Şimdi Ara

AÖF İkinci Üniversite İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu an bir üniversitede örgün öğrenciyim sınavsız olarak aynı anda ikinci bir bölüm daha AÖF den okumayı düşünüyorum ancak daha önce başka bir örgün bölümden kaydımı sildirmiştim. Bu AÖF ikinci üniversiteye başvurmama engel midir?

• Suan bir üniversitenin örgün bölümünde okuyorsanız aöf ten 2. üniye geçme hakkınız var.Daha önce başka bir örgünden kaydınızı sildirmeniz buna engel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Suan bir üniversitenin örgün bölümünde okuyorsanız aöf ten 2. üniye geçme hakkınız var.Daha önce başka bir örgünden kaydınızı sildirmeniz buna engel değil.

Çok teşekkür ederim kafamı kurcalayıp duruyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galiyevist

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Suan bir üniversitenin örgün bölümünde okuyorsanız aöf ten 2. üniye geçme hakkınız var.Daha önce başka bir örgünden kaydınızı sildirmeniz buna engel değil.

Çok teşekkür ederim kafamı kurcalayıp duruyordu...

zaten kayıtlara daha var eylül sonu gibi oluyor internetten kaydı yaptığında daha net anlarsın olup olmadığını ama sanmıyorum olumsuz birşey olcağını.

Örgünde ne okuyorsun 2 yıllık mı ?

• Biyoloji okuyorum malum iş sıkıntısı var, bir de AÖF den de bölüm okuyayım dedim. Umarım sıkıntı çıkarmazlar... Sen aöf de misin?
  • quote:

Biyoloji okuyorum malum iş sıkıntısı var, bir de AÖF den de bölüm okuyayım dedim. Umarım sıkıntı çıkarmazlar... Sen aöf de misin?

Evet bende biyomedikal okuyordum örgün istanbul üni. zor bir bölümdü dersleri veremiyodum çalıştığım işle alakalı aöf dış tic. geçtim 2. üni olarak hiç alttan ders vermedim aöf te onur belgesi aldım haftaya finaller var mezun olucam inş.
  • Ooo tebrik ederim...

Ben de bu yıl Atatürk Üni. bilgisayar programcılığını açarsa ona başvuracağım açmazsa da başka iki yıllık bölüm düşünüyorum. Tavsiyen var mı kpss de hangisi avantajlı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ooo tebrik ederim...

Ben de bu yıl Atatürk Üni. bilgisayar programcılığını açarsa ona başvuracağım açmazsa da başka iki yıllık bölüm düşünüyorum. Tavsiyen var mı kpss de hangisi avantajlı?

Benim tavsiyemle olmaz o işler Senin hangi alanda iyi olduğuna bağlı mesela sözel de iyisen ben türk dili edabiyatı öneririm birazda merakın varsa severek bitirebilir formasyon alıp öğretmen bile olabilirsin ama sanırım o 4 yıllık bir bölüm.

Onun dışında biyoloji okuyorsun bölümünle alakalı sanırım "Laborant ve Veteriner Sağlık" bölümü var yalnız zorunlu staj yapman gerekiyor bu bölümde dersleri nasıldır hiç bilmiyorum birde "Sağlık Kurumları İşletmeciliği" bölümü var ama sana ne katkısı olur bilemeyeceğim.

Adalet okuyabilirsin kpss de güzel puan yapıp ilgili bölümlere atanma şansın var.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık var hobi gibi bir bölüm olur mesela yani arkadaşım kısaca sana kalmış ben çalıştığım işle alakalı diye dış ticaret yazdım bildiğim bilmediğim ne varsa öğrendim 30 tane bölüm var tercih senin

• Herhangi bir üniversitede örgün eğitim veren bölümde öğrenci iseniz, kayıt zamanında kayıt olmanızda engel olacak durumun olacağını sanmıyorum.
  • Merhaba
    Ben şu an İstanbul Üni. nin açıköğretim fakültesinde okumaktayım. Bu sınavsız geçiş hakkından yararlanabilir miyim, bir bilginiz var mı? Yoksa YGS ye girmem mi gerekecek?

İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan301

Merhaba
    Ben şu an İstanbul Üni. nin açıköğretim fakültesinde okumaktayım. Bu sınavsız geçiş hakkından yararlanabilir miyim, bir bilginiz var mı? Yoksa YGS ye girmem mi gerekecek?

İyi günler...

Hali hazırda açıkta okuyanlar sınavsız olan bölümler de ikinci bölüm okuyabiliyorlar diye biliyorum...
  • Galiyevist kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Ben de bir başkasından böyle duymuştum. Umarım öyledir de bir de sınava girmeye uğraşmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.