Şimdi Ara

İkv Oynayanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oncelikle selam oyunu daha onceden oynuyordum biraktim gecenlerde tekrar basladim ve hicbirsey bilmeden savasci acip kastim suan 38 lwl im ama gozlemledigim kadariyla gaffara x e stuya felan %70 80 ihtimalle büyü ariyorlar suan elimde cemberlitas kutu var 3 ay plus +5 yetenek puani ve kasa erisimi sizce bunlari savasciya yukleyip devam etsemmi yoksa büyümü acsam 1 aylik sarraf artirma alacagim icin item dizme problem olmayacak birde 1 aylik sarrafla ne cekmeliyim kimisi mavi topaz diyor kimisi menekse elmas kararsiz kaldim.

• Bende uzun zamandır oynamıyorum ama savaşçı kascaksan ve gaffur,stu diyosan kesinlikle tank lazım paran varsa tank savasşçı yap,büyücü açacaksan da kırma ve zihin saldırısımı ne lazımdı hatırlayamıyorum:) Ama savaşçı için kesinlikle tank olman lazım grup bölgelerine gidebilmek için
  • Dedigim gibi sarraf artirma alacagimdan item dizme sorun olmayacak ama birde savascida cift item dizmek gerekir tank icin ayri ws icin ayri benim kafami o bulandiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusT

Dedigim gibi sarraf artirma alacagimdan item dizme sorun olmayacak ama birde savascida cift item dizmek gerekir tank icin ayri ws icin ayri benim kafami o bulandiriyor

İlk başta grup bölgelerine gitmek için çift itemlı Farabi item dizceksin,sonra grup bölgelerinde zaten item falan düşer Ecel yapmak için gerekli materyal olduktan sonra maksimum hasar savaşçı olabilirsin :)
  • Valla Suan ne buyuden anliyorum nede tank saascidan tank savascinin bossu ustune cekmesi gerekirmis cekemeyenleri gruba almiyorlarmis felan
  • Bende uzun zamandır oynamıyorum ama öyleydi :) Zaten tank olduğun zaman şifacı hep sana can basıcak eğer sağlam bi şifacı olursa ölme ihtimalin çok düşük :) Aslında artık çok tankta aramazlar, çünkü her büyücüde şaheserler giysiler bile şaheser gibi olanlardan sadece büyücü ve şifayla bile gider gruplar :)
  • Tam dedigin gibi oluyor gozlemledigim kadariyla suan gaffara tank arayani gormedim ben buyuye yogunlassam iyi olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lost soulz ko oynayan warmı
    17 yıl önce açıldı
    Omerta Oynuan varmı?
    19 yıl önce açıldı
    Rise Online oynuyan var mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyü açmanı öneririm çünkü sığınak ve miğratı savaşçıları hiç almıyorlar bu da item dizememen demek oluyor hem tanklık işi çemberde biraz zor o yüzden büyücü kasıp ejder üretmeni öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.