Şimdi Ara

Prozac nasıl alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eczaneye gitsem direkt alabilir miyim ? Saglik ocagi doktoru yazar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Prozac: Bilmeniz Gerekenler

Prozac Nedir?

Prozac, jenerik adı fluoksetin olan bir antidepresan ilaçtır. Seçici serotonin geri alım inhibitörleri (SSRI'lar) olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir.

Prozac Reçeteli mi?

Evet, Prozac reçeteli bir ilaçtır. Yalnızca bir sağlık uzmanının gözetimi altında alınabilir.

Prozac Aile Hekimi Yazabilir mi?

Evet, aile hekimleri Prozac dahil olmak üzere antidepresan ilaçlar reçete edebilirler.

Prozac Nasıl Alınır?

Prozac, doktorunuzun önerdiği dozajda ve sıklıkta alınmalıdır. İlacın tam etkisini göstermesi birkaç hafta sürebilir.

Prozac Reçetesiz Alınır mı?

Hayır, Prozac reçetesiz alınamaz. Sadece reçete ile eczanelerden temin edilebilir.

Prozac'ı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Diğer ilaçlar veya takviyelerle etkileşime girebileceğinden, Prozac almadan önce doktorunuza tüm kullandığınız ilaçları bildirin.
    • Prozac'ı alkol veya uyuşturucu maddelerle birlikte almayın.
    • Prozac'ı ani kesmeyin çünkü bu yoksunluk belirtilerine neden olabilir. İlacı kademeli olarak doktorunuzun gözetiminde bırakmalısınız.
    • Hamileyseniz veya emziriyorsanız Prozac kullanmadan önce doktorunuza danışın.
    • Prozac alırken aşırı güneş ışığına maruz kalmaktan kaçının.

Prozac, depresyon ve anksiyete gibi durumların tedavisinde etkili bir ilaç olabilir. Ancak yalnızca bir sağlık uzmanının gözetiminde alınmalıdır. Prozac'ı reçeteli bir ilaç olduğunu ve reçetesiz alınamayacağını unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendi kafana göre ilaç kullanma. Hatta mümkünse depresyon ilaçları kullanma. Kullanman gerekiyorsa psikiyatriye git. Doktor yazsın.

• Prozac, psikiyatrik bi ilaç.Yazdırmadan alamazsın.

Sadece psikiyarist yazabilir bildigim kadariyla.Normal dr. yazamaz.
    Bu tür ilaçlarıda 2 gün kullanım ,sonra bırakırım yapamazsin.Bazıları aşırı bağimli yapar.Azaltarak bırakmak zorunda kalırsın.

• Bildiğim kadarıyla reçetesiz alabilirsin. Fluoksetin ana maddeli ilaclarin bazıları reçetesiz. SSRI istiyorsan wellbutrin xl felan var. Tabi majör depresyon için 🙏🏻🥰

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22yykadir kullanıcısına yanıt

Aldım 72.50 tl 24 tablet var az para degil SSRI nedir ?

wellbutrin xl de recetesiz alinir mi ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Seçici serotonin geri alım inhibitörleri.

Wellbutrin xl alınır.

Bu ilaçlar mentalini toplama yardımcı olur. Daha çok majör depresyon için verilir. En az 1 sene kullanman gerekir kafana göre birakamazsin.

Ben şuanda 7. Ayimdayim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eczaneye gidip direk alabilirsin aile hekimi de yazabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Mı? Lustral Mı? (ANKET)
    9 yıl önce açıldı
    prozac mı selectra mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güya mutluluk verıyor ben 3 kusur sene kullandım fakat hıc bende faydasını fgormedım. kısıden kısye hastalıgına gore degısebılır tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.