Şimdi Ara

İKTİSAT BÖLÜMÜ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Selçuk Üniversitesi iktisat bölümünde eğitim görüyorum.3.sınıfa geçtim .Aynı zamanda KuveytTurk'de bayram sonunda çalışmaya baslayacagim.
    Bölüm hakkında sormak isteyen,kafasına takılan bir durum yada bölüm dersleri hakkında bilgi almak isteyen varsa sorulari alabilirim.Şu anda İstanbul'da eğitimde olduğumdan ve mobil,tablet PC den girebilme durumundan dolayı elimden geleni kısa öz bir şekilde anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulparr -- 10 Temmuz 2015; 17:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba yegenim iktisat düşünüyor sıralama 180 binlerde, ne tavsiye edersiniz o İzmir düşünüyor acikcasi bölüm zor deniyor ve bazı yerlerde hazırlık sınıfı var gerekli mi hazırlık sınıfı, bi de iş imkanları nedir boşta kalır mı diye tedirginiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

• İktisatta kişisel gelişim yapılırsa üniversitede boş vakit gecirilmezse gayet ciddi miktarlar kazanabilir

• normalde sayısal öğrencisiydim fakat fen bilimleri sınavı beklediğimin çok altında geldiği için eşit ağırlıktan tercih yapacağım. matematiğim iyi olduğu için iktisatları üst sıraya yazmayı düşünüyorum fakat çevremizdeki pek çok insan iktisat yerine işletmeyi öneriyor. sizce hangisini tercih etmeliyim? tm1 sıralamam 31K.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.