Şimdi Ara

Antalya’da oto boyacı ve aksesuarcı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem boyacı hem de aksesuarcıda yaptırmam gereken muhtelif işler var. Bugün sanayide biraz gezindim pek içime sinmedi. Bildiğiniz dürüst, işini iyi yapan düzgün boyacı ve/veya aksesuarcı varsa paylaşır mısınız? Eski Sanayi, Yeni sanayi ile Döşemealtı sanayiye veya varsa Muratpaşa-Konyaaltı-Kepez hattında başka bir yere gidebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 12 Mayıs 2023; 19:15:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Oto kaporta boya altınel oto servis yeni sanayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Sağolun, not ettim. Bugün eski sanayide bir tavsiye üzerine gittiğim boyacıdan aldığım fiyatlar:

Arka tampon komple boyama 2000 TL(tampon sökümü hariç)

Spoiler boyama 750 TL

Komple pasta cila 1500 TL

Şeklinde. Araç 3 kapılı hatchback. Buradaki önerileri not edip önerilen ustalarla gelecek hafta konuşmaya gideceğim.

• Google yorumlarına da bakabilirsin , işinde çok iyidir durali usta. Sigorta şirketleriyle de anlaşması var
    Ben de iyi bir fren ustası arıyorum, abs beyni arızası var sanırım. Bildiğiniz duyduğunuz varsa öneriye açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 12 Mayıs 2023; 21:17:8 >

Eski sanayide baskent peugeot bmw var, cosgun oto var onlara danıs yonlendırırler

Google yorumlarına bakmıştım iyi yorumlar bırakılmış ama bu yorumları sanayi ustaları tandıkları vasıtasıyla yaptırabiliyorlar o sebeple Google puanlarını fazla önemsemiyorum. Ama önerinizi not ettim haftaya mutlaka uğrayacağım.

ABS beyni ile ilgili… benim aracımda ABS var ama önceki sahibi zamanında önden kaza yapmış, ABS beyninin bulunduğu yer darbe almış o sebeple abs aktif değil. Kendi tamircilerimle bunu konuştuğumda hiç önermediler. Bir kere beyin pahalı, hem o var hem de abs gereksiz büyütülen bir donanım. Sanayi ustaları özellikle 45-50 yaş üstü olanlar bunu genelde söylerler. Hatta şehir içinde sert ani frende abs fren mesafesini yükseltir. ABS’siz aracı kullanmayı, ne yapmanız gerektiğini biliyorsanız ve bütçeniz uygun değilse abs meselesine kafaya takmayın, böyle binmeyi değerlendirin derim. Yine de beyin alacaksanız çıkmacılara fiyat sormanızda fayda var. PSA grubu ise çıkmacı konusunda yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 13 Mayıs 2023; 7:45:45 >

• Aracım opel corsa d.(2010)
    Aslında fren sorunu şu şekilde sadece sağ ön fren iyi tutmuyor, yüksek hızda ani frenlemede aracın arkası hafifçe sağa doğru atıyor . Abs nin özellği fren kitlememe(o tak tak fren diskini sıkıp bırakma çalışıyor).Kaza falan olmadı, durduk yerde bu şekilde sorun çıkardı.Gittiğim sanayici fren ustası değildi, başka birisini arayarak danıştı ve abs beyni arızası olabileceğini söyledi.
    Dediğiniz gibi sıfırı aşırı pahalı . Uzmanlığı fren olan bir servisle görüşüp ne yapabilirim ona karar vermem gerekiyor. Aracı muayeneye de götüremedim ki geçmez bu şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AKİF KAYA OTOMOTİV (Akif Kaya)

Şafak Mah. Akdeniz San. Sit. Kepez, Antalya

Oto Kaporta ve boya konusunda çok iyi ustalığı vardır vede bir çok Sigorta firması ile anlaşmalıdır.

Disk ve balatalara baktınız, sorun yok değil mi?

Aslında iyi bir Opel tamircisinin ya kendisi ya da yönlendirme yoluyla bunu çözmesi lazım.

Tanıdık çıkmacı varsa parçayı emanet alıp takıp deneyebilirsiniz iyice emin olmak için.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Akif Kaya’yı biliyorum, haftaya gidip onlarla da görüşeyim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 14 Mayıs 2023; 10:36:34 >
  • Sağ ön disk hafif paslı, balata tam kavrayıp sıkmadığı için. Sağ ön fren az çalışıyor sorun bu aslında

E işte bahsettiğiniz probleme bu sebep oluyor olamaz mı? Abs beyni ile alakasını anlamadım. İyi bir tamirci sizin problemi rahatlıkla çözebilir diye düşünüyorum. Frenciye gidecekseniz ve pahalı bir çözüm teklif ederse mutlaka ikinci, hatta üçüncü bir görüş daha alın derim. Sanayide çok çakal var. Bir de rot-balansçıya gider genel olarak ön düzen ve balans ayarına da baktırırım yerinizde olsam.

• Serikte bikac sağlam ustam var uzak demezseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.