Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edodo

Selamlar, l-carnitine konusunda bende marka ve fiyat bilgisi alabilirmiyim..teşekkürler..

Genel bir fiyat veremiyorum, hangi markayı istiyorsanız lütfen belirtir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

Selamlar bende spora yeni başladım bu l-carniten olanların markaları fiyatları ve son kullanım tarihlerini pm olarak alabilirmiyim.2 yada 3 kişi alacağım
    saygılar.

Genel bir fiyat veremiyorum, hangi markayı istiyorsanız lütfen belirtir misiniz ?
  • gainer mevcutmu elinizde
  • ON whey protein 2.2g veya muscletech Whey Protein Hardcore
    XPRO NUTRITION amino-5000(400 tablet) elinde var mı varsa fiyatlarını PM atar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwan -- 1 Mayıs 2013; 22:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLoveBeeR

gainer mevcutmu elinizde

ilana pek bakamıyorum yeni gördüm mesajınızı. gainer hangi marka istediğinizi belirtirseniz fiyat verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaGurai

ON whey protein 2.2g veya muscletech Whey Protein Hardcore
    XPRO NUTRITION amino-5000(400 tablet) elinde var mı varsa fiyatlarını PM atar mısın?

Bu ürünler elimde mevcut değil ama isterseniz şu an için Universal Amino 2700 mg 350 tablet 99 TL kargo dahil kampanyalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

gainer mevcutmu elinizde

ilana pek bakamıyorum yeni gördüm mesajınızı. gainer hangi marka istediğinizi belirtirseniz fiyat verebilirim.

optimum Nutrition Serious Mass 5 kglik veya dymatize super mass gainer yine 5 kglik
  • 2 defa alışveriş yaptım ben memnun kaldım. kendisine teşekkür ediyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

gainer mevcutmu elinizde

optimum Nutrition Serious Mass 5 kglik veya dymatize super mass gainer yine 5 kglik

size pm gönderdim (pm'inizi yanıtladım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

2 defa alışveriş yaptım ben memnun kaldım. kendisine teşekkür ediyorum :)

Emre bey,

Memnun kaldığınıza sevindim. Sağlıklı günler dilerim
  • Merhaba hocam ben neredeyse 1 senedir ağırlıklı fitness yapıyorum. Daha önce hiç protein tozu kullanmadım Hocam konuştum sıfır şeker ve sıfır yağ whey alarak başlamamı önerdi. Sizde marka gözetmeksiniz % de 100 Whey 0 şeker 0 yağ protein tozu olarak ne önerirsin fiyatınıda pm olarak yollarsan almayı düşünüyorum selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Merhaba hocam ben neredeyse 1 senedir ağırlıklı fitness yapıyorum. Daha önce hiç protein tozu kullanmadım Hocam konuştum sıfır şeker ve sıfır yağ whey alarak başlamamı önerdi. Sizde marka gözetmeksiniz % de 100 Whey 0 şeker 0 yağ protein tozu olarak ne önerirsin fiyatınıda pm olarak yollarsan almayı düşünüyorum selamlar...

Hocam sıfır olarak öyle bir ürün şu an dünya üzerinde satılmıyor. En yakın 1 gr'dan az olarak Dymatize ISO-100'ler var ama şu an bende yok
  • quote:

quote:

Merhaba hocam ben neredeyse 1 senedir ağırlıklı fitness yapıyorum. Daha önce hiç protein tozu kullanmadım Hocam konuştum sıfır şeker ve sıfır yağ whey alarak başlamamı önerdi. Sizde marka gözetmeksiniz % de 100 Whey 0 şeker 0 yağ protein tozu olarak ne önerirsin fiyatınıda pm olarak yollarsan almayı düşünüyorum selamlar...

Hocam sıfır olarak öyle bir ürün şu an dünya üzerinde satılmıyor. En yakın 1 gr'dan az olarak Dymatize ISO-100'ler var ama şu an bende yok

bende araştırdım biraz bunu biliyorum aslında bu varsa elinizde bundan alıcaktım

http://www.besinmarket.com.tr/dymatize-iso-100-whey-protein-isolate-2275-gr

• quote:

quote:

quote:

bende araştırdım biraz bunu biliyorum aslında bu varsa elinizde bundan alıcaktım

http://www.besinmarket.com.tr/dymatize-iso-100-whey-protein-isolate-2275-gr

Besinmarket sitesi gayet güvenilir ve son derece büyük bir firmadır. Birçok yerde şubesi de vardır. Tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz

• ben casein protein almayı planlıyorum.optimum nutrition getirme durumunuz yok sanırım bana hangi ürünleri tedarik edebilirsiniz ve fiyatları ne?pm ile ulaşırsanız sevinirim
  • Takip
  • pm 3
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm özel mesajlar cevaplanmıştır.
  • optimum nutrion standart gold getirebiliyormusun?

daha önce getiremiyordun.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.