Şimdi Ara

istanbul hukuk ikinci öğretim sabah derse girebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu kişi evet girebilir zaten devam zorunluluğu yok diyor ama sınavda mesela fark eder mi başka hocadan ders dinleyeceğim ve sınavı başka biri hazırlayacak?
    ikinci öğretim olmak istemiyorum ama mecburen yazmak zorundayım zaten dışarıdan geliyorum istanbula akşam gece okula gidemem.yardım.

• İ.ö genelde 9gibi biter 9 istanbulda gece olmuyor pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    farketmez sonuçta kar var dolu var trafik var ben akşam okumak istemiyorum asosyal oluyorum zaten üni bıraktım o da ikinci öğretimdi ve hayatım berbattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molkoinci43 -- 4 Ağustos 2016; 2:35:06 >
  • Hocam öyle bir düşüncen varsa iö yazma..tabiki de sınavda hoca kendi derslerinde anlattığını sorar. 1 yil degil 2 yil degil en az 4 yil..ben aksam 9 gibi okuldan çıkmayı göze alamam diyorsan başka alternatifler düşünmelisin. Marmara hukuk gibi

• Hocalar ve sınavlar farklı olucak

• Çark95 Ç kullanıcısına yanıt
    öyle diyorsun da bayağı kişiyle konuştum sınavlar benzer diyorlar bir de hiç okula gelmeden sadece sınavlara gelip geçenler var yani kendi çalışıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molkoinci43 -- 4 Ağustos 2016; 2:48:09 >
  • Ucucuna geçenler onlar iyi bi not ort istiyosan adam akıllı hocayı dinliceksin demişti bi abi ama her türlü okulu bitirirsin sıkıntı olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah derslerine girebilirsin sıkıntı olmaz. Hocaların çoğu aynı olur sorularda birbirine yakın olur. Sitede 1. ve 2. öğrenim soruları var gir bak olay farklı olsada konular aynı.
  • molkoinci43 M kullanıcısına yanıt
    Dostum tek derdin okulu bitirmekse zaten mesele yok. Ama gerçekçi olmak lazım gerçekten mesleğini en iyi sekilde öğrenip sınavları iyo notlarla gecme gibi düşüncen varsa derslerine düzenli gitmen şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.