Şimdi Ara

İkinci Üniversite ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıllık lisans mezunuyum ve merak ettiğim Açıköğretim İkinci Üniversite'ye başvurursam askerliğimi tecil ettirme şansım var mı?? Son 2 gün kalmış takdir edersiniz ki işlemleri çabuk yapmam ve sorumun cevabını hemen ve eksiksiz almam lazım. Sizlere güvendiğim için buradan yardım istiyorum. İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Head2Beast

4 yıllık lisans mezunuyum ve merak ettiğim Açıköğretim İkinci Üniversite'ye başvurursam askerliğimi tecil ettirme şansım var mı?? Son 2 gün kalmış takdir edersiniz ki işlemleri çabuk yapmam ve sorumun cevabını hemen ve eksiksiz almam lazım. Sizlere güvendiğim için buradan yardım istiyorum. İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim..

Bugun 5 de son degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren kullanıcısına yanıt
    Valla sitedeki sayaçta 2 gün yazıyor ben mi yanlış anladım??
  • Head2Beast H kullanıcısına yanıt
    hocam 4 yıllk üniversite mezunu isen askerliğini tecil ettirmek için lisans eğitiiminin bir üst seviyesinde yani lisansüstü eğitim görüyor olman laızm. tecil işlemlerinde her zaman bu şart geçerli. mezun olduğun derecenin bir üst derecesinde eğitim görüyorsan tecil ettirebilirsin. Aynı seviyede eğitim görme durumunda tecil işlemi yaptıramazsın.
  • Hocam bugün son diye biliyorum bende.Tecil olayına gelince bildiğim kadarıyla bitirdiğiniz okulun alt veya denk seviyesinde bir okula kayıt yaptırınca askerlik tecil edilmez.Sizin için en garanti yöntem aöf bürosunu ya da askerlik şubesini arayıp konu hakkında bilgi almanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnamurUmut -- 21 Eylül 2016; 15:12:43 >
  • Konudaki arkadaşlar gerekli ve doğru olan tüm açıklamaları yapmışlar.

Sen kaç doğumlusun ki tecilinin bitmesine iki gün kaldı hocam? Lisans mezunu olduktan sonra zaten hiç bir şey yapmasan bile iki yıl daha tecil hakkı var normalde.

• suicideRelated kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.üniversite kayıt tarihinin bitmesine 2 gün kaldığından bahsetmiş arkadaş.Ama bugün son bildiğim kadarıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnamurUmut

Hocam 2.üniversite kayıt tarihinin bitmesine 2 gün kaldığından bahsetmiş arkadaş.Ama bugün son bildiğim kadarıyla.

Evet bugün sondu zaten ikinci üni kayıt hakkı olarak hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.