Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam olarak ne oldu ustad bu gumruge? Mevzuat varsa elinizde bir gonderinde okuyalim.. Yurtdisindaki internetten alinanlarda hep takiliyor
  • Mevzuat falan yok, Ankara'dan talimat geldi diyorlarmış hep.İnternetteki diğer sitelerden takip ediyorum da öyle yazılıyor. Mevzuat falan yazılmamış yani, keyfi yapılıyor diyorlar. Memurlar da Ankara'dan talimat geldi diyorlarmış

Not : Ricam bu konu burada tartışmaya dönüşmesin, zaten bir sürü başlık var. Benim satış ilanımla ilgisiz yorum yapılmazsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 20 Mart 2011; 3:40:33 >
  • Mesajım bulunsun. Pm atacağım en kısa zamanda...
  • Yasin Bey benim bundan sonra supplement tedarik anlamında tek adresim oldu :) kendisine buradan ilgisi için teşekkür ediyorum. yeni kürlerde yine görüşmek üzere ;)
  • Halil bey, esas ben size teşekkür ederim. Göstermiş olduğunuz ilgi ve beni diğer arkadaşlarınıza tavsiye ettiğiniz için sizin gibi değerli bir insanı tanıdığımdan ötürü çok memnun oldum. Umarım almış olduğunuz supplementler ile hedeflediğiniz vücut ölçülerine sahip olur ve yaza plajlarda bakışları üzerinize çekersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

HCT rumuzlu Halil Can beye,

1 Muscletech Anabolic Halo ve 1 Universal Daily Formula 100 tablet multivitamin mineral tablet satılmıştır ve akabinde tekrar 1 adet BSN No-Explode ile 1 adet Now Sports yarım litre 1000 mg L-carnitine satılmıştır.

Sonraki siparişinde 2 adet Nutrex Anabol5 ön sipariş ile getirtilmiştir ve 1 ay içerisinde 200 TL üzeri alışveriş yaptığından kargo ücretsiz olarak gönderilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 24 Mart 2011; 8:09:00 >
  • Djhalko rumuzlu Halil beye,

1 adet Now Sports 12 Shots sıvı L-Carnitine 2000 mg ve 1 adet Kampanyalı Twinlab Amino Fuel 2000 150 tablet Amino Asit satılmıştır.
  • mesajım bulunsun.
    akşam eve gidince L-carnitin ler incelenip arkadaş ile irtibata geçilecek.
  • hocam elinde weight gainer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

hocam elinde weight gainer var mı?

Size pm attım
  • pm
  • Cevapladım Oğuz bey
  • Natrol Acai Berry 60 kapsül le ilgili detaylı bilgi verebilirmisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayguloglu

Natrol Acai Berry 60 kapsül le ilgili detaylı bilgi verebilirmisn

size pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 6 Nisan 2011; 12:21:54 >
  • Optimum Aminoasit 2222 (160 tb) ve Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein (907gr) elinde var mı ?
  • Malesef
  • @puppets rumuzlu Besim beye 1 adet Country Life Ginseng Supreme Complex 60 kapsül,

@reymor01 rumuzlu Adnan beye 1 adet Dymatize L-Carnitine 500 mg 60 kapsül,

@HCT rumuzlu Halil beye tekrar 1 adet Twinlab Protein Tozu 5 LBS,

@webislander rumuzlu Ahmet beye 1 adet Universal Animal Cuts

Bu ay içerisinde satılmıştır.
  • Pm
  • Cevapladım
  • Sipariş verdiğim Animal Cuts ürününü hemen ertesi gün kargoya verdi arkadaş.
    Gayet yakın,hızlı davrandı ve güzelce kutusunda paketleyip kargolamış.
    İlgi ve alakası için teşekkür ediyorum.

Almayı düşünen herkes hiç tereddüt etmeden siparişini verebilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.