Şimdi Ara

Ücretli psikoloji okunur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum zaten mezunum bir sene daha hazırlanamam artık. Sanırım iktisat yazacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Paisley kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Hukuk gelmeyeceğini düşündüğüm için pek araştırmamıştım bir bakayım. Psikolojiden vazgeçtim diyebilirim. Olursa hukuk yazarım olmadı iktisat.

• Hocam özelde okursam Ankara'da okurum. Şehir dışında okursam masraf nerdeyse 2 katına çıkar.

• Başkent Üniversitesi Bilkent kadar para mı alıyor ?? Yuh kesinlikle değmez bence.

• ege de iktisat okuman daha mantıklı olur
  • co0per kullanıcısına yanıt
    Atilim ve Ufuk universitesinin Hukuk bolumu tutar hocam eger 80-85 k gelirse.Ben Ufukta Psikoloji okuyorum.Istersen yardimci olabilirim okulla ilgili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayrica hocam sunuda belirteyim,eger sehir disinda okursaniz min.masrafiniz 1000-1500 tl arasi olur.Hem aile ve burdaki yasantinizdan kopmus olacaksiniz.Ki Iktisat icin bu kadar cileye degmez bana kalirsa.He eger illa iktisat istiyorsaniz burdaki vakif universitelerinin %50-%75 bursu tutar o siralamayla,ki boyle daha mantikli olur sizin icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunmaz kesinlikle devlet üniversitesinde okuyanlar bile pişman. Manuel neuer nickli psikoloji okuyan bir arkadaş vardı ona bir sor istersen ama okunmaz bence. Hatta geçenlerde ekşi duyuruda yüksek lisans yapmakta olan biri iş bulamadığını yazmıştı. Marmara istanbul ege vs. iktisat daha mantıklı bence

• Psikoloji devlette bile okunmaz artık. Bölümün önü çoktan kapandı. Okulu bitirmeme 1 sene kalmasa bırakıp yeniden hazırlanırdım

Hocam başkent iktisat %75 burslu geliyor ama eğitimi hakkında kafamda soru işaretleri var. Egenin eğitimi be hocaları ilgili olumlu yorumlar var genelde.

• old yeller O kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, hukuk konusunda ne diyorsunuz atılım ve ufuk üniversitelerinde?

Oranın eğitimi nasıl hocam? Birde çok zor mu sınıfta kalmayalım bir de.

Hocam şöyle açıklayayım.Ufuk ta ödediğiniz ücret her sene aynıdır.Mesela bu sene 28 bin tl ile girdiniz,mezun olana kadar her sene 28 bin ödersiniz.Ancak Atılım da bu sene 31 bin tl fiyatlar ve her sene artiriyorlar,sizde arttigi kadar ödeyeceksiniz seneye 35 bin olursa o kadar ödemek zorunda kalırsınız.Egitim olarak Hukuk ile ilgili olumlu yorumlar var.Hem okuyan arkadaşlarım hem de ekşi sözlükte okursaniz Ufuk un Hukuk eğitimi iyidir.Cok fazla zorladıklarıni düşünmüyorum.Kuzenim Ufuk Hukuk ta son senesine gecti.Hic takilmadi.Yani düzenli çalışmayla sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.Atilim in egitimiyle ilgili pek bir bilgim yok.İktisat tarafına dönecek olursa,tabikide Ege üniversitesi Baskentten daha iyidir ona şüphe yok.Ben sadece maddi acıdan oluşturacağı handikapi belirtmek istedim.Tabi daha detayli bilgiyi okulda o bölümü okuyan arkadaslardan alman daha yararlı olur diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar iktisat konusunda bilgi vericek var mı ? Tam olarak mezun olunc ane olmuş oluyorsun çok geniş bir yelpazeye sahip deniliyor kafam karıştı o yüzden en iyi devlet iktisatlar hangileri benim puanıma göre gelebilecek yerler İstanbul Hacettepe Gazi Ege Marmara iktisat ve devamı geliyor tabi inşallah en iyiler hangileridir ? En çok merak ettiğimde oluyorum nette birisi ben çalışma ekonomisi yapıcam diyor birisi mali müşavirlik diyor onlara nasıl karar veriliyor kendinimiz mi seçiyoruz ? Aydılatım bi beni ya

Hukukun ücreti 26 bin liraymış başkent psikolojiden iyi yani eğitimi de iyise. Peki servisi var mı oranın hocam Keçiörene ulaşımı nasıl sağlarız

• O paraya senin psikolojin bozulur kendi kendine düzeltirsin

Hocam Sogutozunden ucretsiz servisler kalkiyor.Ayrica 2.75 karsiliginda Sihhiye dende servisler mevcut.Sogutozu servisleri icin;Kecioren metrosuyla AKM ye kadar gelirsiniz.Oradan Kizilay a aktarma yaparsiniz.Kizilay dan Cayyolu metrosuna binip 3 durakta Sogutozunde inersiniz.Sogutozu metrosundan cikip,10 dk yol ile Hastane nin önüne gelip binebilirsiniz servise.

Hocam ulaşım sakatmış baya

Maalesef hocam.Kampüs İncek'te olduğu için biraz uzun sürüyor.Ama 1-2 ay gecince ve kendinizede yol arkadasi bulunca pek de kafaya takilacak durum degil bana gore.

• hazırlık varsa 150 bin lira ediyor o parayla git bir yer aç :) okumadan aynı parayı kazanırsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.