Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece sıvı karnitin mi var. 1'lik draje yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

sadece sıvı karnitin mi var. 1'lik draje yok mu?

Elimde mevcut olanları yazıyorum sadece,

Draje olarak kastınız tablet ise 500 mg lık var. 1000 mg lık da var fakat 500 mg x 2 olarak alırsanız hapların büyüklüğü nedeniyle daha rahat olur.İstek üzerine ön sipariş bedeli ile ürün getirtebiliyorum. Şu an aRŞiMeT rumuzlu arkadaşımız da aynı şekilde ön sipariş ile kendi istediği bir ürünün bedelini ödedi. Ödediği gün siparişi verdim şu an kargo yolda, Cuma veya Cumartesi burada olur. Kendisine daha sonra ürünü kargo ile yollayacağım.

Twinlab Mega L-Carnitine 500 mg 90 Tablet - 90 TL (Kendi sitesinde 57.70 $, artı kargo bedeli var. Ben daha ucuza satıyorum)

İnceleme için :http://www.twinlab.com/product/mega-l-carnitine

Now Foods L-Carnitine 1000 mg 100 Tablet - 135 TL

İnceleme için :http://www.nowfoods.com/Products/ProductsbyCategory/Category/M044251.htm?cat=Amino%20Acids

Bu iki ürün ABD'de üretilen kaliteli markalardır. Now Foods ise Now markası adı altında geçer, Twinlab, Universal, Weider vb. markalardan daha geniş, daha büyük firmadır. Üniversitesi bile vardır. Buradaki ürünler saf l-carnitine içermektedir. Piyasada bulunan çoğu 1000 mg L-carnitine ler aslında 750, 500 mg L-carnitine içerirler. İçeriklerinde Fumurate, Acetyl vb yazanları görebilirsiniz. Bunlar çok emin olmamakla birlikte bazı karışımlar ile birleştirilerek üretilen L-carnitine'ler. Zaten Now Foods 1000 mg da gördüğünüz üzere 1470 mg tabletin ağırlığı içeriği ise 1000 mg saf L-carnitine olarak gözükmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 17 Haziran 2010; 1:33:09 >

• fiyatlar çok uygun gibi gelmedi. alışveriş yaptığım yerlerle karşılaştıracağım. 3 hafta sonra ihtiyacım olacak çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

fiyatlar çok uygun gibi gelmedi. alışveriş yaptığım yerlerle karşılaştıracağım. 3 hafta sonra ihtiyacım olacak çünkü.

Alışveriş yaptığınız yerlerde karşılaştığınız Twinlab ve Now Foods ürünlerinin fiyatlarını yazarsanız sevinirim. Keza uygun olmadığıyla ilgili bir karşılaştırma yapmak isterim ancak uygun gelmediğini düşündüğünüz ürünler farklı ise markalarını da belirtirseniz iyi olur, kalite kıyaslaması yaparız İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 17 Haziran 2010; 18:39:44 >
  • bel ve göbek cevresinde yağ birikimim var hem kilo verip ve göbek yağlarımı eritebilecek ne var elinizde yardımcı olup yönlendirebilirmisiniz.. 178CM 110KG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 22 Haziran 2010; 21:53:05 >
  • optimum whey

magnum quatro

bu iki protein tozunu tek gecerim. ilki fiyat performans, ikincisi ise kral urun.

getirme imkaniniz var mi, suan yurtdisindayim ama donus yakin. trde sikca ihtiyacim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

bel ve göbek cevresinde yağ birikimim var hem kilo verip ve göbek yağlarımı eritebilecek ne var elinizde yardımcı olup yönlendirebilirmisiniz.. 178CM 110KG

pm yolladım
  • 1 Adet Twinlab Tri-Boron Plus, 240 Tablet Kalsiyum, Magnezyum, Vitamin D

aRŞiMet rumuzlu Emre Bey'e kendisinin siparişi üzerine getirtilmiştir ve hediye olarak tablet saklama kabı hediye edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 23 Haziran 2010; 7:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

optimum whey

magnum quatro

bu iki protein tozunu tek gecerim. ilki fiyat performans, ikincisi ise kral urun.

getirme imkaniniz var mi, suan yurtdisindayim ama donus yakin. trde sikca ihtiyacim olacak.

http://www.hepsiburada.com/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standart-double-rich-cikolata-5lbs/ProductDetails.aspx?productId=sporop25&categoryId=354041

Bu ürünün HB'deki satış fiyatı ile benim satış fiyatım aynı. Nedeni ise alım yaptığım firmada olmadığı için farklı firmadan getirtmek durumundayım. Onların da kargolama fiyatı 50 $. Bu nedenle ürünün maliyeti çok yükseliyor.

Fiyat performans olarak Twinlab ürünlerine de göz atabilirsiniz.

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=19&ProductId=602

Bu ürünü 120 TL ye getiriyorum.

Magnum Quatro ürünleri malesef yok.

• elinizdeki ürünler tek bunlar mı bu arada bu işin içinde biri olarak şunu söyliyebilirim ki twinlab gayet kaliteli bir marka gaspari ve muscletech,bsn gibi markarları elersek bu ürün diğer tüm ürünlerden kaliteli sayılabilir..
  • özelikle gaspari myofusion,superpump ve muscletech nitro ve celltech hardcore pro series elinizde varmı veya getirme şansınız var mı varsa ne kadar olur fiyatı bu sorularıma cevap lütfen
  • TWİNLAB KALSİyum TABLETinDen ÖNSİPARİŞ İLE ALDIM . 2 AYDIr KAS VE EKLEM RAHATSIZLIĞINDAn BİRÇOK FORUM ARKADAŞIMın BİLDİği Gİbi RAHATSızdım YATIYORDum. ŞİMDİ İYİLEŞTİm ŞÜKÜr. İLK AKLIMA GELENDE SAATLERCe PC BAŞINDA OTURUP KUVVETSİZLEŞEN KASLAR Ve EKLEMLERiME DESTEK VERECEK TABLET ALMAK OLDU. TABLETLERİ GETİREN aRKADAŞa ALLAH RAzı OLSUn ÇOK İLGİLENDİ . ÖNSİPARİŞ VERDİM TABLETİN ÜCRETİNİ HAVALE ETTİM. TAHMİNİmDEn ERKEn SÜREDE KARGOMu ALDIM.2 HAFTA KULLANDIM MEMNUNİYETİmi yazıP VE SİZe TAVSİYE EDEYİM İSTEDİm. ŞU AN TATİLDEyim SPORumu YAPIP.DÜZENLİ BESİN ALIP SONUNDA TABLET KULLANIYORUM.GÜNE CANLI VE HAREKETLİ ŞEKİLDE UYANIYORUM İSTEDİĞİM GİBİ

ARKADAŞIMa TEKRAR TEŞEKKÜRLEr EDERim.

SAYGILAr . .. .

• quote:

Orijinalden alıntı: aRşİmET

TWİNLAB KALSİyum TABLETinDen ÖNSİPARİŞ İLE ALDIM . 2 AYDIr KAS VE EKLEM RAHATSIZLIĞINDAn BİRÇOK FORUM ARKADAŞIMın BİLDİği Gİbi RAHATSızdım YATIYORDum. ŞİMDİ İYİLEŞTİm ŞÜKÜr. İLK AKLIMA GELENDE SAATLERCe PC BAŞINDA OTURUP KUVVETSİZLEŞEN KASLAR Ve EKLEMLERiME DESTEK VERECEK TABLET ALMAK OLDU. TABLETLERİ GETİREN aRKADAŞa ALLAH RAzı OLSUn ÇOK İLGİLENDİ . ÖNSİPARİŞ VERDİM TABLETİN ÜCRETİNİ HAVALE ETTİM. TAHMİNİmDEn ERKEn SÜREDE KARGOMu ALDIM.2 HAFTA KULLANDIM MEMNUNİYETİmi yazıP VE SİZe TAVSİYE EDEYİM İSTEDİm. ŞU AN TATİLDEyim SPORumu YAPIP.DÜZENLİ BESİN ALIP SONUNDA TABLET KULLANIYORUM.GÜNE CANLI VE HAREKETLİ ŞEKİLDE UYANIYORUM İSTEDİĞİM GİBİ

ARKADAŞIMa TEKRAR TEŞEKKÜRLEr EDERim.

SAYGILAr . .. .

iyi geldiğine çok sevindim Emre bey, spor yapmayı da ihmal etmediğimiz sürece kaslarınız ve eklemleriniz daha da güçlenecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

özelikle gaspari myofusion,superpump ve muscletech nitro ve celltech hardcore pro series elinizde varmı veya getirme şansınız var mı varsa ne kadar olur fiyatı bu sorularıma cevap lütfen

Elimde bu ürünlerden mevcut değil malesef. Twinlab Nitric Fuel var "superpump" kategorisinde fakat o da elimde yok hemen getirtebileceğim şekilde. Şu an tatildeyim, tatil dönüşü diğer ürünlerden getirtebilir miyim ona bakar size bilgi veririm. Bu arada Muscletech ürünlerinin superpump niteliğinde olan ürünleri geçen seneki ürünlerinden farklı ve daha etkisiz efedrin yasak olduğu için şimdiki ürünlerinde efedrin yok.

• boy uzatan varmı bunların içinde? kas için değilde boy uzatmaya yardımcı olan bişey varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

boy uzatan varmı bunların içinde? kas için değilde boy uzatmaya yardımcı olan bişey varsa alabilirim

Onu araştırmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

boy uzatan varmı bunların içinde? kas için değilde boy uzatmaya yardımcı olan bişey varsa alabilirim

Onu araştırmam lazım

Buldum hocam,

Eğer yaşın 22 nin altında ise bol bol süt içip spor yapacaksın :)) Ben 13-18 yaş arası voleybol oynadım ve hergün 1 litre süt içerdim şu an boyum 1.94 cm. Boy uzaması 22 den sonra erkeklerde bitiyor, o nedenle ne yaparsan yap ne alırsan al boyun uzamaz :)

• Sattığın ürünlerin yan etkisi vs gösteren prospektusu koyarmısın arkadaşım.
    En azından biraz aydınlanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo_can

Sattığın ürünlerin yan etkisi vs gösteren prospektusu koyarmısın arkadaşım.
    En azından biraz aydınlanalım.

Sattığım ürünler ilaç değil ki prospektüsü olsun ? Şikayet edip sildirmişsiniz sanırım ilanımı ama bu ürünler Türkiye'de yasal olarak Eczanelerde ve E-Satış sitelerinde satılmaktadır. Tarım ve Köyişleri bakanlığının izni dahilinde satılan MARKALARdır. Ürünler ilaç değil, ek besin takviyesi olarak geçer. Bu nedenle sağlık bakanlığı denetiminde tutulmazlar.

Kullanma talimatlarına uyulduğu sürece ve herhangi bir rahatsızlığınız olmadığı sürece yan etkisi kesinlikle yoktur.
  • ürünler kaliteli..ve fiyatlar güzel. yalnızca, yukarıda creatin ile ilgili yazılan bazı şeyler yanlıştır.kreatin kas yapmaz sadece biraz enerji verir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.