Şimdi Ara

İkinci elin bukadar yükselmesine çözüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası şu an 2. el birkaç araba modeli belirlemiş durumdayım kendime, aynı zamanda sıfır gelmesini beklediğim bir iki modelde bakıyorum.
    Üstüne üstlük bir de aracımı satıyorum, 1 haftadır ilanlarda. Çok fazla arayan ve mesaj atan var, istediğim fiyata yaklaşan da var burada sorun yok.
    Fakat almak için baktığım araçlar 1 haftada 10 bin tl zamlanıyor, üstelik kendi aracımın muadilleri de sürekli zam yapıyor.(Genelde galericiler yapıyor.)
    Mecburen bende zam yapmak zorunda kalıyorum ve piyasa artıp gidiyor.

Geçen hafta 169.000TL'ye satılan bir aracı eğer arabam satılsaydı pazarlık yapıp almaya niyetliydim. O araç satıldı 3 gün sonra alan adam 179.000TL'den ilana koydu. 2 gün sonra oda satıldı, şimdi başka bir plaka ile 198.000 TL'ye satılık. Gerçekten şaka gibi olaylar yaşanıyor.

Yine geçen hafta 165.000TL'ye alabileceğim araçlar 175.000TL altına yok gibi birşey.

Neredeyse satmaktan vazgeçeceğim.

• Burda kaç bin kişiyiz, her araca 50 bin tane sahte ilan koyalım piyasayı düşürelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt

120.000tl ye 2 gün ilanda durmazdı bu emsaldeki arac suan fiyatı ortada

--

su aracın aynısı 2 ay önce 118.000 tl ye satılmıstı suan rakamlar ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 16 Ocak 2020; 11:50:58 >

• Bu fiyatda nedir böyle

Volkswagen firmasından daha fazla kar ediyordur kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükseliyorda yükseliyor diye ağlanmayın almayın

• Çözümü zaten 10 yıl önce bulduk ama uygulamadık.

Çözüm şu ikinci el araç ithalatını açmak ve 100 euroya golfleri ülkemize doldurmak, Otomobilden oluşan cari açıkta kapanır böylece çünkü 15.000 euroyu verip 0 araba getireceğine 100 euro verip ikinci elini getirirsin biter olay
  • Almayın abicim almayın!
    Ölü fiyatlar teklif edin kudurtun karşıdakini delirtin çakalları. Yeter artık bu resmen soygun boyutuna ulaştı almazsanız adam satamaz mecbur düşer fiyatları. Alıyorsunuz 6 ay binip sıkılıyosunuz arabadan boş line paketlere 150-200 binlira paralar veriyosunuz çok yazık sonra hepimiz patates oluyoruz!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.