Şimdi Ara

ikisi arasında ne fark var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki ekran kartıda sapphire hd 6870 ama ikisininde tipi soğutması farklı hangisi daha iyi, daha yeni bilen arkadaşlar yardımcı olursa.

1. ikisi arasında ne fark var ?

2. ikisi arasında ne fark var ?
     ikisi arasında ne fark var ? ikisi arasında ne fark var ?

• İlk koyduğunuz fotoğraftaki referans soğutma daha çok ısınır
  • özellik olarak bir farkları yok değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceranteam

özellik olarak bir farkları yok değilmi ?

saat hızları referans modelde daha düşüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceranteam

özellik olarak bir farkları yok değilmi ?

Sağdaki daha iyi ben uzun süre kullandım soğutma hız sessizlik flan daha iyi
  • resimli, kucuk fanli olan referans sogutuculudur. digeri ortasinda buyuk fani olan ozel sogutuculu modeldir. referans tasarim onermem cok isinir ve blower fanin ugultu sesini dinlemek zorunda kalirsin. bende ozel sogutuculu sapphire 6870 kullandim cok sessiz ve isinmiyordu. hatta yine aynisindan alip 2 adet sapphire 6870 lerle cf yaptim. ozel tasarimli modeli oneririm.
  • Standart soğutmanın avantajı yüksek devirde çıkıyor. Izgaraları çok sık ve ancak hızlandığında santrifüj fanın basıncı sayesinde iyi havalanıyor. Sesi sebebiyle çok konforlu değil. Özel tasarımlar daha bir serbest hava akımına yönelik.
  • Anladım ben internetten özel tasarımlı olanı sipariş etmiştim ama referans soğutmalı olan geldi dün içime bir kurt düştü neyse kartı taktım assasin cred 4 le cod ghostla deneme yaptım 1920x1080 çözünürlükde bütün grafik özelliklerini en sona getirdim Kasma veya takılma kesinlikle yok öyle sesde yapmadı ve sıcaklık 70 i geçmedi yaklaşık her iki oyunuda 1 saat kadar oynadım en fazla 70 derecede kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.