Şimdi Ara

İlaç hakkında uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 gün öncesine dek mide üşütmesi problemi çektim ve mide bulantıları gitsin diye metpamid denilen ilacı içmeye başladım bulantılarımın şiddeti cok yüksek oldugundan bir iki doz fazla aldım/ ancak sonuçlarını bilmeyerek. Ki doz aşımı olmasa bile yine aynı etkiyi yaratıyormuş. Bu ilaca ben ilaç demiyorum. Benim gibi sağlam bir psikolojiye sahip olan insan 2 gündür resmen kafayı yedim. Anksiyete hali huysuzluk huzursuzluk yerinde duramama. Nerdeyse cogu yan etkisini yaşadım. Ve artık resmen hayattan soğuyacak pozisyona getiriyor insanı. Ben yavaş yavaş yeniyorum bu anksiyete halini ama lütfen arkadaşlar eğer bu ilacı kullanmayı düşünen varsa lütfen kullanmasın. Okadar kötü oluyorsunuz ki keşke kussaydım daha iyiydi diyorsunuz. Bu konuyu buraya açmak istedim cünkü belki biri bilmeden şu lanet ilacı alır zor durumda kalır diye.. Kullanmayın kullandırtmayın arkadaşlar. Bunun yerine böyle kötü etkisi olmayan bi ilaç varsa kullanabilirsiniz. Bu konuyu uyarı niteliğinde koydum ve herkesle paylaşmak istedigim icin açtım. Lütfen dikkat. Ağrınızın baskısına gelip bu ilacı sakın içmeyin. Yoksa kafayı yersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederiz geçmiş olsun dileriz

• Rica ederim/ lütfen sizde eğer çevrenizde biri kullanmaya kalkışırsa engelleyin..

• Doktorunuza danışmadan kullanıp ne olacağını düşünüyordununuz?

• Bu ilacı doktora danışarak kullansan ne yazacak? Yan etkisi zaten belli.. doktor o yan etkileri yok etmiyor

• Bizde ailece araba tutmasi var Uzun yola gudecegimizde iceriz birer tane Cok iyi geliyor oyle bir etkisini gormedim surekli icilince oluyor belkki

• Midemde yanma bulanma kusma durumu vardı doktor methpamid verdi düzeldi severim bu ilacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 15 Temmuz 2016; 13:42:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun vade kullanımda problem yaratıyor arkadaşlar

• Nick konu uyumu diyip gidiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.