Şimdi Ara

İkinci öğretim okunmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ikinci öğretim bilgisayar mühendislikleri yazdık ama ben çok iyi olduklarını düşünmüyorum hocalar olsun uyku düzeni olsun arkadaş çevresi olarak olsun sizce nasıldır eğitim kalitesi çok mu kötüdür? Okuyan arkadaşlar varsa yorum yazabilr mi avantaj ve dezavntajlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenseiReki -- 25 Temmuz 2019; 17:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci öğretimi okumaya başlamadan önce kötü gibi durabilir fakat ben iö okuyorum , inan ki 1. Öğretim olup 2. Öğretim dersine gelenler oluyor. Asıl 1. Öğretim daha sıkıntı sabahın 9unda derse giriyorsun. Sonra diğer ders 3te mesela. 2.öğretimde ilk sene hariç dersin 5te başlar maks 9:30da da biter genelde çünkü iki farklı ders arasına 3-4 saat koyamazlar.

• pir2xh P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için peki hocalar farkediyor mu ya da hocalar çok takmıyor gibi bir durum var mı ders işleyişi açısından?

• yok fark etmiyor aynı şekil işleniyor bizde öyle yani. sadece şu fark ediyor mesela daha rahat işliyorsa zaman bol diye sabah ,akşamları ders arasını kısa tutuyor mesela. siz nereyi istiyorsunuz?
  • pir2xh P kullanıcısına yanıt
    Anladım. Kardeşim için bilgisayar mühendislikleri yazdık ikinci öğretimleride ekledik erciyes, selçuk,Düzce, karabük gelme ihtimali yüksek

• güzel bölüm , hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.