http://intstudents.akdeniz.edu.tr/ogrenim-ucretleri burda belirtilen ücretler uluslararası öğrenciler için mi Yoksa türkiye vatandaşı olup 2. öğretim okuyan öğrenciler için mi? Açıkçası yazdığıma pişman oldum.İkinci öğretim Yemekhaneden faydalanamıyor diyorlar bu da doğrumu ?
Akşam 7-8'de yemekhane mi kalıyor da faydalanacaksın ? Kılavuzun en altında ikinci öğretim ücretleri yazıyordu, fakülteye-bölüme göre değişse de ortalama 500-2000 tl arasında dönemlik. Uzaktan öğretim tırt bölümler bile 650 tl
saüde yemekhane 18.30a kadar açık dersler 1700da başlar max 2000da biter 11e kadar otobüs var bende iö okuyacak normaller 4 sene boş boş git gel yapakarken çalışırım diye bilerek yazdım hayırlısı olsun
Trident Of Poseidon
kullanıcısına yanıt
Merhaba.
İkinci öğretimde bölüm sıralamasında ilk %10'a girildiğinde harcın geri alınabilmesi durumunu araştırın.
quote:
Orijinalden alıntı: The Remedy
Merhaba.
İkinci öğretimde bölüm sıralamasında ilk %10'a girildiğinde harcın geri alınabilmesi durumunu araştırın.
öyle şeyler söyleniyor. Diyelim ben 1. sene harcı ödedim 2. sene yüzde 10 a girersem ilk yıl ödediğimi veriyorlar mı?