Şimdi Ara

İkinci mezun senesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu sene sıralamalar çok iyi gelecek eğer yarın ayt zor sorulursa. Bence ayt'ye odaklanalım benim de tyt kötü geçti ama çevremde dereceye hazırlanan hiçkimse 25 üstü mat işaretleyememiş.

Sabredin sınav sonucuna kadar o psikolojiye sokmayın kendinizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunları AYT'den sonra düşün. Anladığım kadarıyla TYT'de bayağı zorlamışlar, hala iyi yapabilirsin.

Sınava ikinci girişimde 45k'dan 55k'ya geriledim. 3. senemde 35k yaptım, istediğim sıralamaya ulaşamasam da hedeflediğim yere girdim. Gerçekten zor bir deneyim. Yine test kitaplarını bitirebilirim, defalarca çalıştığım konulara tekrar bakabilirim diyorsan kal.

• Gecen seneki tytmi kullanmayi düşündüğüm için aytyi daha cok onemsedim tyt super geçmedi zaten.
    Ama tyt si
    110+ olan arkadaşım 100isaretledi
    Gecen sene 101yapqn 90 civari diyor
    90 93 civari yapan arkadasim 70lerde geziniyor hepsi çok yakın arkadaslarim özellikle ciddi hedefleri olan kişiler 3unden 2si 3. Seneye kalacak gibi duruyor.
    Yani tm ilk 500 hedefledikten sonra 1.5k gelince bile yazmak istemiyor insan. Arkadas 40kdan kaldi gene 35 civari yaparsa kalabilir 1 sene daha bende de ayni sekilde önemli olan mutlu olacağınız yeri bulmak. İstemediğiniz bir okulda ders calisma isleri çok zor oluyor en azindan ben oyle gordum. Herkese bol sans diliyorum 3. Sene zor olsada kalinabilir aile çok sorun cikartmiyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.