Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HCT rumuzlu Halil beyin referansı ile benden alışveriş yaptığı için Halil beye de %5 puan kazandırdınız :) Alışverişimizin daimi olmasını diliyorum. Referansınız için de ayrıca teşekkür ederim.
  • pm lütfen
  • Cevapladım efendim.
  • PM attım
  • Bir adet serious mass kilo aldırıcı tarafımdan alınmıştır :)
  • @mcemre,

Pm cevapladım.

@shineon25, Cem bey'e Optimum 2.7 kg kilo aldırıcı karbonhidrat tozu satılmıştır ve yarın kargoya verilecektir. Hayırlı olsun efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 25 Nisan 2011; 21:40:16 >
  • bsn atro-phex var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

bsn atro-phex var mı ?

Elimde yok ama ön sipariş ile getirtebilirim. Fiyatı pm attım :)
  • @pence46, rumuzlu Engin beye 1 adet Twinlab Amino Fuel 2000 (9001 mg amino asit) 150 tablet (Türkiye Ürünü) SKT 2013

@HCT rumuzlu Halil beyin referansı ile bir arkadaşına 1 adet Muscletech Nitrotech Hardcore Pro 4 LBS Çilekli protein tozu,

@shineon25 rumuzlu Cem beye 1 adet Optimum Nutrition Serious MASS 2.7 kg kilo aldırıcı protein tozu

@jacques1791 rumuzlu Serkan beye 1 adet Now Sports sıvı L-carnitine 1000 mg 473 ml (Yarın kargoya verilecektir)

Bu ay içerisinde satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 26 Nisan 2011; 18:07:33 >
  • Hocam elinde weider protein var mı? Pm atarsan sevinirim iyi akşamlar.
  • Sadece ABD de üretilen ürünlerden satıyorum. Weider sanırım Alman markası. Bu nedenle Avrupa markası ürünler çok pahalıya geliyor
  • Sevgili kyorhan'dan tereddütsüz alışveriş yapabilirsiniz. zaten ilan da kalitesini belli ediyor.
    Hayırlı satışlar.
  • Amino ve whey ile alakalı pm attım cevaplarsanız sevinirim

/*/*/*/*/*/*

-Doctor's Best Hyaluronic Acid + Chondotrin Sulfate bu ürün(kalojen içerir) ve hakkında yazılan herşey kelimesi kelimesine doğrudur. Belirli bir eğitim ve gelir seviyesine sahip toplumlarda besin destekleri sıkça kullanılıyor ancak maalesef bizde ilaçolarak görülüyor ve yamulmadan kullanmıyoruz. 40 yaş ve üzeri herkese mutlaka öneririm.
  • @Cemrehan bey,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

@ufo,

Cevapladım efendim. Ben Doctor's Best Hyaluronic Acid ürününü kullandım. Bacaklarım biraz çelimsiz son 8 senedir spor yapmadığımdan bana baya katkısı oldu aslında. 40 yaş altı da kullanabilir yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 29 Nisan 2011; 1:57:17 >
  • @kyorhan

öncelilkle forumda ticaret aynayışı sadece para kazanmak olanların sayısının arttıgı aşikar..

ben kyorhan beye bir pm atıp bana önerebilicegi bir ürün olup olmadıgını sordum

ve aldıgım cevap beni cok ama cok memnun etti

kendisi insan saglıgını hiçe sayıp , sadece para kazanmayı amaçlayan bir insan degildir gözümde..

forumun böyle insanlara ihtiyacı var tekrar kolay gelsin .....
  • Hakan bey,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Öncelikle ürün tavsiye etmememin nedeni;
    Karşımdaki insanı görmeden, idmanını bilmeden hangi ürünü alması gerektiğini ancak ve ancak eğitmenleri veya diyetisyenleri tarafından verilen program neticesinde olacağındandır. Daha önce forumdan ürün tavsiyesi ısrarla isteyen arkadaşlarımızdan fotoğraf ve idman programları hakkında detaylı bilgi istedim. 6 senelik Vücut geliştirme deneyimlerime dayanarak küçük çaplı ürün tavsiyesi etmişliğim vardır ancak ben ürün satarak para kazanmayı hedeflerim arasında ikinci sıraya koydum. Önceliğim insan kazanmaktır. Forumda benden alışveriş yapan çoğu kişi bunu bilir. Kalın sağlıcakla efendim :)
  • Unıversal amınal pak getittirebilir misin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Unıversal amınal pak getittirebilir misin hocam

Getiririm, pm attım :)
  • Protein tozu olarak ne önerirsiniz?
  • Klasik protein tozu olarak Optimum Nutrition, Twinlab, Gaspari ve bulabilirseniz Weider markalarını tavsiye ederim. Ekstra bileşenli olarak ise Muscletech Nitrotech protein tozu en ideal olanlardan bir tanesidir. BSN Syntha-6 da bileşenliler arasında iyidir. Benim elimde sadece

Muscletech Nitrotech Hardcore Pro 4 LBS ekstra bileşenli protein tozu var. Diğerlerinden şu an yok ama belki ileride Twinlab ve Optimum Nutrition temin edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.