Şimdi Ara

İKİZ SİM KART (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
28.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mng

turkcell de o hizmet var adı da eçcell ancak telefon numaralarının grupları oluyor. timlere sorunca tum gruplara uygun escell ellerinde bulunmuyor. ozellikle numara turkcelle tasınmıssa buklmak daha da zor oluyor. benin hattım 505 ile baslıyor 1 ay oncesine kadar turkcelldeydim. escell cıkartmak icin 10-15 tim aradım hicbirinde yoktu. bana dilekce fakslayın merkeze ona gore sizin gruba uygun escell cıkartılır demislerdi zaman ugrasamadım. dimde de aveaya gectim. avea da varsa 2. simkartı cıkartacagım ancak avea da var mı daha bilene rastlamadım :) bir ara mhiz. sorarım olmadı.

Alıntıları Göster
    Sonunda Vodafone ikiz simkart maceram bitti. Önce İstanbul'da birçok bayiyi aradım ama çoğu bizde yok deyip geçiştiriyorlar. En sonunda şikayetvar.com a şikayetimi yazıp gönderdim. Ertesi gün arayıp hemen adresime göndereceklerini söylediler. Aradıktan 2 gün sonra kartlar elime geçti. Faturalı hatlara ikiz sim kartlar ücretsizmiş. Ayrıca kargo parası da ödemedim. Kartlar 128Kb, 3G logolu. İsterseniz ikisini de microsim ya da normal sim kart olarak ısmarlayabiliyorsunuz. Vodafone için konuşursak kartlardan ve hizmetinden (ücretsiz olması,2 günde gelmesi) memnun oldum ama bence bayilerden de sorunsuzca alınabilirse daha iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Sonunda Vodafone ikiz simkart maceram bitti. Önce İstanbul'da birçok bayiyi aradım ama çoğu bizde yok deyip geçiştiriyorlar. En sonunda şikayetvar.com a şikayetimi yazıp gönderdim. Ertesi gün arayıp hemen adresime göndereceklerini söylediler. Aradıktan 2 gün sonra kartlar elime geçti. Faturalı hatlara ikiz sim kartlar ücretsizmiş. Ayrıca kargo parası da ödemedim. Kartlar 128Kb, 3G logolu. İsterseniz ikisini de microsim ya da normal sim kart olarak ısmarlayabiliyorsunuz. Vodafone için konuşursak kartlardan ve hizmetinden (ücretsiz olması,2 günde gelmesi) memnun oldum ama bence bayilerden de sorunsuzca alınabilirse daha iyi olacak.

Alıntıları Göster
    İki ay olacak nerdeyse, benim kartlar hala gelmedi. Sonunda mail yağmuruna tuttum, hattımı kapattırmak için aradım, dün bölge müdürü aradı, en geç salı gününe kadar elimde olacakmış

• Bu vodafone beni delirtecek
    Bir micro bir normal sim de ısrar etmeme rağmen, öyle olmuyor ikiside aynı olacak dendi, bugün nihayet kartlarım geldi, birini makasla keserek micro yaptım. Şimdi mail attım teşekkür için gelen cevaba bakın.

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, 0543 xxxxxx numaralı hattınız ile kullandığınız İkili Kart Servisimizde kartın biri Microsim diğeri ise normal simkart olarak kullanılabilmektedir. Konu hakkında talebiniz olması durumunda, gerekli işlemler için tarafımızdan yardımcı olunabileceğini hatırlatmak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bu vodafone beni delirtecek
    Bir micro bir normal sim de ısrar etmeme rağmen, öyle olmuyor ikiside aynı olacak dendi, bugün nihayet kartlarım geldi, birini makasla keserek micro yaptım. Şimdi mail attım teşekkür için gelen cevaba bakın.

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, 0543 xxxxxx numaralı hattınız ile kullandığınız İkili Kart Servisimizde kartın biri Microsim diğeri ise normal simkart olarak kullanılabilmektedir. Konu hakkında talebiniz olması durumunda, gerekli işlemler için tarafımızdan yardımcı olunabileceğini hatırlatmak isteriz.
    Evet ikisi birden normal SIM ya da ikisi birden microsim olarak gönderiyorlar. Ben hem iphone 3GS hem de iPad 3G de kullanıyorum ve çok memnunum. iPad de Cellular datayı aktif ettim, iphone ise bu özelliği kapadım. İkisi birden aynı anda aktif olabiliyor ama iPad de internette gezerken iphone a telefon gelirse ya da birini ararsan internet bağlantısı kesiliyor. Görüşme bittikten sonra yine internette gezmeye devam edebiliyorsun. Yani iki simkart da aynı anda aktif olabiliyor ama aynı anda sadece birinin özelliğini kullanabiliyorsun. Sonuçta 8 TL lik cepnet paketiyle iPad ve iphone da (yavaş da olsa) sınırsız internete girebiliyorsun. Üstelik ikiz sim kart ücretsiz olarak veriliyor.

• quote:

Evet ikisi birden normal SIM ya da ikisi birden microsim olarak gönderiyorlar. Ben hem iphone 3GS hem de iPad 3G de kullanıyorum ve çok memnunum. iPad de Cellular datayı aktif ettim, iphone ise bu özelliği kapadım. İkisi birden aynı anda aktif olabiliyor ama iPad de internette gezerken iphone a telefon gelirse ya da birini ararsan internet bağlantısı kesiliyor. Görüşme bittikten sonra yine internette gezmeye devam edebiliyorsun. Yani iki simkart da aynı anda aktif olabiliyor ama aynı anda sadece birinin özelliğini kullanabiliyorsun. Sonuçta 8 TL lik cepnet paketiyle iPad ve iphone da (yavaş da olsa) sınırsız internete girebiliyorsun. Üstelik ikiz sim kart ücretsiz olarak veriliyor.

Alıntıları Göster
    Kontörlü hat kullanıp da ikiz sim kart alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Kontörlü hat kullanıp da ikiz sim kart alan var mı?

Alınabildiğini söylediler.
  • quote:

Peki sonuc nedir ?? Birisini mikro birisini normal alabiliyormuyuz?
  • quote:

Aslında ikisine micro isteyip birini dış frame den ayırmadan normal sim gibi kullanabilirsiniz. Vodafone micro simleri nasıl gönderiyor onu bilmek lazım tabi. Hani normal simcard gibi geliyor micro kısmı tırnakları kırıp ayırabiliyorsunuz turkcell dekilerde.

• quote:

Bende alacağım bu aralar. Kaç günde temin ettiler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Bende alacağım bu aralar. Kaç günde temin ettiler acaba?

Alıntıları Göster
    Vodafone'dan ikiz sim kartlarım geldi. Tam 1 hafta demişlerdi, 1 haftada geldi. Aslında 2 gün önce gelmiş ama bugün alabildim.

Aynı internet paketini hem iPhone'da hem iPad'de kullanmak güzel oldu. Ayrıca Phoneit çok güzel çalışıyor. iPad'de iken gelen telefonları iPad'den cevaplıyorum.

Hangi cihazdan hareket olursa en son, otomatikman o aktif oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 13 Temmuz 2011; 12:39:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Vodafone'dan ikiz sim kartlarım geldi. Tam 1 hafta demişlerdi, 1 haftada geldi. Aslında 2 gün önce gelmiş ama bugün alabildim.

Aynı internet paketini hem iPhone'da hem iPad'de kullanmak güzel oldu. Ayrıca Phoneit çok güzel çalışıyor. iPad'de iken gelen telefonları iPad'den cevaplıyorum.

Hangi cihazdan hareket olursa en son, otomatikman o aktif oluyor.

Alıntıları Göster
    faturasız hattıma aldım ikiz kartları, 8,00 TL ücreti var
    bayinin elende var ise hemen 2 dk da işlem yapıp veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

Alıntıları Göster
    avea da kullanabilen, alabilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

avea da kullanabilen, alabilen varmı ?

Alıntıları Göster
    peki son olarak faturalı hatlarda ücretlimi ücretliyse ne kadar birde vodemle kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo242

peki son olarak faturalı hatlarda ücretlimi ücretliyse ne kadar birde vodemle kullanabiliyor muyuz ?

Vodafone de faturalı hatlara ücretsiz
    Turkcellde 25 lira

Vodem hakkında bilgim yok.
  • quote:

Vodafone değil mi? Vodafone'da faturasizda ikiz sim olmuyor demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Alıntıları Göster
    evet müşteri hizmerleri de olmuyor demişti sadece faturalı olarak kullanabilirsiniz demişti.Şimdi Temmuz 2011 itibari ile vodafone ikiz kart faturalı hatlarda ücretsiz mi diyorsunuz peki cepmerkezlerinde mi geçerli sadece ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

hattim faturasız vodafon, cep merkezde ikiz kart varmı diye sordüğümda
    elemanın birisi yok falan filan derken diğeri, var var dedi

tamam ozaman alayım dedim, hatınız faturalı mı faturasız mı diye sordu
    faturasız deyince 8 TL ücreti var dediler, ben müşteri hizmetleri ile daha
    önce ikiz kart konusunu konştum ve ücrti yok dediler diye israr ettim
    isede 8 TL fazla bir para olmayınca tamam verin dedim.

eski sim kartım da 64 kb lık olduğundan cep telin pilini çabuk tüketiyordu
    128 kb lik ile değiştirmeye kalkışsaydım yine 8 TL vermem lazımdı.

verilen ikiz kartlar da 128 lik olunca tek taşla iki kuş birden vurdum sayılır.

• mh ile gorusmem de ilk basta 49 tl faturanıza yansır ikiz sim kart için dedii, daha sonra olurmu bedava verıyorsunuz herkese dedim. sonra fıyat biranda 13.5 tl faturaya yansır dedi...

alan arkadasların faturasına herhangıbır tutar yansıdı mı acaba?

bodrum da alınacak vd merkez varmıdır? vodem ile kullanıyorum degıstırmek ızdırap oluyor...vs merkeze para verıp sonrada faturaya yansırsa 20-30 tl ye gelirr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

mh ile gorusmem de ilk basta 49 tl faturanıza yansır ikiz sim kart için dedii, daha sonra olurmu bedava verıyorsunuz herkese dedim. sonra fıyat biranda 13.5 tl faturaya yansır dedi...

bodrum da alınacak vd merkez varmıdır? vodem ile kullanıyorum degıstırmek ızdırap oluyor...vs merkeze para verıp sonrada faturaya yansırsa 20-30 tl ye gelirr

Ben 3 değişik faturalı hatta aldım ikiz sim kart, hiç birine ücret ödemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

mh ile gorusmem de ilk basta 49 tl faturanıza yansır ikiz sim kart için dedii, daha sonra olurmu bedava verıyorsunuz herkese dedim. sonra fıyat biranda 13.5 tl faturaya yansır dedi...

Ben 3 değişik faturalı hatta aldım ikiz sim kart, hiç birine ücret ödemedim.

hangi yolla aldınız birde faturaya eklenmedı degıl mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.