerçektende çok pişman oldum ama 39milyarda az para degilki riske edeyim.ikinci el sitelerinde 45civarı satılıyo ama kesinlikle verilmez.zaten üztüne alma filan derken 1milyardan fazla gideri olacak kesinlikle değmez.40 ın altında alınabilir sadece bence....saygılar

• quote:

Anlamadım 39 000 ytl ye aldıysa karı ne , zaten 0 fiyatı bu değilmi, yoksa 1.8 miydi?

• quote:

Anlamadım 39 000 ytl ye aldıysa karı ne , zaten 0 fiyatı bu değilmi, yoksa 1.8 miydi?

kardeş araba HB.. yani 1.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: mightywings

quote:

kardeş araba HB.. yani 1.8

Ooo o zaman gerçekten çok iyiymiş ya, bende epeyce aradım makul bi 2 el ama hiç denk gelmedi
  • 39000 e kımse vermez bence cok cok cok sıkısmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.