Merhaba arkadaşlar, bir dosyanin masaustundeki simgesini baska bir programin kisayolu olarak degistirebilecek bir program var mi acaba?Diyelim ki elimizde bir doc var.ama ikon olarak explorer gosteriyor,biz bu ikona cift tikladigimizda explorer degil word dosyamiz acilsin.bazi seyleri gizlemek istedigimiz zaman kamufle edebilecek bir program olabilir diye dusunuyorum, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar...
BUNUN İÇİN PROGRAMA GEREK YOQ SİMGENIN USTUNE SAG TIKLA ÖZELLİKLERDEN SIMGE DEĞİŞTİRE GEL GÖZAT DE VE İSTEDİĞİN İCONU SEÇ
doğru
beyler, bunu ben de biliyorum, bunu sormak degildi amacim, ben txt dosyasinin ikonunu explorer ile ayni yapmak istiyorum, bunu yapabilir miyim?
maalesf kardeş işte onu yapman biraz zor
yok mu gerçekten? bir yolu vardır mutlaka bunun arkadaşlar
bu verdiğim konuda işine yarayacak şeyler bulabilirsin icon packager işini görür sanırım bahsettiğin 2 şeyede aynı iconu atarsın olur biter. explorerınkini biraz zor değişirsin ama dediğim programı yükle icon pack yükle herhangi bitane beğendiğin sonra txt dosyasına sağ tıkla simge değiş de ve pakette olan explorer iconunun göster yani explorerın kullanacağı iconu.. o zaman ikiside aynı olacak en basitin böyle yap olmassa araçlar>klasör seçenekleri>dosya türlerinden iconu değiş ama doğru şekilde yap
gerçektende oluyormuş. birşey daha öğrenmiş olduk. eee kurcalamak lazım tabi. verdiğin bilgi için teşekkürler yy2...
quote:
Orjinalden alıntı: caadas
gerçektende oluyormuş. birşey daha öğrenmiş olduk. eee kurcalamak lazım tabi. verdiğin bilgi için teşekkürler yy2...
rica ederim işin hallolduysa ne mutlu.
evet bu gercekten faydali oldu ama sorunumuza cozum olamadi, dosya turlerinden html uzantili bir dosyanin ikonunu ie ile tipatip yapmaya calisiyorum olmuyor mesela, neyse bunu da ogrendik saol arkadas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme