mesela nasıllardır???yani sevdikleri zaman tam severlermi???
quote:
Orijinalden alıntı: cursed angel
mesela nasıllardır???yani sevdikleri zaman tam severlermi???
Alıntıları Göster
ne alakası var burçlarla insan karakterinin. milletin burcunda hep iyi şeyler yazıyor, ortalıkta iyi kimse kalmadı.
karakterini test etmek istiyorsan, kendi kız kardeşine yapılmamasını istediği şeyleri yaparsa adamdan sayma veya kim soruyorsa.
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
ne alakası var burçlarla insan karakterinin. milletin burcunda hep iyi şeyler yazıyor, ortalıkta iyi kimse kalmadı.
karakterini test etmek istiyorsan, kendi kız kardeşine yapılmamasını istediği şeyleri yaparsa adamdan sayma veya kim soruyorsa.
Alıntıları Göster
ben ikizler burcuyum arkadaşım walla memnunum da burcumdan:) sevdimi tam severler doğrudur ama en kötü yönlerinden bir tanesi her anının birbirini çok tutmamasıdır yani bir beğendiğini bir daha ki sefere beğenmeyebilir işte buda ilişkide sakıncalı olur diyebilirim. pozitif yanları da yok değil mesela kendilerini iyi ifade edebilirler konuşkan olurlar ve en önemlisi ön planda olmayı severler ve bunu genellikle başarırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mavisachal
ben ikizler burcuyum arkadaşım walla memnunum da burcumdan:) sevdimi tam severler doğrudur ama en kötü yönlerinden bir tanesi her anının birbirini çok tutmamasıdır yani bir beğendiğini bir daha ki sefere beğenmeyebilir işte buda ilişkide sakıncalı olur diyebilirim. pozitif yanları da yok değil mesela kendilerini iyi ifade edebilirler konuşkan olurlar ve en önemlisi ön planda olmayı severler ve bunu genellikle başarırlar.
Alıntıları Göster
sagol ama şu bir begendigini bidaha begenmemesi işte kötü olan
quote:
Orjinalden alıntı: mavisachal
quote:
sagol ama şu bir begendigini bidaha begenmemesi işte kötü olan
quote:
Orjinalden alıntı: mavisachal
Alıntıları Göster
ikizler burcu olup sol ayakla oynayıp sağ elle yazan benden başka biri var mı ruh ikizimi arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: volkan
ikizler burcu olup sol ayakla oynayıp sağ elle yazan benden başka biri var mı ruh ikizimi arıyorum
Alıntıları Göster
ahanda ben ikizler burcuyum
quote:
Orijinalden alıntı: fbANIL
Alıntıları Göster
anlat kendini ozaman:)koçla anlaşabiliomusun??
quote:
Orjinalden alıntı: fbANIL
quote:
anlat kendini ozaman:)koçla anlaşabiliomusun??
quote:
Orjinalden alıntı: fbANIL
Alıntıları Göster
Ben Koç um
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben Koç um
Alıntıları Göster
benim kız arkadaşım ikizler burcudur.. of off diyorum sadece..
bir anı bir anına uymaz, çok kararsızdır, o ne yanar döner bir burçtur öyle.. ikizlerin sosyal yönü fazladır, ağzı çok iyi laf yapar, zeytinyağı gibi üste çıkıverir.. ayrıca bunalım takılırken aniden şen şakrak oluverirler.. ben boğa burcu oldugum için aşırı sabırlıyım, katlanıyoruz işte ne yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: experienced
erkeği kadınını bilmem ama en dandik burç bu burç die duymuştum ikiyüzlü olur,karasız olur,ne yapacağı belli olmaz,yeteneklidir ,sanata yatkındır ...
quote:
Orjinalden alıntı: experienced
erkeği kadınını bilmem ama en dandik burç bu burç die duymuştum ikiyüzlü olur,karasız olur,ne yapacağı belli olmaz,yeteneklidir ,sanata yatkındır ...
hocam ayıp oluo ama ha.
bende ikizlerim
quote:
Orijinalden alıntı: TheDodO
quote:
Orjinalden alıntı: experienced
hocam ayıp oluo ama ha.
bende ikizlerim
Alıntıları Göster
Bende İkizlerim:)
Şunu diyim deneyimlerimden.İki kişiliklidir.Bolca yalan söylerler....Kırıcıdırlar...ama Gönül almayı Cok iyi bilirler.Sonraa,Esprilidirler,elektronik aletleri severler.teknoloji yi takip ederler.En karizma burctur.öle İşte.sonuçta bende İkizler erkeğiyim:) başak burcuyla hiç anlaşamaz diyorlar ama sevgilim ikizler burcu:) gayet iyi anlaşıoruz.İlk başlarda Kötüydü şimdi iyiyiz:)