Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevapladım Burak bey
  • hocam merhaba
    American purelıfe o fiyata tekrar ne zaman gelir.Yakın zamanda sipariş vermeyi düşünüyordum fakat gördüm ki bitmiş.Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

hocam merhaba
    American purelıfe o fiyata tekrar ne zaman gelir.Yakın zamanda sipariş vermeyi düşünüyordum fakat gördüm ki bitmiş.Saygılar...

Bir daha 105 TL den gelmez, dolar eski kurundan alıp stokladığım ürünleri ay sonu yaklaştığı için neredeyse maliyet fiyatına vermiştim. Şu anki fiyatı yine de heryerden daha ucuz olan 119 TL dir. Çilekli veya Çikolatalı temin edebilirim.
  • Yalnız hocam önceki fiyat cazipti dediğiniz fiyata diğer internet sitelerinde elde etmek mümkün...
  • quote:

Yalnız hocam önceki fiyat cazipti dediğiniz fiyata diğer internet sitelerinde elde etmek mümkün...

Link atarsanız bakıp revize etmeye çalışırım.
  • botanikecza.com
  • quote:

botanikecza.com

http://www.botanikecza.com/x_american-pure-whey-american-pure-whey--100-whey-protein-isolate-2270-gr_7807.php?k_id=0&kn=

Evet 118,51 TL, elli kuruş daha ucuz ama kargonun ücretsiz olması güzel tabi. Ben de 110 TL ye çektim fiyatı o halde, sitede stok biterse 119 a yükselteceğim :) 5 TL kâr ile ürün satmanın pek anlamı kalmıyor piyasaya en ucuz ürünü vereceğim diye :(

• Özel mesajınıza bakabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stigmatized

Özel mesajınıza bakabilir misiniz?

Cevapladım, geri dönüş yaptım. Siparişinizi verdim :))
  • takip.
  • 3 parça ürün aldım, +1 hediyesi ile geldi. herşey için tekrar teşekkür ederim, biter bitmez yine kapınızı çalacağım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stigmatized

3 parça ürün aldım, +1 hediyesi ile geldi. herşey için tekrar teşekkür ederim, biter bitmez yine kapınızı çalacağım =)

Teşekkür ederim, sağlıklı günler diliyorum
  • takip
  • * Satmış olduğunuz ürünler gıda takviyesi ve sanırım hepsi ithal.

* Bu ürünlerin etiket bilgilerinde Tarım Bakanlığının ithal izni ve sayısı, içeriği v.s ile ilgili Türkçe ibare bulunuyor mu?

* Bu ürünlerin ne şekilde tedarik ettiğinize dair elinizde resmi bir belge ( fatura, sevk irsaliyesi v.s) var mı?

* Size güvenmek dışında ürünlerin orjinalliğini belge ile ispatlayabilirmisiniz?
  • bulunsun ilerde alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

* Satmış olduğunuz ürünler gıda takviyesi ve sanırım hepsi ithal.

* Bu ürünlerin etiket bilgilerinde Tarım Bakanlığının ithal izni ve sayısı, içeriği v.s ile ilgili Türkçe ibare bulunuyor mu?

* Bu ürünlerin ne şekilde tedarik ettiğinize dair elinizde resmi bir belge ( fatura, sevk irsaliyesi v.s) var mı?

* Size güvenmek dışında ürünlerin orjinalliğini belge ile ispatlayabilirmisiniz?

Sorularınızı numaralandırıyorum :

1. Hardline markası hariç tamamı ithaldir.
    2. Etiketlerin arkasında tamamı Türkçe tercüme edilmiş, distribütörlerin adres ve ürün hakkındaki bilgileri mevcut olup etiketin en alt kısmında Tarım ve Köyişleri bakanlığının .... izni ile ithal edilmiştir yazmaktadır.
    3. Fatura kesmediğim için fiyatlar uygun oluyor. Fatura istiyorsanız fiyatların üzerine %8 ekleyiniz. Fatura da keserim.
    4. Bana güvenmenizin dışında benden alışveriş yapan yaklaşık 30 forum üyesi var, bu forumda 50 den fazla satışım oldu. Alıcı kişilere sorarsınız onlar da size bilgi verirler. Ayrıca siz bu ürünleri eczaneden de alsanız fatura kesmek dışında ürün orijinalliğini ispatlayan bir sertifika alamazsınız, alabildiğiniz bir yer var ise sahtedir çünkü üreticiler böyle belgeler vermez. Saat..vb ürünlerde orijinallik sertifikası bulunur.

Home Office olarak çalışıyorum.

Ek not : Ayrıca Bursa'da 2, Yalova'da 1, İstanbul'da yaklaşık 3 spor salonu sadece benden ürün almaktadır. DH'den de ekmek yiyorum çok şükür ama esas satışlarımı spor salonlarına ürün vererek yapıyorum.

Size ilanımın açıklamalar kısmını baştan sona okumanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan herhangi bir soru, iyi niyetli veya art niyetli hiç farketmez; buraya yazarak sorabilirsiniz. Hepsine tek tek cevap veririm.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 20 Ekim 2011; 4:44:07 >

• muscletech hardcore diyorum başka bişey demiyorum , tavsiye ederim herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: redf0x

muscletech hardcore diyorum başka bişey demiyorum , tavsiye ederim herkese

Son 2 stok kaldı, stok bitince fiyat eskisine dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: redf0x

muscletech hardcore diyorum başka bişey demiyorum , tavsiye ederim herkese

Son 2 stok kaldı, stok bitince fiyat eskisine dönecek

şu an için elimde mevcut ,diğer ay olabilir. bol kazançlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.