Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevapladım Fatih bey, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 12 Eylül 2011; 21:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

arkadaştan twinlab protein + animal cuts aldım. sorun yaşamadık.

Teşekkür ederim, sizi biraz beklettik kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 12 Eylül 2011; 21:04:53 >
  • merhaba,

Aralık 2010 yılından bu yana spor yapıyorum. 92 kilo'dan 77 kiloya düştüm. boy 1.79cm. vücut biraz da sıkılaştı, ancak istediğim gibi değil henüz.
    kilo almadan nasıl kas kütlesini arttırabilirim? hangi destek ürünlerini kullanmalıyım?
    herkes bişiler tavsiye ediyor.
    amino asit, l-carnitin, cla, protein tozu.. vs vs vs..

amacım kilo almadan kas kütlesini arttırmak.. 80 kilonun altında olmak istiyorum...

önerilerinizi bekliyorum. hangi ürünleri kullanmalıyım?

tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziemir

merhaba,

Aralık 2010 yılından bu yana spor yapıyorum. 92 kilo'dan 77 kiloya düştüm. boy 1.79cm. vücut biraz da sıkılaştı, ancak istediğim gibi değil henüz.
    kilo almadan nasıl kas kütlesini arttırabilirim? hangi destek ürünlerini kullanmalıyım?

amacım kilo almadan kas kütlesini arttırmak.. 80 kilonun altında olmak istiyorum...

tşkler

evet güzel bir soru bende merak ettim
  • quote:

merhaba,

tşkler

Bu tür mesajları şikayet edip sildirmeyi düşünüyorum artık.

İlanı okumadan bodozlama soru soruyorsunuz. Size Ahmet Maranki yardımcı olacaktır !

quote:

"Küçük bir rica: Vücut geliştirme sporuna başlamak istiyorsanız, hangi ürünü kullanacağınızı lütfen bir spor uzmanına sorunuz. Ben hangi protein tozunu, amino asit, l-carnitine..vs markasını tavsiye edebilirim ama sizin kilonuza, yaşınıza göre ne kullanacağınızı söyleyemem. Ben eczacı gibiyim, ihtiyaca göre ürün tavsiye edecek olan uzmandır. Bu tür sorular aşırı fazla gelmeye başladığı için bunu yazıyorum. Ürün bilgisi verebilirim ama size hangi ürünün iyi geleceğini bilemem, lütfen bu konuyu araştırmadan soru sormayınız. İlginiz için teşekkür ederim."

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

merhaba,

tşkler

Ben de çok merak ettim acaba hangi ürünü kullanmalı

Amaç bir yerde para kazanmak tabi ama sırf para kazanmak için de bilmediğim birşey hakkında kişileri yanlış yönlendirmek istemem. Yoksa şu iyi bu iyi diye de satmayı bilirim ama bana yakışmaz. Bizim milletimizde pek araştırma huyu yoktur. Stereoid kullanırken hocalarına sorar kullanırlar, oysa ki kliniğe gidip kan testi ile hormon, testosteron.. seviyelerini ölçtürmeleri şarttır. Neyse ben pek birşey söylemek istemiyorum.

Şayet cevabı öğrenirseniz gelin size piyasadaki en ucuz olan üründen daha ucuza ürün verelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 21 Eylül 2011; 4:09:20 >

• quote:

merhaba,

tşkler

şimdi arkadaşlar burayı yanlş anladı herhalde korhan arkadaşım ne bir spor antrenörü ne bir diyetisyen . o sadece bu işin ticaretini yapan bir arkadaşım elinden geleni kadar bilgisiyle de kimseyi yanlış yönlendirmeden yardımcı olmaya çalışıyor. bunu herkes karıştırıyor sanırsam burda.

sorunuza ben cevap vereyim. cla- l-carnitin ürünleri kas artışına yol açmaz kas kaybetmeden yağ kaybetmeye yardımcı olur. amino asit tek başına protein sentezine yardımcı olur. sizin anlatmaya çalıştığınız ürün ki yenisiniz bu sporda sanırsam protein tozudur. protein tozu sizin ihtiyaçlarınıza karşılık verir amino asit ile kombine ederseniz daha iyi sonuç alırsınız.

benden tavsiye direk böyle tür forumlarda soru ile yardım almayın özellikle besin takviyesi spor ve sağlık gibi konularda. biraz kendiniz araştırın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

merhaba,

tşkler

Ben de çok merak ettim acaba hangi ürünü kullanmalı

Amaç bir yerde para kazanmak tabi ama sırf para kazanmak için de bilmediğim birşey hakkında kişileri yanlış yönlendirmek istemem. Yoksa şu iyi bu iyi diye de satmayı bilirim ama bana yakışmaz. Bizim milletimizde pek araştırma huyu yoktur. Stereoid kullanırken hocalarına sorar kullanırlar, oysa ki kliniğe gidip kan testi ile hormon, testosteron.. seviyelerini ölçtürmeleri şarttır. Neyse ben pek birşey söylemek istemiyorum.

Şayet cevabı öğrenirseniz gelin size piyasadaki en ucuz olan üründen daha ucuza ürün verelim :)

hocam ben size de söylediğim gibi artık salonlarda ki hocalar olayı tamamen paraya dökmüş durumda. Ürünü ya ondan alacaksınız yada hiç bir şekilde bilgi vermeyecek çünkü ondan almadığımız ürünler kalitesiz sahte veya bozuk olabiliyormuş prensip gereği bilgi vermiyorlar ve bu artık 1-2 salon değil hemen hemen her yerde aynı. Bende size sorup size danışıp bilgi alırdım ama görüyorum ki hoşunuza gitmiyor saygı duyarım

• Hoşuma gidip gitmeme olayı değil, Allah'tan korkan bir mümin olarak kul hakkı nedeniyle yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Az kazanırım, insan kazanırım mantığıyla satış yaparım. Mesela ben size uygun fiyatlı kilo aldırıcı ürünü sordunuz Twinlab yolladım 4.7 kg. Ama ben omuz geliştirecem, bacaklarım şöyle olsun kilom böyle olsun'a cevap veremem. Sahte satıcı değilim, gerçek satıcıyım.

Benden ürün alıp da bir tane şikayeti olan kişi bulamazsınız mesela.

Diyorum ya Ahmet Maranki'ye sorun diye, adama telefonda soru soruyorlar o da sanki doktor gibi millete ürün tavsiye edin diyor. En son lavman tavsiye ettiği kişiler şimdi kronik yorgunluk, metabolizmada dengesizlik, bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle şikayetçi ve hastanelerde çare arıyorlar.

Siz kendi yağ oranınızı bilmeden şu kilo altında olayım ama yağım da olmasın diyorsunuz. L-carnitine kullanabilmek için vücuttaki yağ miktarının kilo endeksine göre %10 dan fazla olması gerektiğini biliyor musunuz ?

Vücut geliştirme ciddi bir spordur, supplementler her ne kadar gıda takviyesi olsalar da siz kendi vücudunuzu bilerek kullanacaksınız. Kimi insan 1 ölçek kullanır protein tozunu, kimisi 3 ölçek. Böyle internette yazan yazıları okuyup kullanacağınız ürünler ya faydasız olacaktır ya da faydalı. Belki de zararlı. Ben bunu sebep olan kişi olmak istemiyorum. Lütfen konu uzamasın, bu şekilde yardım almak isteyenler varsa dediğim gibi uzmana sorsunlar.

Spor salonu yardımcı olmuyorsa diyetisyene gidip sorabilirsiniz. Ama mantık olarak doktor da hiç gerek yok diyecektir çünkü normal beslenmeyle de iyi sonuç alırsınız, geç olur ama olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 21 Eylül 2011; 22:32:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

quote:

merhaba,

tşkler

şimdi arkadaşlar burayı yanlş anladı herhalde korhan arkadaşım ne bir spor antrenörü ne bir diyetisyen . o sadece bu işin ticaretini yapan bir arkadaşım elinden geleni kadar bilgisiyle de kimseyi yanlış yönlendirmeden yardımcı olmaya çalışıyor. bunu herkes karıştırıyor sanırsam burda.

sorunuza ben cevap vereyim. cla- l-carnitin ürünleri kas artışına yol açmaz kas kaybetmeden yağ kaybetmeye yardımcı olur. amino asit tek başına protein sentezine yardımcı olur. sizin anlatmaya çalıştığınız ürün ki yenisiniz bu sporda sanırsam protein tozudur. protein tozu sizin ihtiyaçlarınıza karşılık verir amino asit ile kombine ederseniz daha iyi sonuç alırsınız.

benden tavsiye direk böyle tür forumlarda soru ile yardım almayın özellikle besin takviyesi spor ve sağlık gibi konularda. biraz kendiniz araştırın lütfen

Hocam L-carnitine hakkında söyledikleriniz doğru ama eksik bazı yerler var onları da ben tamamlayayım müsade ederseniz :)

Yağlar da vücutta yararı olan besin parçalarından bir öğedir. L-carnitine alıp düzensiz beslenme olursa bu sefer de kaslar ufalmaya başlar. Vücut gerekli protein, karbonhidrat..vs alamazsa kas yıkımı oluşur. Yani demek istediğim muhakkak bir diyet programı, antrenman programı ve gerekliyse supplement programı yapılmalıdır. Bunun neticesinde ben de burada en uygun fiyatlı ürünü temin etmeye gayret ederim.

Lütfen bu konu da uzamasın düşüncelerimde kararlıyım.

• quote:

Hoşuma gidip gitmeme olayı değil, Allah'tan korkan bir mümin olarak kul hakkı nedeniyle yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Az kazanırım, insan kazanırım mantığıyla satış yaparım. Mesela ben size uygun fiyatlı kilo aldırıcı ürünü sordunuz Twinlab yolladım 4.7 kg. Ama ben omuz geliştirecem, bacaklarım şöyle olsun kilom böyle olsun'a cevap veremem. Sahte satıcı değilim, gerçek satıcıyım.

Benden ürün alıp da bir tane şikayeti olan kişi bulamazsınız mesela.

Diyorum ya Ahmet Maranki'ye sorun diye, adama telefonda soru soruyorlar o da sanki doktor gibi millete ürün tavsiye edin diyor. En son lavman tavsiye ettiği kişiler şimdi kronik yorgunluk, metabolizmada dengesizlik, bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle şikayetçi ve hastanelerde çare arıyorlar.

Siz kendi yağ oranınızı bilmeden şu kilo altında olayım ama yağım da olmasın diyorsunuz. L-carnitine kullanabilmek için vücuttaki yağ miktarının kilo endeksine göre %10 dan fazla olması gerektiğini biliyor musunuz ?

Vücut geliştirme ciddi bir spordur, supplementler her ne kadar gıda takviyesi olsalar da siz kendi vücudunuzu bilerek kullanacaksınız. Kimi insan 1 ölçek kullanır protein tozunu, kimisi 3 ölçek. Böyle internette yazan yazıları okuyup kullanacağınız ürünler ya faydasız olacaktır ya da faydalı. Belki de zararlı. Ben bunu sebep olan kişi olmak istemiyorum. Lütfen konu uzamasın, bu şekilde yardım almak isteyenler varsa dediğim gibi uzmana sorsunlar.

Spor salonu yardımcı olmuyorsa diyetisyene gidip sorabilirsiniz. Ama mantık olarak doktor da hiç gerek yok diyecektir çünkü normal beslenmeyle de iyi sonuç alırsınız, geç olur ama olur.

hocam az kazanma çok kazanma meselesi değil zaten ucuz olmasıda sorun değil ben sizin ilgili satıcı olmanızdan dolayı alış-veriş yapıyorum ki sizden aldığım ilk ürünümden sonra da msnde defalarca konuştuk bana nasihat verdiniz kendinizden örnekler ile anlattınız başka yerde daha ucuz olsa dahi ben sizden aldım ve hala da almaya devam edeceğim.Bana görede sizin bana önerileriniz nasihatlarınız çoğu kişinin söylediklerinden çoğu forum bilgilerinden daha faydalı

• Cem bey ben size bu konuda birşey söylemiyorum zaten, siz neden üzerinize alındınız ki :))
  • yine de cevaplar için tşk ler..
    dediğiniz gibi dr'a gitsem bana doğal beslen diyecek herhangi supplementer tavsiye etmeyecek.
    spor salonundaki hoca da hiç kullanma diyor.
    internette de bir sürü bilgi kirliliği.. oku oku işin içinden çıkamadım. birinin ak dediğine diğeri kara diyor. sürekli araştırmadayım yani..
    araştırmadan öyle kafadan soru sormadım..

boşu boşuna spor salonuna gidip amele amele ağırlık kaldırmak da istemiyorum. yaptığım sporun sonucunu da almak istiyorum.

neyse hocam, dediğin gibi yeri burası değil.. rahatsız ettiğim için kusura bakma..
    araştırmaya devam.. olmadı giderim bu ürünleri satan yere, derdimi anlatırım ve ver bakalım ne vereceksen derim..

daha ne yapayım..
  • En büyük yanlışı yaparsınız, siz hocanıza sorun ne gibi ürünler faydalı olur diye baktınız ki ürün satma amaçlı tavsiyelerde bulunuyor (bunu az çok insan anlar) siz de bir başka salona gidersiniz. Tek bir tavsiyede bulunabilirim size;

Doğal yollardan imal edilen bir protein tozu kullanabilirsiniz. Hiçbir zararı yoktur. En fazla yanlışlıkla spora gitmediğiniz günlerde alırsanız sırtta sivilce çıkar (karaciğere fazla gelirse vücudun bir tepkisi olarak sivilcelenme olur) En masum ürünlerden birisi doğal yollarla üretilen protein tozu, amino asit ve bcaa dır. Ama yine de ihtiyacınıza göre davranmalısınız. Yani genelde protein tozu alınıyorsa bcaa ve aminoya gerek yok derler ama benim için gereklidir ki bcaa, zayıf yapıda güçsüz vücutlar için çok etkilidir. Dediğim gibi siz kendi vücudunuzu tanıyarak ürün almalısınız ya da hiç almazanız dahi gelişme gösteremezsiniz diye bir durum yok. Biraz daha uzun sürer gelişmeniz o kadar.

Bana rahatsızlık vermediniz ama günlerce uğraşıp ilan hazırlamışım, roman değil neticede az biraz okusanız çok sevinirim.

Ekleme : beni msn e ekleyin biraz konuşalım sizinle, sizi rehbersiz supplement kullanmama konusunda ikna edeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 23 Eylül 2011; 0:08:37 >

• ANİMAL PAK varmı ?
    Kardeş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalip

ANİMAL PAK varmı ?
    Kardeş!

Elimde mevcut değil ama Eksen'den 1-2 günde getiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaozgur01

OPTIMUM WHEY PROTEIN

http://www.sporservis.com/?urun-846-WHEY-PROTEiN-GOLD-STANDARD--2273-g--Duble-Cikolatali---KARGO-BEDAVA--.html

Mustafa bey, Ben OPTIMUM ürünlerini KASITLI olarak satmıyorum. Size bu konuda yardımcı olamadığım için üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 23 Eylül 2011; 19:18:39 >

• quote:

quote:

ANİMAL PAK varmı ?
    Kardeş!

Fiyat konusunda bilgi verebilirmisin ?
  • quote:

quote:

quote:

ANİMAL PAK varmı ?
    Kardeş!

Fiyat konusunda bilgi verebilirmisin ?

120 TL ücreti var efendim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.