Bildirim
İkinci hat için ucuz telefon ne alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
11 00 GÜZEL VE TAM TARİF ETTİĞİN TEL -
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
11 00 GÜZEL VE TAM TARİF ETTİĞİN TELquote:
Orjinalden alıntı: farukkk
11 00 GÜZEL VE TAM TARİF ETTİĞİN TEL
Nokia kullanmam artık diyordum ama fiyat olarak çok uygun kullananlardan şikayette yok herhalde. Kafamı 1600,1112 modelleri karıştırıyor. Dediğim gibi uzun yıllardır (2000 yılından beri) nokia kullanmıyorum, önerilerinizi alayım dedim.
Teşekkürler..
-
1600 olabılır oda guzel annemde varquote:
Orijinalden alıntı: alkolikquote:
Nokia kullanmam artık diyordum ama fiyat olarak çok uygun kullananlardan şikayette yok herhalde. Kafamı 1600,1112 modelleri karıştırıyor. Dediğim gibi uzun yıllardır (2000 yılından beri) nokia kullanmıyorum, önerilerinizi alayım dedim.
Teşekkürler..
Alıntıları Göster
-
nokia 1600 cok kucuk ve guzel renkli ekranquote:
Teşekkürler..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: reis.ertugrul
1600 olabılır oda guzel annemde var
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: reis.ertugrul
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
nokia 1600 cok kucuk ve guzel renkli ekran
Bekleme ve konuşma süresi ortalama ne kadar? 1100 için çok iddalı konuşuyorlar bir hafta civarı bekleme süresi olduğu konusunda.
-
http://www.nokia.com.tr/id74706.html burdan bak ne lazimsaquote:
Orjinalden alıntı: reis.ertugrul
quote:
nokia 1600 cok kucuk ve guzel renkli ekran
Bekleme ve konuşma süresi ortalama ne kadar? 1100 için çok iddalı konuşuyorlar bir hafta civarı bekleme süresi olduğu konusunda.
Alıntıları Göster
-
http://www.nokia.com/phones/comparephones/compare_results.jsp?location=TR&language=TR&pageaction=COMP&phone=1600&phone=1100 burdada 1100 ile 1600 karsilastirmasi var umarim istedeiklerine cevap verirquote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
http://www.nokia.com.tr/id74706.html burdan bak ne lazimsa
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 26 Temmuz 2006; 11:04:21 >
-
ŞARZ KONUSUNDA RENKLİ EKRANA GİRME EN FAZLA 11 00 ŞARZI GİDERquote:
http://www.nokia.com/phones/comparephones/compare_results.jsp?location=TR&language=TR&pageaction=COMP&phone=1600&phone=1100 burdada 1100 ile 1600 karsilastirmasi var umarim istedeiklerine cevap verir
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
http://www.nokia.com/phones/comparephones/compare_results.jsp?expcol#fg7 burdada 1100 ile 1600 karsilastirmasi var umarim istedeiklerine cevap verir
Benim için önemli olan fabrika çıkış verileri deil, kullanıcı önerileri. Yardımcı olmaya çalıştığın için saol.
-
dostum sonucta 1100 ve 1600 dan bahsediyoruz bu tip tellerde fabrika cikis verilweri ile kullanici verileri arsinda ucurum derecesinde farklar olmaz n93 mu alayim n 90 mi deseydin o zaman derdim haklisin diye ama sonucta 11 serisinden bahsediyozquote:
quote:
http://www.nokia.com/phones/comparephones/compare_results.jsp?expcol#fg7 burdada 1100 ile 1600 karsilastirmasi var umarim istedeiklerine cevap verir
Benim için önemli olan fabrika çıkış verileri deil, kullanıcı önerileri. Yardımcı olmaya çalıştığın için saol.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
ŞARZ KONUSUNDA RENKLİ EKRANA GİRME EN FAZLA 11 00 ŞARZI GİDER
Alıntıları Gösterquote:
Saol önerin için, sipariş verdim. Bakalım nasıl bir telefon, gelince söylenildiği gibi bir ürün mü görürüm artık.
Yardımlarınız için teşekkürler..
-
Motorolanın 1000 kontor hediyeli bir telefonu var, 110 milyon falan fiyatı, ondan al bari.quote:
Saol önerin için, sipariş verdim. Bakalım nasıl bir telefon, gelince söylenildiği gibi bir ürün mü görürüm artık.
Yardımlarınız için teşekkürler..
Alıntıları Göster
-
quote:
dostum sonucta 1100 ve 1600 dan bahsediyoruz bu tip tellerde fabrika cikis verilweri ile kullanici verileri arsinda ucurum derecesinde farklar olmaz n93 mu alayim n 90 mi deseydin o zaman derdim haklisin diye ama sonucta 11 serisinden bahsediyoz
Alıntıları Gösterquote:
dostum sonucta 1100 ve 1600 dan bahsediyoruz bu tip tellerde fabrika cikis verilweri ile kullanici verileri arsinda ucurum derecesinde farklar olmaz n93 mu alayim n 90 mi deseydin o zaman derdim haklisin diye ama sonucta 11 serisinden bahsediyoz
Benim için şarj süresi önemli ve fabrika verilerine göre ;
Nokia 1600 => 285-450 saate kadar ( 11 ile 19 gün arasında)
Nokia 1100 => 100-400 saate kadar ( 4 ile 17 gün arasında)
bekleme süreleri var. 1600 renkli ekran bekleme ve konuşma süreleri siyah-beyaz ekranlı daha sade bir telefondan daha fazla görünüyor. Kafamı karıştırdı ve forumda (yani fikir paylaşımı yapılan bir ortamda) kullanan üyelere sormak istedim. 1100 serisi ucuz bir telefon olduğunun farkındayım ama ikinci hattım için bir tane n90 alıp cebinde iki tane 1,.. milyarlık telefon taşımam.
Yardımcı olduğun için teşekkürler.
-
dostum ben n90 ve n93 u ornek olarak yazdim neyse ne alirsan al hayi´rli olsunquote:
Benim için şarj süresi önemli ve fabrika verilerine göre ;
Nokia 1600 => 285-450 saate kadar ( 11 ile 19 gün arasında)
Nokia 1100 => 100-400 saate kadar ( 4 ile 17 gün arasında)
bekleme süreleri var. 1600 renkli ekran bekleme ve konuşma süreleri siyah-beyaz ekranlı daha sade bir telefondan daha fazla görünüyor. Kafamı karıştırdı ve forumda (yani fikir paylaşımı yapılan bir ortamda) kullanan üyelere sormak istedim. 1100 serisi ucuz bir telefon olduğunun farkındayım ama ikinci hattım için bir tane n90 alıp cebinde iki tane 1,.. milyarlık telefon taşımam.
Yardımcı olduğun için teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Motorolanın 1000 kontor hediyeli bir telefonu var, 110 milyon falan fiyatı, ondan al bari.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: noxco
Motorolanın 1000 kontor hediyeli bir telefonu var, 110 milyon falan fiyatı, ondan al bari.
1000 kontor hediyesi hangi operatöre veriyor onu bilmiyorum, hatlarım faturalı. Hocam birde motorolanın menüsüne alışamadım gitti. Son modelleri nasıl bilmiyorum basamaklı animasyonlu falan herhalde ama bu zamana kadar motorolayı bir haftadan fazla kullanamadım.
Söylediğin telefon kontor alana yanında hediye herhalde
-
quote:
dostum ben n90 ve n93 u ornek olarak yazdim neyse ne alirsan al hayi´rli olsun
Alıntıları Gösterquote:
dostum ben n90 ve n93 u ornek olarak yazdim neyse ne alirsan al hayi´rli olsun
yegoadam ne gergin adamsın sende. Hemen sinirleniyorsun.
Hayırlı olur inş. saol. -
quote:
1000 kontor hediyesi hangi operatöre veriyor onu bilmiyorum, hatlarım faturalı. Hocam birde motorolanın menüsüne alışamadım gitti. Son modelleri nasıl bilmiyorum basamaklı animasyonlu falan herhalde ama bu zamana kadar motorolayı bir haftadan fazla kullanamadım.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alkolik
quote:
TÜRKCELE VERİYOR BAK BAKALIM TELİ İNCELE 1000 KONTÖR HİÇ FENA DEĞİL.GEÇENLERDE BENDE GÖRDÜM YOLDA GİDERKEN TELEFONCUDA
-
Evet arkadaşın dediği gibi Türkcell. Valla kontorlu hattım olsa, benim bile almaya gönlüm olmuştu, dediğin gibi kontor alana telefon bedava gibi birşey buquote:
Orijinalden alıntı: farukkkquote:
quote:
TÜRKCELE VERİYOR BAK BAKALIM TELİ İNCELE 1000 KONTÖR HİÇ FENA DEĞİL.GEÇENLERDE BENDE GÖRDÜM YOLDA GİDERKEN TELEFONCUDA
Alıntıları Göster
Ayrıca sana katılıyorum, motorolayı hiç kullanmadım, bi kaç kez kurcalamışlığım var, sevmedim...
-
Motorola C113A''yı diyorsunuz sanırım. 109 ytl fiyatı var ama içinde 1000 değil 100 kontör hediye var.quote:
Orijinalden alıntı: farukkkquote:
quote:
Alıntıları Göster
Ayrıca Nokia 1100'dansa 1101'i tercih ederim, ekranı beyaz aydınlatmalı daha güzel görünüyor. Bir de linkteki model var, şarj süresinin iyi olduğu belirtiliyor ama hiç denemedim.
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010537&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- simlog şikayet
- sim kart depolama alanı dolu
- ınsert sım ne demek
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- gps nedir, ne işe yarar
- snapdragon 8 gen 5
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- ithalatçı garantili ne demek
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X