Şimdi Ara

İkinci öğretim okunulur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık ikinci öğretim okunulur mu ?
    tercihlerim arasında 1 tane yıldırım beyazıt üniversitesi ikinci öğretim var . eğitimler nasıl oluyor ikinci öğretimlerin ? hocalar bizi boşluyormu yoksa birinciye verdiği eğitim kadar önem veriyorlarmı ?
    öğrenci hayatı nasıl oluyor ?

( BİRDE extra sorum eğer konuya bilgisayar mühendisliernden biri bakarsa oda bu soruyu cevaplayabilir . bilgisayar mühendisliği tercihi yaptım hep . Türkçe bölümler yazılı ama çoğu ingilizce . sizce türkçe bölümleri silmelimiyim ?

• Herşey aynıdır . Sadece 2. öğretim aksamüstü baslar . Kış uykusunu tadarsın + para ödersin :)
  • stabil37 S kullanıcısına yanıt
    tavsiye edermisiniz ?
    69 bin sıralamam var yıldırım beyazıt 60 binle ikinci öğretim alıyor . listeden çıkarsam mı kararsız kaldım :D
  • Leviathan53 L kullanıcısına yanıt
    Yani maddi olarak biraz yorabilir sonucta ikinci öğretim harç ödiyeceksin maddi durumun kötüyse yazma. Yıldırım beyazıt üniyi bilmem ikinci öğretim konusunda sana fikirlerimi sunabilirm kardeşim. Ama diyeceğim şu ki 2.öğretim diye istedigin bölümü yazmamazlık yapma ikinci ögretimin farkı yoktur . diplomada 2. öğretim yazmaz. Bölümü gerçekten istiyorsan yazmalısın.Selametle . Allah gönlüne göre versin kardeşim
  • stabil37 S kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim . listemde üst sıralarda yer alıcak :) bilgisayar mühendisliği çok istediğim bir bölüm o zaman bu ünivde listemde olucak .

umarım gelir de gidebilrim .
    sıralamam 69 bin , ikinci ogretim 60 bin . 9 bin oynarsa süper olur.
  • Hiç bi fark yok bende büyük ihtimal iö girecem bu sene cıkarma dursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.