Şimdi Ara

ikonlaştırma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir dosyanin masaustundeki simgesini baska bir programin kisayolu olarak degistirebilecek bir program var mi acaba?Diyelim ki elimizde bir doc var.ama ikon olarak explorer gosteriyor,biz bu ikona cift tikladigimizda explorer degil word dosyamiz acilsin.bazi seyleri gizlemek istedigimiz zaman kamufle edebilecek bir program olabilir diye dusunuyorum, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar...

• BUNUN İÇİN PROGRAMA GEREK YOQ
    SİMGENIN USTUNE SAG TIKLA ÖZELLİKLERDEN SIMGE DEĞİŞTİRE GEL GÖZAT DE VE İSTEDİĞİN İCONU SEÇ
  • doğru
  • beyler, bunu ben de biliyorum, bunu sormak degildi amacim, ben txt dosyasinin ikonunu explorer ile ayni yapmak istiyorum, bunu yapabilir miyim?
  • maalesf kardeş işte onu yapman biraz zor
  • yok mu gerçekten? bir yolu vardır mutlaka bunun arkadaşlar
  • bu verdiğim konuda işine yarayacak şeyler bulabilirsin icon packager işini görür sanırım bahsettiğin 2 şeyede aynı iconu atarsın olur biter. explorerınkini biraz zor değişirsin ama dediğim programı yükle icon pack yükle herhangi bitane beğendiğin sonra txt dosyasına sağ tıkla simge değiş de ve pakette olan explorer iconunun göster yani explorerın kullanacağı iconu.. o zaman ikiside aynı olacak en basitin böyle yap olmassa araçlar>klasör seçenekleri>dosya türlerinden iconu değiş ama doğru şekilde yap

buraya bi göz at
    http://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışan Programı Gizlemek
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçektende oluyormuş. birşey daha öğrenmiş olduk. eee kurcalamak lazım tabi. verdiğin bilgi için teşekkürler yy2...
     ikonlaştırma programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

gerçektende oluyormuş. birşey daha öğrenmiş olduk. eee kurcalamak lazım tabi. verdiğin bilgi için teşekkürler yy2...
     ikonlaştırma programı

rica ederim işin hallolduysa ne mutlu.
  • evet bu gercekten faydali oldu ama sorunumuza cozum olamadi, dosya turlerinden html uzantili bir dosyanin ikonunu ie ile tipatip yapmaya calisiyorum olmuyor mesela, neyse bunu da ogrendik saol arkadas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.