Şimdi Ara

Ücretli psikoloji okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar başkent üni de ücretli psikoloji okunur mu? Yıllık 28 bin tl değer mi ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iğrenç espriyi yapmıcam seviyosan herşey okunur
  • dtshoes kullanıcısına yanıt
    Yani illede psikoloji diye yanıp tutuşmuyorum ama sözel bölümler ilgimi çekiyor. Asıl mesele verdiğimiz paraya değer mi?

• Insanin psikolojisine bagli

• BloodOnMyName B kullanıcısına yanıt

• Up

• Paran varsa oku abi o nasıl bir soru ne konuda bilgilendirme istiyorsun araştır üniversiteyi ve oku ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Hukuk okunur mu ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • co0per kullanıcısına yanıt
    mezun musun
    Evet

• klostrogobı K kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdi durum şöyle, öyle çok tşklı zengin değiliz ama durumumuz fena değil yani aylık yaklaşık 2.300 tl bizi zora sokmaz. Ama 4 yılda 120 bin tl civarı bir para vereceğiz az para değil o da. Buna değer mi ilerde karşılığını alır mıyım sizce?

Alternatiflerin var mı mesela pdr vb
    Sıralamanı filan söyler misin? Beklediğin sıra aralığını ona göre yardımcı olabilirim

Pdr %25 burs geliyor. Eğer pdr yada psikolojiye gitmezsem Anadolu ya da Ege Üniversitesi nde iktisat okumayı düşünüyorum. Bi de kamu yönetimi var tabi ama onun için biraz sıkıntı diyorlar.

Tm3 80-85k

• Yazacağın bölümler üniversitede ne yapacağına bağlı özellikle psikoloji için yüksek lisans %100 şarj bu yüzden okulda yapıcağın ortalama ales yds her şey önemli gelecek için kendini geliştireceğine ve bu bölümde ilerleyebilecegine eminsen yaz ve yüksek lisans için ortalama kas diğer türlü yapamam zora gelemem diyorsan pdr yazip özel bir kurulusta öğretmen olursun ya da kpssyr hazirlanip devlet filan diyebileceklerim bu kadar

Teşekkür ederim dostum. Çalışmasına çalışırım da 120 bin tl değer mi onu merak ediyorum.

• Bunun değip değmeyeceğine ben karar veremem sen karar verebilir misin onu da bilmiyorum mezun olduktan sonra güzel bir kariyer yaparsan değmiş be diyebilirsin ama cuzzi bir miktar parayla çalışırsan 120 milyari 4 senede değil 8 senede ancak çıkararak değmediğini anlarsın kısacası sonsuz olasılık var umarım her şey güzel olur başarılar

• 120 binden daha fazla harcayacaksın, psikoloji sürekli senden bir şeyler istenen bir bölümdür, eğitiminden tut, yüksek lisansına sürekli güzel paralar ödersin. İlgin varsa okunur, binlerce kişinin arasından sıyrılıp bir yere gelmek için müthiş bir çaba harcaman gerekecek, tatlı bir bölümdür bunlar dışında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki ege veya Anadolu üni iktisata yönelmeliyim bunun yerine?

• Aynı soruyu sanada sorayım dostum, ege veya Anadolu üni iktisata yönelmeliyim bunun yerine?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.