Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 1 Mayıs 2011; 1:37:20 >
  • Cevapladım Caner bey. İlginize teşekkür ederim efendim.
  • Hiç tereddütsüz havale yaptım ve aldığım ürünler yaklaşık 1 haftada geldi. Çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz.

Yanında gelen hediyeler de yabana atılacak cinsten değil

Teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 9 Mayıs 2011; 17:28:33 >
  • Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Afşın bey, ileriki alışverişlerde görüşmek dileğiyle
  • Bir adet pm daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Bir adet pm daha :)

Cevapladım Cem bey
  • pm atıldı hocam
  • Cevapladım Yasin bey
  • takip :D yakında lazım olcak umarım
  • Ilk alisverisimizi sorunsuz ve hizli gerceklestirdik.Supplement almayi dusunuyorsaniz ilk duraginiz burasi olmali ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Ilk alisverisimizi sorunsuz ve hizli gerceklestirdik.Supplement almayi dusunuyorsaniz ilk duraginiz burasi olmali ...

Teşekkür ederim Özkan bey, sağlıklı günler diliyorum
  • Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ...
  • Merhaba,
    Göbek bölgesindeki kasları çıkartmak ve bölgesel yağları eritmek sporla paralel kullanabileceğim ürünleri fiyatlarıyla yazabilirmisiniz.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

Merhaba,
    Göbek bölgesindeki kasları çıkartmak ve bölgesel yağları eritmek sporla paralel kullanabileceğim ürünleri fiyatlarıyla yazabilirmisiniz.

teşekkürler.

pm attım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

kas yapmama yardımcı ve yaptığım kasın erimemesi için protein tozu almam gerekebilir diye düşünüyorum.
    181 boya 91kilo olduğumdan kilo aldırıcıdan çok besin takviyesine ihtiyacım var sanırım.
    vücut geliştirmeyi spor olarak değilde vücudum düzgün olsun diye yapıyorum .bicepslerim 100metreden gözükücek falan gibi derdim yok.iki kolda 40ar kilo dumble gibi birşey olmayacak yani.

bu durumda ne öneririsiniz?yan etkileri nelerdir?

İlanı okumadan yazmışsınız sanırım, öneri için bir spor uzmanına danışabilirsiniz.

Ekleme : Şimdi farkettim de iki kolda 40 ar kilo dumble kaldırabilen var mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 4 Haziran 2011; 19:36:23 >

• Ekleme : Şimdi farkettim de iki kolda 40 ar kilo dumble kaldırabilen var mıdır acaba

biri benden bahsetmıs sanırım 40 olmasa suanda 30 basıyom tek kolla1 adet pm.
  • Cevapladım Volkan bey
  • pm attım Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro 210 kapsül JUMBO BOY hakkında bekliyorum üstad.
  • Cevapladım Şahin bey
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.