Şimdi Ara

İkisi arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? (Ekran kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ekran kartı alacağım fakat ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Alttakileri link olarak ayarladım tıklayıp bakarsanız daha iyi olur

MSI 1070 Ti

ASUS 1070 EKRAN KARTI

Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Asus'un soğutma sisteminin daha iyi olduğunu biliyorum ancak öte yandak 1070'e nazaran 1070 TI olan Msi var. Ayrıca şunu da belirtmek isterim sistem olarak i5 4670k ve 8 gb ram kullanıyorum. Anakartım da Gaming modelinden zaten imzamda bütün sistem var. Bu iki ekran kartından herhangi birini alırsam ekstra değişmem gereken bir parça olur mu? (Eğer olursa almaktan vazgeçeceğim çünkü anakart 1150 pin kullanıyor ve artık 1151 pin işlemciler satılıyor. Hepsini değişmeye kalksam baya tuzlu bir miktar çıkacak)

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen gerçekten anlayan bilen yardım ederse sevinirim saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalabi -- 29 Ocak 2019; 12:40:8 >

• Gigabyte RTX 2060 -- 2660tl

inventus.com.tr 'den alırsanız rtx2060 ile birlikte Battlefield V hediye gelir ama fiyat farkı var.

+8gb ram ekleyebilirsiniz. İşlemcinizi de i7 4790k yaparak 1080p'de daha iyi fps'ler alabilirsiniz. İşlemciyi stok halde kullanmamanızı öneririm max. oc değerleriyle kullanmalısınız bu kartı olabildiğince besleyebilmek için.

• 1070 ti almanızı öneririm. Aynı gpu lu kartlarda soğutucu seçmek mantıklı olabilir ama sizin seçeneklerinizde biri daha güçlü.
  • 1070ti 3000 üstü gördüm oha dedim sonra 1070 i gördüm kısa süreli şok yaşadım az daha koysanız üstüne 2070 alırsınız yada daha ucuza 2060 alırsınız paranız cebiniz de kalır yapmayın etmeyin.
  • rtx 2060 al yani illa nvidia olacaksa her ikisindende güçlü ve ucuz neredeyse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O işlemci ve ram ile Battlefield V gibi güncel oyunlarda sıkıntı yaşayacaksınız en azından rami 2x8 işlemciyi i7 4790k yapmanız gerekiyor Battlefield V multi için 4 çekirdek ve 8gb ram yeterli değil maalesef ekran kartınızı kullanamassınız. benim tavsiyem cpu-mb-ram inizi satıp r5 2600x-x470-2x8gb 3000mhz ddr4 + 580 veya 590 almanız en azından sisteminizi güncellemiş olursunuz elinizdeki sistemde işlemciyi i7 4790k ile değiştirebiirsiniz sadece ama amd de 3000 ve 4000 serisini de takabilirsiniz.
  • burda 1070ti al yada 1070 al diyen arakdaş neyin kafasını yaşıyor

nvdia alınıcaksa min 2070 altı alınmaz 2060 da balon zaten 6gb vram uzun sürede yetersiz aynı gtx1060 3 gb gibi bir balon

amd de ise vega 56 f/p olarak büyük alternatif ufak bir oc ile gtx1080 oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2060
    450w psu ile kullanabilirsin
    sessiz serin çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    2060 bence 1060 3gb gibi balon olamaz fiyat/performans ürünü olduğunu 2070 ile arasındaki performans farkının fiyat farkına kıyasla daha yüksek olması sebebiyle tercih edilebilir. (aralarında 1000-TL fark var ama performans farkı %20-25 civarı fiyat farkı %50)
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    bunu su şekil açıklayabilirim nvdia driverlar ile performasn düşürmeyi seven bir firma nvdia 2070 yada 2080 i boşa üretmedi ve bu kartları cezbedici kılmak için driverlar ile performasns verir

dedigin 1000 tl ye performans farkı bi driver update ile degişir fark daha fazla açılır ki biri 350 dolar digeri 500 dolar
  • Vegaların güç tüketimi fazla normalden eger 1080p ultra oyuncusu iseni rtx önemli degil diyorsanız zaten rtz 2080ti bile zor başa çıkıyor o ayrıda 2060 yada 2070 almanızı öneririm iyi forumlar dilerim 1070ti aralarında çok fark yok ama sonuçta yeni gpu her zaman ileri için iyi olur iyi forumalar dilerim
  • Bromton B kullanıcısına yanıt
    Nedeni basit, çünkü envidya en iyi marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bütçeyle RTX 2070 alıyorsun. Her iki karttan daha performanslı.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2070-ventus-8g-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.