Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

PİYASADA YASAL OLARAK İTHAL EDİLEREK SATILAN (YURTDIŞI KAÇAK YOLLARLA GETİRİLMEYEN) HER TÜRLÜ MARKALARA AİT ÜRÜNLERE ÇOK ÖZEL FİYATLARDAN SAHİP OLMAK İÇİN PM'ile BİLGİ ALINIZ. OPTIMUM & HARDLINE & NITROFULL ürünlerini temin edememekteyim. LİSTE BİNLERCE ÜRÜN İÇERDİĞİNDEN STOK KONTROLÜ YAPILIP FİYAT VERİLECEKTİR. TEKLİF USULÜ FİYAT VERİLMEMEKTE OLUP, FİYATLAR O GÜNÜN KURUNA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERMEKTEDİR.

Protein, Amino, L-Carnitine vb Muscletech-VPX-Twinlab-BSN-MHP-Scivation-SNI

HEDİYELER --> 120 TL ve üzeri Protein Tozu alımında 1 tüp 16500 mg sıvı Amino Asit (American Pure Whey)
    veya 1 tüp 1000 mg sıvı L-carnitine (Best Body)
    99 TL ve üzeri Amino Asit alımında 1 adet >>> 35 gr QNT Çilekli Protein Bar<<< veya 1 ampul ithal sıvı l-carnitine HEDİYEDİR.

ÖNEMLİ : Ürünler ticari nitelikli olduğundan prosedüre uygun olarak İNTERNET SATIŞ fiyatlarına HAVALE/EFT ücreti gönderimi üzerinden fiyatlandırılmıştır. Ayrıca ödemelerinizi Kredi Kartı ile de (paypal) yapabilirsiniz.

Aksi belirtilmedikçe BÜTÜN ürünlerde kargo tarafımdan karşılanır. Stoktan hemen kargolanır
    (duruma göre aynı gün veya 1-2 iş günü içinde) Ürünler TÜRKİYE'den ithalatçı firma etiketi altında alınmaktadır.
    Bu nedenle hiçbir üründe DOMUZ katkısı yoktur. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının izni ile ithal edilmiştir
    ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Zaten bu onaylar olmazsa ürünler ithal edilemez. Yurtdışından ucuza
    getirilen ürünlerde DOMUZ katkısı olabilir (gelatin) bunu göz önünde bulundurunuz. Ürün orijinalliğini ALO 174 GIDA HATTI'nı
    arayarak ürün orijinalliğini sorgulatabilirsiniz. Satın aldığınız ürünün üzerindeki veya arkasındaki Türkçe etikette
    izin numarası ve tarihi bulunmaktadır. Bu numara ile ürün orijinalliğini teyit edebilirsiniz.

Protein, Amino Asit, L-Carnitine vb MUSCLETECH-TWINLAB-BSN-VPX & HEP GÜNCEL -
    Genel olarak SON KULLANIM TARİHİ EN ERKEN KASIM 2012 ile başlar, çoğu ürün 2013 ve 2014'tür.

Benden bu ilan ürünleri ile ilgili alışveriş yapan kişiler : (Rumuzlara tıklayarak "pm" den soru sorabilirsiniz)

radio2019 (3 defa alışveriş - 1 tanesi ön sipariş ile)
    HCT (6 defa alışveriş - çoğu ön sipariş ile)
    FeNeRLaND (2 defa alışveriş)
    öztin (1 defa alışveriş)
    Djhalko (4 defa alışveriş)
    extreme (1 defa alışveriş)
    Lacrymatoire (1 defa alışveriş - ön sipariş ile)
    aRŞiMeT (2 defa alışveriş - ön sipariş ile)
    kemken (1 defa alışveriş)
    monq (1 defa alışveriş)
    volki832 (8 defa alışveriş)
    reymor01 (1 defa alışveriş)
    puppets (1 defa alışveriş)
    webislander (1 defa alışveriş)
    pence46 (1 defa alışveriş)
    shineon25 (1 defa alışveriş)
    serhatti (1 defa alışveriş)
    uqur_dn (2 defa alışveriş)
    tewwen (1 defa alışveriş)
    ultiMance (1 defa alışveriş)
    ufo (1 defa alışveriş)
    cisemtankut (5 defa alışveriş)
    ec750 (1 defa alışveriş)
    Marmarali (1 defa alışveriş)
    BlıtzKrıeg (1 defa alışveriş)
    gameoverr (1 defa alışveriş)
    maydemir52 (1 defa alışveriş)
    umutbakay (1 defa alışveriş)
    Stigmatized (1 defa alışveriş)
    metalheadjm (1 defa alışveriş)
    White Devil (1 defa alışveriş)
    demonchild (1 defa alışveriş)
    theturx (1 defa alışveriş)
    blowout (1 defa alışveriş)
    2. el alışveriş (2 defa alışveriş)
    vbalikci (1 defa alışveriş)
    CThirty (4 defa alışveriş)
    dandini (2 defa alışveriş)
    xxXarkantosXxx (1 defa alışveriş)
    kauss (1 defa alışveriş)
    rabesantrata (28 defa alışveriş)
    Condates (1 defa alışveriş)
    Çeteci (1 defa alışveriş)
    aLMaNNN (2 defa alışveriş)
    Mete' (1 defa alışveriş)
    OttOSaH (1 defa alışveriş)
    OoguzZ92 (1 defa alışveriş)
    gece görüşü (2 defa alışveriş)
    frodo1one (2 defa alışveriş)
    bikurti (3 defa alışveriş)
    Drunkestein (1 defa alışveriş)
    serkanertekin (3 defa alışveriş)
    bigthree (2 defa alışveriş)
    itvcaster (1 defa alışveriş)
    Doruk.. (1 defa alışveriş)
    biohard35 (1 defa alışveriş)
    himmet_dal (1 defa alışveriş)
    amf23 (1 defa alışveriş)
    Polipeptit (2 defa alışveriş)
    kamaka (1 defa alışveriş)
    *d0g1c4n* (1 defa alışveriş)
    HasCengawer (1 defa alışveriş)
    Kestane Korkusu (1 defa alışveriş)
    yasinaslan (1 defa alışveriş)
    kemal31 (1 defa alışveriş)
    outcast1881 (1 defa alışveriş)
    kuyuduzu (2 defa alışveriş)

Toplam 67 Forum üyesi ile, 132 defa alışveriş gerçeklemiştir.

PİYASADA YASAL OLARAK İTHAL EDİLEREK SATILAN (YURTDIŞI KAÇAK YOLLARLA GETİRİLMEYEN) HER TÜRLÜ MARKALARA AİT ÜRÜNLERE ÇOK ÖZEL FİYATLARDAN SAHİP OLMAK İÇİN PM'ile BİLGİ ALINIZ. OPTIMUM & HARDLINE & NITROFULL ürünlerini temin edememekteyim. LİSTE BİNLERCE ÜRÜN İÇERDİĞİNDEN STOK KONTROLÜ YAPILIP FİYAT VERİLECEKTİR. TEKLİF USULÜ FİYAT VERİLMEMEKTE OLUP, FİYATLAR O GÜNÜN KURUNA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERMEKTEDİR.

Benden alışveriş yapmanın avantajları :

1. Üçüncü alışverişten sonra referans ile %5 Puan sistemi uygulanır.*
    2. Her siparişinizde ufak hediyeler kazanırsınız.
    3. Ön sipariş ile özel sipariş üzerine getirtilen ürünlerden herhangi bir sebep göstermeksizin vazgeçilebilir. Para iadesi yapılır**
    4. 75 TL lik ürün alımında kargo ücretsizdir. Bazı ürünlerde kargo ücretsizdir. Kazanılan puanlar kargo indiriminde kullanılamaz.
    5. Bazı dönemlerde kişiye özel kampanyalar yapılır, bu kampanyalar SMS veya e-posta ile tercihe göre haber verilir zira SPAM yapılmaz.
    6. Satmadığım ürünler satılıyor gibi gösterilmez, yani stokta olmayan ürün varsa belirtilir; isteğe göre önsipariş alınır.
    7. Forumun 8 senelik üyesi ve aktif kullanıcısından güvenilir ve sorunsuz bir şekilde alışveriş yaparsınız. %100 Müşteri memnuniyeti esastır.
    8. Kargo ücreti karşı ödemeli 7 TL limitlidir. Eğer siz 10 kg/desi ürüne kadar 7 TL den fazla para öderseniz, bana EFT/Havale yaptığınız banka hesabınıza (Sadece o bankaya) fazla olan tutar kuruşuna kadar iade edilir. (Örn; 9.5 TL kargo tuttu. Ben size bedelin 2.5 TL'sini iade ediyorum) - Bu durum kargo anlaşmamla sistematik bir problem olduğundan, yeni bir anlaşma yapana kadar geçerlidir.

"Küçük bir rica: Vücut geliştirme sporuna başlamak istiyorsanız, hangi ürünü kullanacağınızı lütfen bir spor uzmanına sorunuz. Ben hangi protein tozunu, amino asit, l-carnitine..vs markasını tavsiye edebilirim ama sizin kilonuza, yaşınıza göre ne kullanacağınızı söyleyemem. Ben eczacı gibiyim, ihtiyaca göre ürün tavsiye edecek olan uzmandır. Bu tür sorular aşırı fazla gelmeye başladığı için bunu yazıyorum. Ürün bilgisi verebilirim ama size hangi ürünün iyi geleceğini bilemem, lütfen bu konuyu araştırmadan soru sormayınız. İlginiz için teşekkür ederim."

FORUMDA UYGULANAN TEK SİSTEM !!

Aldığı ürünleri referans gösterip arkadaşına tavsiyede bulunan kişilere %5 Puan veriyorum. Sistem şu şekilde işliyor :

*Üçüncü alışverişinizden (üç adet ürün değildir) sonra bir arkadaşınız (sadece foruma kayıtlı üyelik ile geçerlidir) bana ben şu rumuzlu kişinin tavsiyesi üzerine sizden şu ürünü almak istiyorum dedi. Bana farklı banka hes. no, farklı isim soyisim adres telefon ile alışveriş yapan arkadaşınızın aldığı ürünün %5 olan bedelini size puan olarak yansıtıyorum. Elimde excelden oluşturduğum bir puanlama listesi var. Buraya tek tek kayıt ediyorum, bu nedenle forumda üyelik olması zorunlu yoksa hesaplar karışır. Bunu siteler sistematik olarak yapıyor ama ben site olmadığım için bu şekilde yapabiliyorum. Ürünlerden aşırı derece kâr etmememe rağmen sırf satış tekniğini geliştirmek ve satışları artırmak amacıyla böyle bir yönteme başvurdum. Örn 100 liralık üründen 15-20 TL arası kâr ediyorum, %5 demek 5 lira demek. Ürün kâr marjı düşüyor ama müşteri kazanıyorum :)

**
    Ön sipariş = ürün bedeli kadar kapora alınır SADECE 1 GÜN sonra ürün gelir. Vazgeçilirse kaporayı ürünü bir başkasına sattıktan sonra iade ederim. Kimseyi mağdur etme gibi bir lüksüm yoktur.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

İlanların fazla yazı yazılarak sayfa yüklenme süresinin uzatılmaması ve karakter sayısının düşürülmesi amacıyla bazılarında detaylı bilgi için Linkler kullanılmıştır. >>> TIKLAYIN <<< şeklinde yazılan yazılara tıklayarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İletişim için :

kyorhan@gmail.com
    kyorhan@hwa.com.tr

Bütün alışverişlerde %100 müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. En üstteki listede belirtilen rumuzlara sahip kişilere forumun "Üyeler" sekmesinden ulaşıp "pm" atabilir soru sorabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti esastır. Spor antrenörü olmadığım için alıcılara ürün tavsiyesi yapamam zira ürün sorulursa marka tavsiyesi yapar ve piyasaya göre en uygun olanını temin etmeye gayret gösteririm. Sorularınızı çekinmeden konuya veya bana özel mesaj atarak sorabilirsiniz.

Bütün ürünlerde aksi belirtilmedikçe KARGO ÜCRETSİZDİR. Karşı ödemeli ürünlerde Türkiye'nin heryerine Yurtiçi Kargo ile en çok 7 TL'ye gönderilir. Kargo ücreti 7 TL den fazla gelirse, fazla olan tutar hesabınıza iade edilir.

BÜTÜN ÜRÜNLER TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞININ İZNİ İLE İTHAL EDİLMİŞTİR.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

L-Karnitin

Spor ve egzersiz yapanlarda yağ yakımını hızlandırır, performansı arttırır.
    Kalp sağlığı, bağışıklık sistemi, zihinsel ve cinsel sağlık için gereklidir.
    İnsan vücudunda doğal olarak bulunan L-Karnitin, uzun zincirli yağ asitlerinin hücrelerde yakılarak enerjiye çevrilmesinde, bağışıklık sisteminde, sinir sisteminde ve protein metabolizmasında önemli işlevlere sahiptir. Vücutta bir miktar L-Karnitin sentezlenmekle birlikte bu normal ihtiyacın ancak %10-30'unu karşılar. Geri kalan kısım beslenme yoluyla alınmalıdır.

Enerji metabolizmasındaki doğrudan rolü sayesinde L-Karnitin takviyesi, spor ve egzersiz yapanlarda performansı arttırır, yağ yakımını hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırır. Bu yüzden sporcular ve egzersiz yapanlar tarafından yaygın olarak kullanılan bir yağ yakıcıdır. Bunun dışında, kalp sağlığını destekleme, strese karşı direnci, hafıza ve öğrenme kabiliyetini arttırma, sinir sistemi ve bağışıklık sistemine destek gibi genel sağlığa yönelik amaçlarla da L-Karnitin takviyesi önerilmektedir. Bitkisel gıdalarda bulunmayan veya çok az miktarlarda bulunan L-Karnitin, vejeteryanlar için gıda takviyesi olarak alınması gereken en önemli besin öğelerindendir.

L-Karnitin eksikliği durumunda dokularda yağ depolanması, bağışıklık sisteminde zayıflama, protein sentezinde düşüş, kronik yorgunluk ve güçsüzlük, konfüzyon, strese karşı dayanıksızlık, erkeklerde düşük sperm aktivitesi ve kısırlık gibi ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilir.

Kullanım Önerisi:
    Gıda takviyesi olarak antrenman öncesi boş mideye 80 kg altı için 2 kapsül, üzeri için 3 kapsül alınız. Her kapsül 500 mg saf L-Carnitine ihtiva eder. Sadece spor yapan insanların kullanması gerekmektedir.

Ürünlerin tamamı Türkiye'deki ithalatçı firmalardan temin edilmektedir. Artık ABD'den ürün getirtmiyorum. Sipariş ile sadece Türkiye'de TARIM ve KÖYİŞLERİ BAKANLIĞININ İZNİ ile İTHAL edilmiş ürünlerden getirme imkânım bulunmaktadır. 1-2 iş gününde gelir, ertesi gün kargolanır. Daima rakipsiz fiyat vermeye çalışırım.

Ürünlerde pazarlık söz konusu değildir, pazarlık yapmamanızı özenle rica ederim. Sonuç itibariyle az bir kâr marjı ile satılan ürünlerdir. İlginiz için teşekkür ederim.

AYRICA :

Ön sipariş ile (önce ödeme, sonra ürün şeklinde) çalıştığım firmalarda varsa, istediğiniz ürünü 1-2 iş günü içerisinde getirtebilirim. 7 iş günü içerisinde gelmeyen ürünlerin ücreti alıcıya (ispatlandığında) eft/havale masrafı ile birlikte iade edilir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 4 Mayıs 2015; 3:38:15 >

• Size Ödeme Şekli Nasıl ?
    Bu Konuda Bilgi Verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghanhan

Size Ödeme Şekli Nasıl ?
    Bu Konuda Bilgi Verirmisiniz?

Tabi ki, banka havalesi veya elden teslim edebilirim
  • Arkadaşlar her türlü güvenle alışveriş yapabilirsiniz
  • Teşekkürler Özgür abi, görüşemiyoruz en son görüşecektik yahu
  • Bence listenize protein tozuda eklemelisiniz.Özellikle OPTİMUM NUTRİTİON %100 WHEY'i.Sizin için nasıl olur bilmem ama alıcısı olacaktır.Bu aralar çok fazla satılıyor. Ama kar oranı ne olur bilemiyorum.Sadece bir öneriydi.
  • Hayırlı satıslar ama baslıgınızdaki "kaliteli" sözcugune kesinlikle katılmıyorum twinlab gibi bir markayı kaliteli sınıfına almak bence yanlıs olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem yaptım inceleyiniz lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnical

Hayırlı satıslar ama baslıgınızdaki "kaliteli" sözcugune kesinlikle katılmıyorum twinlab gibi bir markayı kaliteli sınıfına almak bence yanlıs olur :)

Neye göre kaliteli olmadığını söyler misiniz ? Kaliteliden kastınız hangi kaliteli ürünlerle kıyaslandığında kaliteli değil acaba ? Bulgaristandan nişasta tozundan yapılan kilo aldırıcılarla karıştırmıyorsunuz umarım ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Twinlab

http://www.twinlab.com/about-isi-brands

• quote:

Orijinalden alıntı: by_kesh

Bence listenize protein tozuda eklemelisiniz.Özellikle OPTİMUM NUTRİTİON %100 WHEY'i.Sizin için nasıl olur bilmem ama alıcısı olacaktır.Bu aralar çok fazla satılıyor. Ama kar oranı ne olur bilemiyorum.Sadece bir öneriydi.

Protein tozları malesef gümrükte ağırlık nedeniyle kalabiliyor. Gümrükten bir ürünü almak çok kolay ama ordino ve ardiye ücretlerini öderseniz. Türkiye de gümrük malesef ayrı bir ülke gibi çalışıyor. Ülkenin başbakanı da gümrük memuru. Denetleyen de yok. Piyasaya göre ben hayli ucuza satıyorum buradaki ürünleri fakat protein tozları ayrıca ağırlık nedeniyle de 50 $ gibi bir kargo ücreti çıkartıyor. Maliyeti 45 $ olan Twinlab 2268 gram Whey protein 95 $ a bana geliyor + gümrükte takılma riski yüksek. O nedenle protein tozu şimdilik düşünmüyorum, ileride kargo fiyatında değişiklik olursa onları da getirtirim. Aldığım bütün ürünler faturalıdır, kaçak..vs gelmemektedir. Bilginize.

• ben bu konuya cvp yazmıstım ama silinmiş sanırım. kalite derken tabiki cuvalla satılan protein tozlarını kastetmemiştim onlarla zaten bunu kıyaslamıyorum tabiki. gaspari , muscletech , ultimate , universal , multi power gibi markaların urunlerine ben kaliteli diyorum gerek urettigi urunler gerekse urunlerin içerigindeki dozajlar olsun twinlab dan daha kaliteli sizde bu işin içindesiniz sizde zaten bu dediklerimi biliyorsunuzdur
  • Jarrow Formulas Creatine Monohydrate 325 gram toz (6 gram kreatin alabilmek için 750 gram biftek yemek gerekiyor)
    BUNU ALAYIM BEN
  • Tamam Osman abi pm attım detayları
  • 1 adet Jarrow Formulas Creatine Monohydrate Osman abiye (öztin'e) satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 7 Haziran 2010; 4:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

1 adet öztin'e satıldı.

TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

quote:

ben bu konuya cvp yazmıstım ama silinmiş sanırım. kalite derken tabiki cuvalla satılan protein tozlarını kastetmemiştim onlarla zaten bunu kıyaslamıyorum tabiki. gaspari , muscletech , ultimate , universal , multi power gibi markaların urunlerine ben kaliteli diyorum gerek urettigi urunler gerekse urunlerin içerigindeki dozajlar olsun twinlab dan daha kaliteli sizde bu işin içindesiniz sizde zaten bu dediklerimi biliyorsunuzdur

Tekrar kıyaslamanızı tavsiye ederim, sadece muscletech biraz daha yüksek dozajları kullanıyor ama ürünleri da ona göre yüksek fiyata satılıyor. 1 KG lık Anabolic Halo'nun yurtdışı satış fiyatı 100 TL kargo vs hariç mesela. Paketler büyüdüğü için Twinlab öne bile çıkabilir. Ultimate Nutrition ve Universal, Twinlab den içerik olarak daha zengin değillerdir. İsterseniz kıyaslarız

Karışmadan edemeyeceğim universal twinlabden daha kalite nasıl diyebiliyorsunuz cidden anlayamadım.Muhakkak bu işin içindesinizdir ancak universal mahmutpaşa ürünü kalır twinlab yanında.Satıcı arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

• BENDE ŞÖYLE Bİ İLAVE YAPAYIM 40TANE ŞINAVI ÇEKİNCE TURŞUM ÇIKIYORDU KİLOM 92 ŞU AN 80 ŞINAV ÇEKTİM DAHADA ÇEKERİM YANİ HAKİKATEN TAVSİYE EDİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

ben bu konuya cvp yazmıstım ama silinmiş sanırım. kalite derken tabiki cuvalla satılan protein tozlarını kastetmemiştim onlarla zaten bunu kıyaslamıyorum tabiki. gaspari , muscletech , ultimate , universal , multi power gibi markaların urunlerine ben kaliteli diyorum gerek urettigi urunler gerekse urunlerin içerigindeki dozajlar olsun twinlab dan daha kaliteli sizde bu işin içindesiniz sizde zaten bu dediklerimi biliyorsunuzdur

Tekrar kıyaslamanızı tavsiye ederim, sadece muscletech biraz daha yüksek dozajları kullanıyor ama ürünleri da ona göre yüksek fiyata satılıyor. 1 KG lık Anabolic Halo'nun yurtdışı satış fiyatı 100 TL kargo vs hariç mesela. Paketler büyüdüğü için Twinlab öne bile çıkabilir. Ultimate Nutrition ve Universal, Twinlab den içerik olarak daha zengin değillerdir. İsterseniz kıyaslarız

Karışmadan edemeyeceğim universal twinlabden daha kalite nasıl diyebiliyorsunuz cidden anlayamadım.Muhakkak bu işin içindesinizdir ancak universal mahmutpaşa ürünü kalır twinlab yanında.Satıcı arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

Bakın supplement meselesi zaten kişiden kişiye gore değişir.Neticede bu urunlerin hic biri steroid veya steroid içerikli ürünler değil bu yuzden hic biri insana inanılmaz guc verip inanılmaz kas kutlesi yapmaz. Ben sadece kendi fikrimi söledim bana kalırsa ( benim şahsi gorusum) en iyi 2 marka gaspari ve muscletech. Hemen hemen piyasadaki butun urunleri kullandım.ama aldıgım sonuclar bu 2 urunden yana.Zaten supplement sınıfında madde olarak temel olaranlar proteinler amino asitler glutamin ve creatindir. diğer urunler reklam yolu ile şişirilmiş sanki mucize gibi tanıtılan urunler olup faydası okadarda fazla olmayan urunlerdir.Benim yorumumum sadece baslıkdaki yurtdısından kaliteli baslıgına yorum yapmıstım.

• Ben de tekrar yazıyorum, Twinlab kaliteli bir üründür. Hatta bana maliyeti çoğu Universal ürününden daha pahalıya gelmektedir. Ben mucize yaratıyor şeklinde ürün tanıtmıyorum zaten, ben BCAA ve Amino Asit'i merak edene tavsiye ederim ama Nitric Fuel'i herkese önermem. Sadece bilenlere veya bu işi ciddi olarak yapan sporculara tavsiye ederim, keza L-Carnitine için de aynı şekilde. Twinlab bir çok kaliteli marka ile beraber kaliteli ürünler satan bir kuruluştur. Türkiye'de de bilinen bir markadır. Siz Twinlab'ı neredeyse Hardline ile aynı kefeye koymuşsunuz kaliteli olduğuna kesinlikle katılmıyorum diyerek. Bir arkadaşım sıkı bir diyet programıyla Now Foods sıvı l-carnitine 946 ml, Twinlab BCAA ve Amino 2000 ile 3 ayda neredeyse evrim geçirdi diyebileceğiniz şekilde kendini geliştirdi. Kendisi izin verirse fotoğraflarını buraya koyarım. Bu konu daha fazla uzamasın lütfen, dediğim gibi Muscletech ürünlerinin içindeki değerler ve teknolojisi sadece diğer markaların hepsinden biraz daha ileride şu an. Gaspari hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmıyorum ama Muscletech'in Anabolic Halo 1 KG lık ürünü yurtdışı maliyeti bana 135 TL. Fiyatlarla kıyaslayınca yine de burada benim uygun fiyata sattığım ürünler tercih edilebilir.

• Pm den birşey gonderdim
  • quote:

Pm den birşey gonderdim

Cevapladım, tekrar pm bekliyorum ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.