Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

hocam elinizde American Pure Whey %100 Isolate 5 LBS (2.2 kg) Çikolatalı veya Çilekli varmı suan varsa hangısı var çilek mı çikomu :D

Bu arada hayırlı satışlar :D

Elimde şu an çilekli mevcut var ama sipariş verirseniz 1 gün sonra istediğiniz diğer aromayı da temin ederim.
  • merhaba,

Weider Amino Liquid Mega Forte (11.075 mg - 20 Ampül) temin etme şansınız varmı? varsa eğer fiyatı ne kadar olur.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

merhaba,

Weider Amino Liquid Mega Forte (11.075 mg - 20 Ampül) temin etme şansınız varmı? varsa eğer fiyatı ne kadar olur.

Teşekkürler.

pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 6 Ağustos 2011; 10:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

merhaba,

Teşekkürler.

pm attım

Cevap için teşekkürler,

iyi satışlar.
  • Rica ederim
  • kağan abi, OxyElite Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

kağan abi, OxyElite Pro

sanalpazar.com'daki ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

kağan abi, OxyElite Pro

sanalpazar.com'daki ne oldu ?

abi nette araştırdım biraz Çin'de sahtesini üretiyolarmış, Avrupa da 3 kişi ölmüş gerçi adamın 2-3 satışı vardı ama güvenemedim, sağlık konu olunca birde etkili bir ürün biliyorsun.

• İyi yapmışsın, insan sağlığı yabana atılacak birşey değil. Etkili olsa da olmasa da sahte olunca her türlü etkiyi yapar bu meret uzak durmak lazım. Sana dediğim gibi mümkünse Oxyelite Pro alma, hydroxycut'a falan yönel bence. Hem daha fazla bilinen ve kullanılan bir ürün, bod****tr sitesinde de bolca tavsiye alabilirsin ürünle ilgili.
  • Sporcu besinlerinin tek adresi Yasin hocamdir 4 ay kadar once ondan aldigim country life ginseng complex sayesinde metabolizmam duzeldi.Normalde kronik faranjitim vardir ama bu bitkisel ilaci kullandigimdan beri hasta olmadim allaha sukur . Artik spora tekrar baslamanin zamani geldi. Biraz gelistirdikten sonra protein tozu almayi dusunuyorum senden Yasin hocam . O zamana kadar kendine iyi bak saglicakla kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Sporcu besinlerinin tek adresi Yasin hocamdir 4 ay kadar once ondan aldigim country life ginseng complex sayesinde metabolizmam duzeldi.Normalde kronik faranjitim vardir ama bu bitkisel ilaci kullandigimdan beri hasta olmadim allaha sukur . Artik spora tekrar baslamanin zamani geldi. Biraz gelistirdikten sonra protein tozu almayi dusunuyorum senden Yasin hocam . O zamana kadar kendine iyi bak saglicakla kal

Özkan bey,

Değerli yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Protein tozu ve amino asitlerin çok faydası oluyor gerçekten. Ben biraz zayıfım ben de 1 ay oluyor spora başlayalı, 5 kg aldım. Supplement alırken inanın ginseng'e de gerek kalmıyor insan kendini zaten enerjik hissediyor :)

Hayırlı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 24 Ağustos 2011; 10:05:47 >

• üstad twinlab whey almak istiyorum mesaj attım cevaplarsan sevinirim..teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musician.

üstad twinlab whey almak istiyorum mesaj attım cevaplarsan sevinirim..teşekkürler..

Cevapladım Yalçın bey
  • takip amaclı mesaj ve birazdan pm.
  • Cevapladım
  • universal malzeme var mı elinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fchunter

universal malzeme var mı elinizde

Lazım olan ürünü söylerseniz bilgi verebilirim.
  • arkadaştan twinlab protein + animal cuts aldım. sorun yaşamadık.
  • pm
  • Cevapladım Göksel bey
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.