Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinizde likit l-karnitin var mı ? Veya hangi l-karnitinler bulunuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

elinizde likit l-karnitin var mı ? Veya hangi l-karnitinler bulunuyor ?

Size pm attım :))
  • kağan nolcak bu gümrük mevzuatı böyle artık alışveriş bitti mi yani yurtdışından yoksa durumlar düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

kağan nolcak bu gümrük mevzuatı böyle artık alışveriş bitti mi yani yurtdışından yoksa durumlar düzelir mi ?

Düzelecek gibi değil, bazı ürünleri ben de Türkiye'de ithalatçı firmalardan alıyorum. 1000 liralık ürün alınca indirim yapıyorlar, şu an elimde çok sayıda adetli Twinlab Sıvı amino ve Twinlab Protein tozu var mesela :))
  • başka bir başlıkta optimum casein var fiyatı nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

başka bir başlıkta optimum casein var fiyatı nedir acaba ?

Ben onu özel getirtmiştim ama şu an getirtme imkânım yok malesef. 1 kg üzeri ürün getirtemiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 17 Şubat 2011; 16:15:14 >
  • Ençok alışveriş yapanlardan biri olarak güvenilir satıcı, kaliteli malzemeler ve piyasanın çok altında uygun fiyatlar ile daha neolsun ki .
    Bu ürünleri bize ulaştırdığı için kağan akadaşıma teşekkür ediyorum.
  • Allah razı olsun Cem, ben foruma yeni başladığımda ilk alışverişimi Cem ile yapmıştım
  • Takip
  • HCT rumuzlu Halil Can beye,

1 Muscletech Anabolic Halo ve 1 Universal Daily Formula 100 tablet multivitamin mineral tablet satılmıştır ve akabinde tekrar 1 adet BSN No-Explode ile 1 adet Now Sports yarım litre 1000 mg L-carnitine satılmıştır.
  • kemken rumuzlu Mehmet beye,

1 adet Dymatize L-Carnitine 500 mg 60 kapsül ve 1 adet Country Life Ginseng Supreme Complex bitkisel ürün satılmıştır.
  • Üstad,''Muscletech Hydroxycut Hardcore-X'' var mı elinizde?Varsa fiyatı nedir?Teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Üstad,''Muscletech Hydroxycut Hardcore-X'' var mı elinizde?Varsa fiyatı nedir?Teşekkür ederim:)

Malesef :( Ama 1-2 hafta içinde Hardcore Pro 210 kapsül gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Üstad,''Muscletech Hydroxycut Hardcore-X'' var mı elinizde?Varsa fiyatı nedir?Teşekkür ederim:)

peki,teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

peki,teşekkürler.

Size pm attım ayrıca :)
  • mrb bende yağ yakıcılar ve L-carnitine fiyatlarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim.birde konunun ilk mesajındaki fiyat bilgileri hala doğru olup geçerlimi. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadeonmart

mrb bende yağ yakıcılar ve L-carnitine fiyatlarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim.birde konunun ilk mesajındaki fiyat bilgileri hala doğru olup geçerlimi. teşekkürler.

İlan içeriğine göz atabilirseniz detaylı fiyat ve ürün bilgisi bulabilirsiniz :) En üstte yazan fiyatlar geçerlidir yani satır satır yazdıkların güncel listedir.
  • ümitli bir özel mesaj bol kazançlar
  • Cevapladım, teşekkürler :)
  • hayrılı satışlar bende yenı basladım bodye bakalım bız ne zmn başlıcaz amino asitlere
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.