Bildirim
İkinci el yivsiz tüfek almak? Ata neo içerir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İkinci ellerde aman aman bir indirim yok bence. Sıfırı 2000 olan tüfeğe 1800-1900 yazıyorlar. Bunun kdv sini yıpranma payını düş en fazla 1500 e bırakmalıki cazibesi olsun. Kredi kartına 9 taksit 2 yıl garantili al götür arkadaşım. Zaten kılıf fişek harbi yağ hediyeside var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
İkinci ellerde aman aman bir indirim yok bence. Sıfırı 2000 olan tüfeğe 1800-1900 yazıyorlar. Bunun kdv sini yıpranma payını düş en fazla 1500 e bırakmalıki cazibesi olsun. Kredi kartına 9 taksit 2 yıl garantili al götür arkadaşım. Zaten kılıf fişek harbi yağ hediyeside var.
Bir akrabayla av bayiine gittik sıfırına 1600 dedi. İkinci elde de binden fazla verme dedi. İkinci el silah çok düşer dedi herkes.
İş arkadaşım da tutturdu trust al diye. Tamam güzel tüfekte 2.700
ALMA. Ata cy taktik desen belki derdim ama neo modeli hiç hoşuma gitmiyor benim.
1000 lira civarina armsan, hatsan bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: armstrong26
ALMA. Ata cy taktik desen belki derdim ama neo modeli hiç hoşuma gitmiyor benim.
Bugün Sarsılmaz Magic aldım 1.500 e hocam. İçime sinmedi satan herif yüzünden ama silahı çok övdüler
quote:
Orijinalden alıntı: They Killed Kenny
quote:
Bugün Sarsılmaz Magic aldım 1.500 e hocam. İçime sinmedi satan herif yüzünden ama silahı çok övdüler
İçinize sinmeyen birinden neden tüfeği aldınız peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: mithrilumut
quote:
Orijinalden alıntı: They Killed Kenny
quote:
İçinize sinmeyen birinden neden tüfeği aldınız peki?
Çünkü şehirdeki tek av bayii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X