Şimdi Ara

İKİZ SİM KART (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
28.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Arkadaşlar benim sim kartım bozuldu, ben normal sim kart almak yerine ''ikiz sim kart'' almak istedim. İkiz sim kart kaç gün içinde çıkıyor acaba? Normal sim kartı hemen isteyince veriyorlar fakat bu ikiz sim kart konusunda herkes kafadan bir gün söylemiş. Kimisi 24 saat içinde çıkar kimisi 1 hafta diye...

Başvuru için bana boş bir kağıda ikiz sim kart yapılacak numarayı, birde size ulaşabileceğimiz numara ve isim bırakmamı söylediler. Bu konuda tam bilgisi olan varmı acaba?

ben alırken kayıt aldılar. Bursa'ya 3-4 iş günü sonra gelmişti kart. yani ikiz kartı hemen vermiyorlar. İstanbul merkezden gönderiliyor. geldiğinde aradılar gidip aldım.
  • Bende birkaç defa aldım; ortalama 1 hafta içerisinde gelmişti.. (Ankara)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

bende hem blackberry var hem iphone. vodafone ikiz kartım var. canım isteğine göre bir o cihazda bir bu cihazda kullanıyorum. iyi oluyor. birisi mikro sim diğeri normal sim kart.

Hocam vodafone bis paketi iphoneda kullaniliyormu? Turkcellde kullaniyorum merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

bende hem blackberry var hem iphone. vodafone ikiz kartım var. canım isteğine göre bir o cihazda bir bu cihazda kullanıyorum. iyi oluyor. birisi mikro sim diğeri normal sim kart.

Hocam vodafone bis paketi iphoneda kullaniliyormu? Turkcellde kullaniyorum merak ettim.

Bis paketi sadece blackberry'e ozel bir pakettir. İphone icin internet data paketi almaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone için mi geçerli acaba çünkü ben Turkcell bis paketimi iphone'da kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Vodafone için mi geçerli acaba çünkü ben Turkcell bis paketimi iphone'da kullanabiliyorum.

ekstra internet data paketiniz yok mu peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 6 Haziran 2012; 9:45:48 >
  • Hayir yok:) 16 liralik 1 gb bis paketini kullaniyorum, kimisi kullanamassin diyor ama musteri hizmetlerinden kullanabiliyosunuz demislerdi :)

• Arkadaşlar ikiz sim kart çıkarttırsam, birini telefonda iletişim için, diğerinide modemde kullanabilir miyim?

telefonda iletişim için, modemde internet için?

Bi kaç kişiye sordum, telefona arama gelince internet kesilir dediler?

Bilgisi olan varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Arkadaşlar ikiz sim kart çıkarttırsam, birini telefonda iletişim için, diğerinide modemde kullanabilir miyim?

Bilgisi olan varmi ?

Aynı anda sadece teki aktif olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Arkadaşlar ikiz sim kart çıkarttırsam, birini telefonda iletişim için, diğerinide modemde kullanabilir miyim?

Bilgisi olan varmi ?

Peki internet erişi sağlarken biri aradığı zaman bana ulaşabilir mi? Meşgul çalma gibi bir durum söz konusu olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Bilgisi olan varmi ?

Peki internet erişi sağlarken biri aradığı zaman bana ulaşabilir mi? Meşgul çalma gibi bir durum söz konusu olur mu?

kendi görüşüm: meşgul çalmaz. arandığınızda sadece bekler ses gelmeden. herhangi bir meşgul sesi gelmez. anlatabildim mi bilmiyorum.

• Arkadaşlar ben ikiz kart başvurumu geçen hafta cuma günü yaptım, bugün günlerde cuma. Bana 1 hafta içinde bize gelir, bizde size haber ederiz dediler, bıraktığınız numurayı arayaraktan. Sim kartım bozuk olduğu için biran önce gelsin istiyorum, fakat ne arayan var nede soran. Dün gittim sordum, biz sizi geldiğinde ararız dediler. Bu kadar zormu bu ikiz sim kart olayı. Bu gidişle vazgeçiceğim ikiz sim kart almaktan normal sim kart isteyeceğim. Onu hemen veriyorlarmış. 1 haftadan fazladır hattımı kullanamıyorum mağdur durumdayım. Eğer normal sim kart alıp ikiz sim kart almazsam, bunun bana aleyhte bir yaptırımı olurmu?
  • quote:

Arkadaşlar ben ikiz kart başvurumu geçen hafta cuma günü yaptım, bugün günlerde cuma. Bana 1 hafta içinde bize gelir, bizde size haber ederiz dediler, bıraktığınız numurayı arayaraktan. Sim kartım bozuk olduğu için biran önce gelsin istiyorum, fakat ne arayan var nede soran. Dün gittim sordum, biz sizi geldiğinde ararız dediler. Bu kadar zormu bu ikiz sim kart olayı. Bu gidişle vazgeçiceğim ikiz sim kart almaktan normal sim kart isteyeceğim. Onu hemen veriyorlarmış. 1 haftadan fazladır hattımı kullanamıyorum mağdur durumdayım. Eğer normal sim kart alıp ikiz sim kart almazsam, bunun bana aleyhte bir yaptırımı olurmu?

yok ya ne yaptırımı olsun. bir şey olmaz. bence direk vodafone müş hizmetlerini arayın hızlandırmak için
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben ikiz kart başvurumu geçen hafta cuma günü yaptım, bugün günlerde cuma. Bana 1 hafta içinde bize gelir, bizde size haber ederiz dediler, bıraktığınız numurayı arayaraktan. Sim kartım bozuk olduğu için biran önce gelsin istiyorum, fakat ne arayan var nede soran. Dün gittim sordum, biz sizi geldiğinde ararız dediler. Bu kadar zormu bu ikiz sim kart olayı. Bu gidişle vazgeçiceğim ikiz sim kart almaktan normal sim kart isteyeceğim. Onu hemen veriyorlarmış. 1 haftadan fazladır hattımı kullanamıyorum mağdur durumdayım. Eğer normal sim kart alıp ikiz sim kart almazsam, bunun bana aleyhte bir yaptırımı olurmu?

yok ya ne yaptırımı olsun. bir şey olmaz. bence direk vodafone müş hizmetlerini arayın hızlandırmak için

Dediginiz gibi vodafone musteri hizmetlerini aradim. Onlarda bana bu uygulamanin su an icin son buldugunu, fakat ileride yeniden basliyacagini soylediler. Bu durumda beklemek yerine en iyisi gidip 1 tane sim kart almak. Ilginiz icin tesekkurler.

• quote:

quote:

quote:

Dediginiz gibi vodafone musteri hizmetlerini aradim. Onlarda bana bu uygulamanin su an icin son buldugunu, fakat ileride yeniden basliyacagini soylediler. Bu durumda beklemek yerine en iyisi gidip 1 tane sim kart almak. Ilginiz icin tesekkurler.

hadi ya şans...

• Gezmediğim sormadığım Telsim cep merkez kalmadı hiçbir yerde yok (Telsim diyorum çünkü dışında Vodafone yazsada içi hala Telsim). Sipariş de verdim ama 10 gün oldu ses seda yok. Arıyorum bilmiyoruz diyorlar vs...

Kısaca adamlar iki tane hat alın ucuzculuk yapmayın demeye getiriyorlar :) Bide internet sitelerinde ikiz sim kart hizmeti veriyoruz diye atıp tutmasalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikoglu

Gezmediğim sormadığım Telsim cep merkez kalmadı hiçbir yerde yok (Telsim diyorum çünkü dışında Vodafone yazsada içi hala Telsim). Sipariş de verdim ama 10 gün oldu ses seda yok. Arıyorum bilmiyoruz diyorlar vs...

Kısaca adamlar iki tane hat alın ucuzculuk yapmayın demeye getiriyorlar :) Bide internet sitelerinde ikiz sim kart hizmeti veriyoruz diye atıp tutmasalar...

İyi akşamlar,
    1-1.5 yıl önce ben ikiz kart aldım, bana 2 hafta sürer demişlerdi: Yaklaşık 1 ay falan sonra arayıp kartlarınız hazır gelip alabilirsiniz demişlerdi. Hizmet devam ediyor mu bilmiyorum ama, 10 gün daha erken rahat olun yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Orijinalden alıntı: arikoglu

Gezmediğim sormadığım Telsim cep merkez kalmadı hiçbir yerde yok (Telsim diyorum çünkü dışında Vodafone yazsada içi hala Telsim). Sipariş de verdim ama 10 gün oldu ses seda yok. Arıyorum bilmiyoruz diyorlar vs...

İyi akşamlar,
    1-1.5 yıl önce ben ikiz kart aldım, bana 2 hafta sürer demişlerdi: Yaklaşık 1 ay falan sonra arayıp kartlarınız hazır gelip alabilirsiniz demişlerdi. Hizmet devam ediyor mu bilmiyorum ama, 10 gün daha erken rahat olun yani...

Size de iyi akşamlar. Hizmet sözde devam ediyor fakat özde durum nedir gördük/göreceğiz. Bu ülke standartlarına göre 10 günün "daha erken" olduğunu kabul ediyorum, fakat sikayetvar.com vb sitelerinde 3 aydır ikiz sim kart bekleyen mağdurdaşlarımı gürünce, artık başka bir servis sağlayıcıdan iki tane hat alma vaktim geldiği izlenimine kapılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.