Şimdi Ara

Ücretli psikoloji okunur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi bir ortalama, yabancı dil ve sana iş hayatında destek olacak bir çevren varsa neden olmasın? Ama psikoloji ve iktisat ayrı dünyalar ilgine göre karar vermen en sağlıklısı. Psikoloji okuyacaksan karşılık beklemeyeceksin hemen mezun olunca, en az 6 yıl okuyacaksın lakin TR de şuan Tıp vb bölümler dışında sana iyi kötü rahat bir kafa sağlayacak bölüm zaten kalmadı gibi bir şey biliyorsun her yıl binlerce mezun çıkıyor aklına gelen tüm bölümlerden, iş o kadar bol değil ama sıkıntı orada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın iktisat ve psikoloji çok ayrı ama ne yalan söyleyim yıllık 28k vermek yemiyo pek valla güvenemiyorum karşılığını alır mıyım almaz mıyım ah bir bilsem.

Ha bide diyelim psikolojiyi eledik iktisat mı kamu mu sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sizin gibiyim mezuna kalıcam %90

• Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalmasan napardın yerimde olsanbiraz akıl verin kafam çok karışık

• Ege eko yaz kafan rahat izmir güzel yer liseyi orda okudum hocam

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bu psikoloji işi olmazsa büyük ihtimal ege iktisata gideceğim. Doğrusu bu psikolojiden korkuyorum ya karşılığını alamazsam diye. Ücretsiz olsa gözüm kapalı giderim de nerdeyse bir ev parası vereceğiz. Napsam bilemedim.

• co0per kullanıcısına yanıt
    Maalesef kamu da mezun olduktan sonra tutunman için çok ciddi bir yerlerden torpil şarttır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam %50 pdr toplam 48k tutuyor

1 sene mezuna kalsam banko pdr kazanırım üstüne psikoloji bile tutturabilirim ve 48k cebimde kalır

kendine güvenin yoksa ve bunaldıysan git bence uğraşma daha

• Haklısın

• Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Başka bölüme mi yöneleyim?

imdi soyle anlatayim hocam dediginiz meblag az buz bir sey degil ve tahminimce siz bolumu okurken surekli bu tedirginligin icinde olacaksiniz.Psikoloji bolumunde kendinizi gelistirmeniz tamam onemli fakat universitenin saglayacagi firsatlar ve egitim bence bu dongude basi cekiyor.Paraya deger mi sorusundan ziyade boyle bir universitexe psikoloji okunur mu diye sorun kendinize ve arastirin universiteyi.Sahsen herhangi bir fikrim yok Baskent Universite'si hakkinda.Cunku biliyorum verdiginiz paranin karsiligini alamayinca, paranin bosa gitmesi durumu sizin kafanizi surekli kurcalayacaktir ve baska bolume baska okula gecme isi de zor oldugu icin surekli karamsar ve umitisz hissedeceksiniz.Sonra bunyeniz otomatik depresyon yuklemesi yapacaktir.Nex next next setup Once hangi bolum ilginize zevkinize hitap ediyor onu belirleyin.Sonea hangi universite sorusunu sorun kendinize.zira size hitap etmeyen bolumde ilerleyemezsiniz.

Ben ODTU'de Psikoloji okuyorum.Psikoloji bolumuyle ilgili sorunuz olursa seve seve cevaplarim.

• bence sakın yazma o paraya değmez. başka bölümlere yönel o harcayacağın parayla iş kurarsın.
  • Okanius kullanıcısına yanıt
    Aslında 'benim bölümüm' dediğim bölüm kamu yönetimi ancak kpss de atanma sayısı, torpil vs, özeldeki iş alanı yetersizliği yüzünden büyük ihtimal yaz tercih listeme eklemeyeceğim ya da garanti olsun diye sonlara yazacağım bölüm olarak kalacak. Ege veya Anadolu Üniversitesi iktisat düşünüyorum eğer psikoloji okumazsam. İktisatta da kamu yönetiminde olduğu gibi kpss gibi bir engeli var ancak özelde daha fazla iş olanağı mevcut.

Siz ne derseniz hocam? Gitmeli miyim Ege veya Anadolu iktisata?

Ha birde Gazi işletme var.

• Hocam Hukuk yazmak en mantıklisi o zaman.Eger psikolojiye eğiliminiz yoksa yazmaniz sizin icin cok yanlis olur,hele birde 4 sene boyunca kafanizi kurcalar acaba mezun olunca ne olacak? Aslinda yazmasa miydim? vs diye.Sizin için en mantıklisi Hukuk olacaktır su durumda.Hem daha garanti meslek hemde verdiğin paraya değer.Ha ama diyosanki ben Hukuk ta yapamam,bana göre değil diye.O zaman Ege İktisat yazin derim.Çünkü Psikolojide mezun olduktan sonra bir dünya daha harcama yapmaniz lazim,kendinizi gelistirebilmek adına,çünkü sertifikaların,seminerlerin ardı arkası kesilmeyecektir.O yüzden Ege İktisat veya Hukuk yazmanizin sizin adiniza daha hayırlı olacagi kanaatindeyim.

Bence ege iktisata git 120 k yi biriktir got yurtdisinda yüksek yap ege yurtdisinda az çok bilinen bir üniversite ordan yürürsün

• Psikolojinin önü tıkalı

Hobi niyetine 120 bin vermek istiyorsan okay ama karşılığını alamazsın Türkiye'de
  • medeniyet ünide sanırsam bu sene psikoloji bölümü açılacaktı ilk sene olduğu için puanı düşük olur bi araştır istersen hocam
  • yeditepe %50 pdrye bak bence
    Ben nasıl bir psikolog olurum? sorusunu sor kendine . Eğer cevabın çok iyiyse ever okunur . Bu arada bölümle ilgili merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin bana .

• Ege, Anadolu veya Dokuz Eylül İktisat belki ÇOMÜ Siyaset düşünüyorum ben de çok kararsız kaldım. %50 pdr de okunabilir ama pek bana uygun bölüm değil. Muhtemelen iktisat yazacağım. Bence maddi olarak sıkıntı yaratacaksa ve psikolojiyi çok istemiyorsanız iktisat veya mezun düşünün hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 3 Temmuz 2017; 15:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.