bu ilanda bir gariplik var sanırım.45 mılyarlık aracın satıs fıyatı 31 mılyar gozukuyor.bence bir araştırın eger sorun yoksa kaçırmayın,artık 15 mılyar kar ederseniz bir çay ısmarlarsınız
bu fiyata alabilsem sana 10 sene cay ısmarlarım
quote:
Orjinalden alıntı: Brada
Erkan satması bi yana bence çok km yapmış araç 15bin km az deil ben aracımı temmuz ortasında aldım daha yeni 3bine geldi...
evet sizden bir ay önce almıs ama su anda 16 bine dayamıs
bak bi tane daha düşmüş ikinci ele 3000 km. de lacivert 46000 ytl istiyor
ben ist dayım ama varsa izmit de gider alırım okey saolsın arıyorum simdi bayiyi
Sıfır istersen bende de bir adet siyah mevcut şu anda boşta ilgilenenlere duyurulur.
alakalı arkadaslara tesekkurler buldum bi tane ikinci el hayırlısıyla alıyorum alınca paylasırım sizlerle
alma abicim alma yaa..ver 3 -4 fazla 0 al, bi problemi olmasa bu kadar kısa sürede satarmı yaa
satar yaf neden satmasın ben 2. el aldım daha 88 km.idi çokda memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: champi10
satar yaf neden satmasın ben 2. el aldım daha 88 km.idi çokda memnunum
ya arkadas ayıp sana o aldıgın araba benım ıstedıgımdı sanırım ilanı vardı autostore du galiba km 66 diyodu fiyat 46500 dü aradım satıldıgını sölemişlerdi demek sen aldın hayrını gör güle güle kullan bende kısmetse yarın alıyorum
resim ekle modifiyede yaparız sana
quote:
Orjinalden alıntı: joyar
alakalı arkadaslara tesekkurler buldum bi tane ikinci el hayırlısıyla alıyorum alınca paylasırım sizlerle
2.el tabiki alınır 100km bile olsa önemli olan serviste bir güzel kontrol ettirilmesidir bence.ayrıca benim arakadasım daha yeni aldı hemde39000ytl ye bende dedim ya problemi filanmı var adam çekini ödemek zorunda oldugunu soleyip satmış.kesin kandırılacaksın dedim ama 1ay oldu arabadan gayet memnun.o fiyata korkup almadıgıma pişman oldum vallahi
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
alma abicim alma yaa..ver 3 -4 fazla 0 al, bi problemi olmasa bu kadar kısa sürede satarmı yaa
evet caucass'ın dediği gibi o kadar para verip de ikinci el alma bence de.. ayrıca Honda'daki bir tanıdığın söylediğine göre i-shift şanzıman ile ilgili memnuniyetsizlikler varmış.. bana sorarsan manuel al.. spor araba manuel daha zevkli olur
i shift hıc bir problem yok sarsıntılı gecisler var diyene sasırıyorum vites gecislerini kulagını vermezsen anlayamıyorsun bile ayrıca manuel kullanımıda cok guzel otamatik te de araba resmen sahibinin emri altında eger performanslı kullanırsan asılırsan 4000 devirde vites büyüyor asılmazsan 2500 devirlerde vites büyüyor yakıt tüketimini etkileyen olumlu bir faktör..
quote:
Orjinalden alıntı: enteresavar
2.el tabiki alınır 100km bile olsa önemli olan serviste bir güzel kontrol ettirilmesidir bence.ayrıca benim arakadasım daha yeni aldı hemde39000ytl ye bende dedim ya problemi filanmı var adam çekini ödemek zorunda oldugunu soleyip satmış.kesin kandırılacaksın dedim ama 1ay oldu arabadan gayet memnun.o fiyata korkup almadıgıma pişman oldum vallahi
piyango cıkmıs sen tepmişin arkadasın uyanık senden
quote:
Orjinalden alıntı: joyar
quote:
piyango cıkmıs sen tepmişin arkadasın uyanık senden
ya gerçektende çok pişman oldum ama 39milyarda az para degilki riske edeyim.ikinci el sitelerinde 45civarı satılıyo ama kesinlikle verilmez.zaten üztüne alma filan derken 1milyardan fazla gideri olacak kesinlikle değmez.40 ın altında alınabilir sadece bence....saygılar
quote:
Anlamadım 39 000 ytl ye aldıysa karı ne , zaten 0 fiyatı bu değilmi, yoksa 1.8 miydi?
quote:
Anlamadım 39 000 ytl ye aldıysa karı ne , zaten 0 fiyatı bu değilmi, yoksa 1.8 miydi?
kardeş araba HB.. yani 1.8
quote:
Orjinalden alıntı: mightywings
quote:
kardeş araba HB.. yani 1.8
Ooo o zaman gerçekten çok iyiymiş ya, bende epeyce aradım makul bi 2 el ama hiç denk gelmedi