Şimdi Ara

İKİSİ ARASINDA KALDIM HANGİSİ İSTEKLERİMİ KARŞILAR BAKARMISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kurban bayramında paralarımla yeni dizüstü alıcam o zaman toplam 600tl para olur. En iyi nasıl işlemci ekran kartı laptop alabilirim. Marka Samsung olucak kesin ve net.

1- Assassins creed 3 oyununu düşükte kasmadan oynasam yeter.
    2- Mesela 1. nesil core i5 560m nvidia gt330m ve 4gb ram fiyatı 750tl iyimidir. Birde bu var 2. nesil core i3 2350m nvidia gt 520mx ve 6gb ram fiyatı 550 tl bu isteklerimi karşılarmı?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

• Dediğiniz kartlarla oynanabilir bu fiyata 2. el alabilirsiniz iyi araştırmanız gerekir.İ5 işlemciler ortalama 800-1000 arası sürüm yer forumun 2. el bölümüne bakın yada gitti gidiyor sahibinden com gibi sitelere bir göz atın
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Yukarda bahsettiğim İ3 550tl ve i5 750 tl sizce hangisi işime daha çok yarar yani aralarında verdiğim farka değermi performans açısından? Kısaca i3 dediğim gibi assassin serisini oynatır seneye kadar idare ederse beni onu alıcam boşuna fazla para vermek istemiyorum. Oynatırdan kastım elimde 256mb ekran kartlı laptopla oyun oynamaya çalışıyorum ve alıcağım bilgisayarında beni sinir etmemesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 20 Eylül 2013; 0:18:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.