Şimdi Ara

Açıköğretim psikoloji yazılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Genel kültür için yazılır

• Kendi görüşüm; psikolojiye ilgiliysen ve hali hazırda bir bölüm okuyorsan. İkisini beraber götürürüm diyorsan bence açıktan okumak mantıklı olabilir.

Ama üniversiteye yerleşeceğim, direkt burayı okuyayım mı diye soruyorsan bir şey demiyorum, o durumda pek pozitif bakmam sanırım.
  • Ben halihazırda Bilkent'te lisans okuyan bir insan olarak açıköğretime de kayıt yaptırma kararı aldım. Türkiye'de karşılığı ne olur bilmiyorum ama yurt dışında double major misali bir hava yaratabilirim bu diplomayla Anadolu Üniversitesi'nin İİBF aöf'si İktisat Fakültesi diye geçiyor. Distance Learning falan diye değil yani. Türkiye'de herkes biliyor ki Anadolu İktisat fakültesi AÖF. Lakin olası yurt dışı başvurusunda Faculty of Economics, B.S in Economics yazısı fena değil hani cv'de ve diplomada

Bu aöf psikolojiyi de yukarıda verdiğim önrek gibi kendi açınızdan değerlendirin. Yani mevcut konumunuza, bilginize, statünüze, birikiminize katabileceklerine bakın. Bu insandan insana değişir. Herkese katkısı bir olmaz. Eğer değer bir fark görüyorsanız okuyun.

• hocam herhangi bir universite okurken parasinj verip 2.uni olarak okuyabilirsin.ben oyle yapacagim.is bulamazsam devlette.psikolog maasi fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal oldu diye duydum bilginiz var mı? Birde başvuru süreci nasıl olacak acaba ben de yazılım okuyorum 2. üniversite olarak okumak mantıklı geldi
    @y9t

• XHellsing kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam hic ama dun kilavuzda varmis sanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    fabricicim çok güzel sonuç almışsın bir tmci olarak. Bu konuyla alakasız arkadaş kusura bakmasın ama sana bişey danışmak isterim. İlk sene 1 milyon sıralama yaptım. Mezuna kalınca 250 bin yaptım. Bu sene netlerime göre 110 bin falan geliyor tabi geri atmalar allah ne verdiyse gömüleceğim. Anlayacağın gibi temeli olmayan bir tip olarak elimden geleni yaparak yaptım bu sıralamayı. Yani sene boyu yatmadım elimden geleni yaptım. He geometri çalışsaydım belki çok daha iyi olacaktı. Yapamıyorum dedim en baştan bıraktım. Velhasıl sorum şu 110 binden 10 bine çekmek mümkün müdür benim gibi bir öğrenci için? Zor mudur yaptığınızı yapmak ?

• mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    hocam acik soylemek gerekirse o siralamalardan ceken birisi yanitlasa daha iyi olur cunku ben ilk sene de 7k olmustum.

Ancak

38-2 turkce
    20-0 sosyal
    24-7 mat
    10-8 fen

22-7 mat
    21-3 edeb
    6-3 tarih
    6-0 cografya

bu netler ile 7k oldum.pek yapilmayacak netler degil.calisma,kanal,kitap vs konusunda yardimci olabilirim size

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ufak netler çok farklılar yaratmış. Bu netleri yapsam benim içim yeterli. Önerilerinize gerçekten ihtiyacım var. Sonuçlar açıklanınca tam olarak netlerimde belli olduğunda size pm atarım o halde. Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.