Şimdi Ara

ikizler cam bursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
3
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cam fimi cektireceklerin dikkatine gecen gun bursa ikizler cam a film cektirmek icin gittim llumar filmi iyi dediler adamlar benim aracin camini kirdilar yaklasik 200 tl masraf cikti ve bana kirikmis bu dediler halledin dedim isimize karisma dediler ve aracimi film takmadan cikardilar disari polisi aradim tutanak tutun diye polis geldi tüketici heyetine basvur dedi :) meger tanidiklariymis elime 20 lira tutusturup hadi git dediler ikizler cam llumar firmasi ile calismiyormus sonradan ogrendim sirketi aradim umarim kimsenin basina bole durum gelmez film cektirirken dikkatli olun diye bunu yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yorumu yapan arkadaştan firma yetkilisi olarak özür diler sizler için en iyi hizmet sonsuz müşteri memnunuyeti için kalite anlayışını prensip edinen firmamız her türlü yoruma açık olup bir mağduriyet var ise telefi etmeye hazırdır konu olan cam kırılması değildir cam kenedidir daha evvel kırıktı veya değildi bunun tartşmasını yapmıyorum bir maduriyet söz konusu ise her zaman kapımız bütün müşterilerimize açıktır İKİZLER CAM Berat KILIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkizlercamm -- 7 Kasım 2014; 17:28:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi tavsiye (istanbul)
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.