Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro 210 kapsül JUMBO BOY @ec750 rumuzlu Şahin beye satılmıştır. An itibariyle elimde kalmadı ama önümüzdeki hafta tekrar gelir.
  • kyorhanda yalan yok her şey gerçek. kaç aydır hiç bir sitede stokta olmayan hydroxycut hardcoru hediyesiyle birlikte 2 günde elime ulaştırdı. problemsiz alışveriş helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec750

kyorhanda yalan yok her şey gerçek. kaç aydır hiç bir sitede stokta olmayan hydroxycut hardcoru hediyesiyle birlikte 2 günde elime ulaştırdı. problemsiz alışveriş helal olsun.

Şahin bey google'dan ilanı bulup siteye üye olup bana mesaj attınız ve alışverişimizi gerçekleştirdik. Siteye üye olmadan, buradaki yorumları okuyup bana para gönderen bir çok müşterim de var. Yine de size çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
  • L-Carnitine olarak ne önerirsiniz elinizde olanlar hangileri acaba fiyatlarıyla beraber pm le bilgilendirebilirmisin iyi günler iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

L-Carnitine olarak ne önerirsiniz elinizde olanlar hangileri acaba fiyatlarıyla beraber pm le bilgilendirebilirmisin iyi günler iyi çalışmalar.

Size pm attım.
  • Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro 210 kapsül JUMBO BOY

bu ürünün fiyatı gerçekten çok uygun 120 likleri 150 tl piyasa da.
    ama biraz kuvvetli bir gıda takviyesi 8 aydır vg yapıyorum hala kullanmaya tırsıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemre

Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro 210 kapsül JUMBO BOY

bu ürünün fiyatı gerçekten çok uygun 120 likleri 150 tl piyasa da.
    ama biraz kuvvetli bir gıda takviyesi 8 aydır vg yapıyorum hala kullanmaya tırsıyorum

Evet biraz kuvvetli bir gıda takviyesi, uyarılar bölümü hayli geniş Ama nedense bir siparişte gelen ürün sayısı diğer siparişe beklemeden bitiyor hemen

• selam linkteki carnitinden almak istiyorum tedarik etme imkanınız varmı varsa fiyat ne olur.

http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Carnitine-Liquid-Triple-Strength-Citrus-Flavor-3000-mg-16-fl-oz-473-ml/8343?at=0&x=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

selam linkteki carnitinden almak istiyorum tedarik etme imkanınız varmı varsa fiyat ne olur.

http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Carnitine-Liquid-Triple-Strength-Citrus-Flavor-3000-mg-16-fl-oz-473-ml/8343?at=0&x=1

Firmanın bana yolladığı listede ürün gözükmüyor, mail atarım varsa ben size fiyat bilgisi geçerim.

• Hydroxycut almayı düşünüyorum ama başlık çok uzun. Yarın iyice bir inceleyip sizinle temasa geçeceğim. Şimdi uyku vakti. Transformers yordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Hydroxycut almayı düşünüyorum ama başlık çok uzun. Yarın iyice bir inceleyip sizinle temasa geçeceğim. Şimdi uyku vakti. Transformers yordu.

Güzel filmdi :)

Elimde şu an Hydroxycut Hardcore Pro kalmadı ama Hydroxycut Advanced var.
  • 1 adet twinlab super gainers 4.7 kg tarafımdan alınmıştır :)
  • Hydroxycut Hardcore Pro aldım, bir site üzerinden. Üç gündür kullanıyorum. Vücudu kurutuyor. Su içe içe bir hal oldum. Damarlarımda hafif baskı hissettim dün ve sanırım kusmanın da eşiğinden döndüm.Sanırım yeni başlayanlar günde 2 defa 1 kapsül almalı. Spor öncesi insanı enerji deposu yapıyor. Ben salaklık edip Redbull da içtim, düz duvara tırmanacak hale geldim. İlaç içip yatmamak lazım, idmanla birlikte kullanılması şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Hydroxycut Hardcore Pro aldım, bir site üzerinden. Üç gündür kullanıyorum. Vücudu kurutuyor. Su içe içe bir hal oldum. Damarlarımda hafif baskı hissettim dün ve sanırım kusmanın da eşiğinden döndüm.Sanırım yeni başlayanlar günde 2 defa 1 kapsül almalı. Spor öncesi insanı enerji deposu yapıyor. Ben salaklık edip Redbull da içtim, düz duvara tırmanacak hale geldim. İlaç içip yatmamak lazım, idmanla birlikte kullanılması şart.

Siz nasıl kullandınız bilemiyorum ama önerilen kullanım şekli;

İlk hafta idman aralığı haftada 4-5 gün ise her gün 1 kapsül, haftada 3 gün ise her idmandan 30 dk önce 1 kapsül.
    İkinci hafta günde 2 kapsül ve üçüncü hafta günde 3 kapsül olarak alınıp bitene kadar bu şekilde kullanılıyor. 3 kapsül alırken dediğiniz gibi problem yaşarsanız 2 kapsüle de indirebiliyorsunuz. Siz direk 3 kapsülden başladınız sanırım :))

Termojenik yağ yakıcı kullanırken muhakkak hiçbir sağlık problemi olmaması ve muhakkak kür yapılması gerekmektedir. Kür yapılmaksızın ihtiyaca dayalı düşünerek tek başına kullanılmaması önemlidir.

• Hocam bu göbek ve beldeki simit yağlarını yakıcı ve enerji verici onerebilecegim birseyler varmı? Kas yapamk istiyorum ama bu yağlardan da kurtulmadan hicbirsey yapılamıyor? Spor salonuna yazılacak yine 1 ay aralıksız yuzup tekrar aletlere geçecem bu sefer daha düzenli ve daha bilincli beslenerek ve yardımcı ürünler kullanmak istiyorum. 1 senede kaslanmam lazim :) ne önerirsin bana tesekkurler. Boy 190 kilo 90 göbek ve belde yaglanmalar var. Damar hastaligida var kan sulandirici kullanıyorum. Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Hocam bu göbek ve beldeki simit yağlarını yakıcı ve enerji verici onerebilecegim birseyler varmı?

L-carnitine olarak sıvı olan ürünleri tercih etmenizi öneririm. Karaciğer tarafından tablet ürünlere oranla 3 kat daha hızlı emilir ve etki eder.

Bana yukarıdaki cümlenizden sonra yazıp sorduklarınızı yanıtlayamam. Ben ürün satıyorum, antrenör değilim. Bir spor uzmanına danışabilirsiniz :)
  • Hocam hangi ürünü tavsiye ediyorsan onu yazda alayım. Bu sıvı ne kdar sürede biter onuda yaz nasil kullancagimida yaz kac para sana zahmet. İlanindaki ürünlerden ben birsey anlamıyorum bu konuda cahilliğime ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Hocam hangi ürünü tavsiye ediyorsan onu yazda alayım. Bu sıvı ne kdar sürede biter onuda yaz nasil kullancagimida yaz kac para sana zahmet. İlanindaki ürünlerden ben birsey anlamıyorum bu konuda cahilliğime ver

Estağfurullah, cahillik ne kelime :)) Size pm attım
  • hocam elinizde American Pure Whey %100 Isolate 5 LBS (2.2 kg) Çikolatalı veya Çilekli varmı suan varsa hangısı var çilek mı çikomu :D

Bu arada hayırlı satışlar :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.