İlaç sıkıp fırçasız süngersiz yıkayan yerlerden uzak durun diyorum. Sıktıkları ilaç oldukça etkili bir madde. Zamanla bu çözücü maddenin araç boyasını matlaştıracağı söyleniyor. Aracınızda boya koruma varsa bunun dayanıklılığını da azaltacaktır. Sürekli gittiğim yıkamacı da ilaçla yıkama yapıyor ben de patronla konuştum benim aracımı sünger ve şampuanla yıkıyorlar. Ayrıca bu konuyu ziebarta sordum ve kesinlikle yıkatmayın dediler. Sünger ve kaliteli bir şampuan (tercihen bebe şampuanı) en idealiymiş.
Bu ilaçlı yıkama konusunda hep bir şeyler söyleniyor. Bakalım sonu nereye varacak.
Fırçadan daha zararlı olucağına inanmam doğrusu..
Fotodaki gibi beyaz ise köpük, italyan ilaçtır büyük olasılıkla ve aracın rengi bile açıyor yıkamadan sonra..
En iyisi sünger veya kuzu postu yıkama eldivenleri ile yıkamak.
Yakında İstanbulda oturanlar pet şişeyle arac yıkamak zorunda kalacaklar. Bu da çok pahalı olacağından siz en iyi araçlarınızı hiç yıkatmayın. Tüm bu sorunlardan da kurtulursunuz. Yada benim gibi suyu bol olan memleketinize tatıle gittiğinizde bol bol yıkarsınız. Şaka tabiii de; araç yıkamak bana çok büyük haz veriyor. O yüzden yıkamcıya o hazzı vermem. Yıkadığında ben kenarda rahatsız oluyorum üstelik. Yukarıda çok güzel fikirler var. Çoğunu uyguladığınızda güzel sonuç alırsınız. Benim anlatacağım yıkama şeklını size anlatsam benı rahatsız ilan edersınız. Ben hasta derecesinde araç yıkarım. En barız örneği vereyım ben aracımı üç ayrı süngerle köpürtür üç ayrı bezle kurularım. Yukarıda en makul yıkamayı Szopen arkadaşımız açıklamış. Benim yıkama şeklım bana kalsın. Eee nede olsa ülkemizin su cenneti Rizede yaşamın nimeti. Hepinize iyi forumlar....
mümkün olduğunca eğer imkanınız varsa kendinizin yıkamasını tavsiye ederim kimse yıkarken kendi malı olmadığı için adam akıllı yıkamıyor dikkat etmiyor ben imkanlarım oranında hep kendim yıkıyorum yıkamacılara 5 seneye yakındır uğramadım bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme