Şimdi Ara

ikinci el yeni kasa civic hb aranıyor... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araban vuruk demedim yazımı okursan,çektigin resimede bakarsan anlarsın niye o yorumu yaptıgımı anlarsın.demek fiyatta pazarlık yapmıyosun helal olsun ne diyelim.ayrıca allah aşkına arabanı sattıgın zaman satacagın fiyatı çok merak ediyorum.senin araban ikinci el oldu artık geçmiş olsun artık turkiyede 0 aracı yeni alan için hemen satması demek minimum 5/6milyar zarar demek.ha sen isviçrede yasıyosan bilemem.ama burası turkiye ve arabanın fiyatının dusmesini 4*4lük olması engellemiyor.ha bu arada linkteki diger arkadasta aracını satmıs ortalıkta yok darısı senin başına...saygılar
  • mrcanadian aracı sattığına üzüldüm forumda hep arabadan memnun olduğunu yazıyodun.arabadan kaynaklanan bir sorun mu var yoksa?
    benimde niyetim var hb hondaya yarın seni arıyacağım eğer anlaşabilirsek neden olmasın
  • cam tavanlı getirseler şu aracı 1 sn. düşünmeden alırdım...
  • enteresan kardeşim benim 51.450 olan arabayı 45 milyara vermek te zaten 6,5 milyarlık indirim yapmış olmuyormuyum sende aynı şeyi yazmışsın zaten yani neden sırf sataşma olsun diye yorum yazıyorsun anlamıyorum ben hiç bir yerde arabam sıfırdır demedim sıfır fiyatınada satmaya kalmadım artı bu araba için 2 milyarda masraf yaptım dolayısıyla 8,5 milarlık bir indirim yapıyorum ki bu da yeterli sanıyorum.

neyse bu kadar tartışmadan sonra temennin için çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

araban vuruk demedim yazımı okursan,çektigin resimede bakarsan anlarsın niye o yorumu yaptıgımı anlarsın. (Fotoğrafa baktım fotoğraf araba alındığı günün ertesi sabahı çekilmiş ve üzerinde kırağı var darbe neresinde gözüküyor lan pardon bana öyle geldi diyeceğin yere hala israr ediyorsun ha...)demek fiyatta pazarlık yapmıyosun helal olsun ne diyelim.ayrıca allah aşkına arabanı sattıgın zaman satacagın fiyatı çok merak ediyorum.senin araban ikinci el oldu artık geçmiş olsun artık turkiyede 0 aracı yeni alan için hemen satması demek minimum 5/6milyar zarar demek.ha sen isviçrede yasıyosan bilemem.ama burası turkiye ve arabanın fiyatının dusmesini 4*4lük olması engellemiyor.ha bu arada linkteki diger arkadasta aracını satmıs ortalıkta yok darısı senin başına...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 6 Aralık 2006; 11:15:19 >

• arabadan çok memnunum bu arabayı mercedese değişmem ancak arabayı kredi ile aldım hiç hesapta olmayan 20 milyarlık bir ödeme herşeyi alt üst etti bende arabanın kredisini borçla kapatıp satılığa çıkardım yani kesinlikle ne borcu ne de arabanın bir sorunu yok...

quote:

Orjinalden alıntı: ronin67777

mrcanadian aracı sattığına üzüldüm forumda hep arabadan memnun olduğunu yazıyodun.arabadan kaynaklanan bir sorun mu var yoksa?
    benimde niyetim var hb hondaya yarın seni arıyacağım eğer anlaşabilirsek neden olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

arabadan çok memnunum bu arabayı mercedese değişmem ancak arabayı kredi ile aldım hiç hesapta olmayan 20 milyarlık bir ödeme herşeyi alt üst etti bende arabanın kredisini borçla kapatıp satılığa çıkardım yani kesinlikle ne borcu ne de arabanın bir sorunu yok...

quote:

mrcanadian aracı sattığına üzüldüm forumda hep arabadan memnun olduğunu yazıyodun.arabadan kaynaklanan bir sorun mu var yoksa?

arkadasım durumun nedir neden satıyosun bilinmedigi için genel kanı bukadar erken neden satıyo olur.durumun için üzüldügümü belirteyim gerçektende oyle bir araçtan kopmak kolay degildir.senden özür diliyorum hakkını helal et...saygılar

• Teşekkür ederim kardeş.

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

arabadan çok memnunum bu arabayı mercedese değişmem ancak arabayı kredi ile aldım hiç hesapta olmayan 20 milyarlık bir ödeme herşeyi alt üst etti bende arabanın kredisini borçla kapatıp satılığa çıkardım yani kesinlikle ne borcu ne de arabanın bir sorunu yok...

quote:

arkadasım durumun nedir neden satıyosun bilinmedigi için genel kanı bukadar erken neden satıyo olur.durumun için üzüldügümü belirteyim gerçektende oyle bir araçtan kopmak kolay degildir.senden özür diliyorum hakkını helal et...saygılar

• evet aynı arabadan ben de arıyordum ama bulamayınca vazgeçtim sedan alıorum ama az önce bi ilan gördüm ona bak istersen motosikletim.e-kolay.net araba 4.500 kmde 44000ytl ama bursa da 02242113811 numarası hadi kıay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.