Şimdi Ara

İkisinin arasında kaldım[Octavia MPI vs Focus TDCI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

Octavia'nın 0-100'ünün 5 saniye olduğunu iddia etmiyorum zaten.Sadece loganı geçemeyeceğine inanmıyorum.

Zaten herkesin bir arabadan beklentisi aynı olsaydı herkesin arabası aynı olurdu .

İstediğiniz kadar inanmayabilirsiniz ancak benim 1.6 86 HP Logan'ımdan daha performanslı bir araç değil sadece otobanda daha yüksek hızlar'a çıkabilir.Hızlanma olarak 150-160 KM'ye kadar geçemiyor.Bu arada son cümlelerinize katılıyorum
  • benzinli ghia al kardeş.
    burdaki ilanları karşılaştırmada hiçbiri diyorum
  • Bu iki ilan arasından bence de hiçbiri. 30-32 civarına temiz dizel araç arıyorsanız 308-Bravo bulabilirsiniz. Başkasını bulamazsınız, net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonem

Merhaba artık eleye eleye iki araç arasında kaldım

Birincisi aslında uzun zamandır araştırdığım bir araç tipi, 2006 Octavia Elegance A5 kasa, 120bin kmde. 32 yazmış ama sanıyorum 30'a alabiliriz.
    Tramer kaydında ufak tefek var hepsi çok küçük miktarlar, satıcısı bir tane amca. Dalavere çevirecek birine benzemiyor.
    Linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-izmir-bucadan-meraklisina-octavia-1,6-elegans-full-paket-163320702/detay/

Diğeri de eskiden çok istediğim ama kilometreleri hep yüksek diye vazgeçtiğim arabalardan 2007 Focus TDCI, 110bin kmde. Bu da 32 yazmış en iyi ihtimalle 31'e alabiliriz.
    Tramerde hiç kaydı yok boya durumu bir çamurluk bir kapı olması lazım. Sahibi biraz tok satıcıyı oynuyor, telefonda sesi iyi birine benziyor.
    Linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-ford-focus-1.6-tdci-144718742/detay/

Şu an iki araca da yakın mesafedeyim arkadaşlar, her yönden yardım bekliyorum çok kararsız kaldım lütfen yardım edin.

Focus sorgulattım 550TL hasar kaydı mevcut..!
    Sözümü tuttum kib byy

• kesinlikle focus derim. octavianın iç fotoğrafına baksanıza çok bayat duruyor ön konsol direksiyon v.s. bi de ilan tarihi meselesi var. bu da tam bi aldatmaca. satan adamlar da bu işi bildiğinden sürekli ilan tarihlerini yeniliyorlar. sanki sanırsınız ilana daha verileli 5 gün olmuş gibi. halbuki biçok araba 10 aydır ilanda duruyo. özellikle galericiler işi gücü ilan güncellemek.
  • O focusun ilan ne bicim oyle yahu! Adam arkadan iki resim koymus tamam. Odum gibi ilan. Sovup direk kapatirim o sayfayi. Octaviayi bi dene oyle begenirsen al usta. Veya bulabilirsen hb focus 2.5 al o da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler neye niyet neye kısmet şu an ilanı olmayan bir arabayı almak üzereyim. Akrabamda araba, hatta dayımın üzerine kayıtlı, yabancı değil yani.
    2006 Focus TDCI 110bg Ghia, tek sorun 190bin kmde olması. Akrabam yeni almış ama onu tanırım sürekli araba değiştirir. Alır almaz tanıdığı yetkili servise götürmüş 2500 liralık masraf etmiş(1500'e indirim yaptırmış). Enjektörleri falan yenilenmiş arabanın ufak tefek ne varsa halletmişler henüz bu bakımdan sonra 2bin km falan olmuş. Bana 30bin TL'ye bıraktı arabayı. Rengi hoş bi açık mavi tam adını bilmiyorum. Ama güzel içim ata ata alıyorum. Arabada sadece bir tampon boyalıymış, motorda turboda kasada hiç bir sorun yokmuş(dayım şahit).
    Ne diyorsunuz arkadaşlar 2-3 sene binmelik bu araç alınır mı 30'a?
  • ben olsam dizeli tercih ederim
  • İkisi farklı klansmanın arabaları...Bİri C sınıfı biri D sınıfı .kıyaslamaya gerek yok.
  • anonem kullanıcısına yanıt
    sizin için sürüş zevki ön plandaysa kesinlikle 1.6tdci öneririm.hem yakıt hem ataklık olarak tatmin edecektir.artı olarak yol tutuşu olarak da focus daha üstündür.son olarak ikisi de C sınıfı araçlar.yanlışı düzeltelim.skoda'nın D sınıfı aracı Superb'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 5 Eylül 2014; 22:24:45 >
  • Çoook teşekkür ederim arkadaşlar. Octavia da kötü değil ama bu defa benim tercihim Focus olacak. Kısmetse bir akrabamdan gidip Ghia modelini alacağım bir kaç gün içinde.

Bir kaç yıl sonra Allah kısmet eder de sıfır araç alırsam yine bu ikisi arasında kalabilirim ama genişlik olaraktan Octavia 1.6 TDI Elegance düşünüyorum inşallah.
  • Octavia oyle aman aman surunen bir performansa sahip degil..makul seviyelerde gidiyor ama devirli kullanmak sart..avantaji lpg uyumu ve donanimi.. otomatik viteslisiyle uzun yol yaptim, arabadakiler hissetmeden 180e cikmistim adapazari otoyolda yukluyken bir anlık. .

Diger yandan esp li focus bulmak zor..hint kumasi muamelesi goruyor olanlar da ..

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    Benim alacağım Ghia'da muhtemelen esp var, ama bunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz ki şase nodan falan?
  • Makyajli kasa ise menüden, degil ise konsolun altinda tuşu vardir

• Octavia çok performanslı değil, ancak daha kaliteli bir araç.
  • octavia daha iyi gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.