Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alcon11

ürünler kaliteli..ve fiyatlar güzel. yalnızca, yukarıda creatin ile ilgili yazılan bazı şeyler yanlıştır.kreatin kas yapmaz sadece biraz enerji verir.

Öncelikle teşekkür ederim fakat ek bilgi olarak kreatin, Omurgalılarda doğal olarak oluşan ve kas hücrelerine yağlari indirgeyerek enerji desteği sağlayan organik bir asittir. Bu vesile ile kas gelişimine önemli katkısı vardır. Direk kas yapıcı özelliği olmasa da kas gelişiminde en az diğer amino asitler gibi büyük rol oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 1 Eylül 2010; 5:28:25 >
  • hocam benim asıl isteğim kilo almak ama kilo derken yağ istemiyorum ;) kas istiyorum ama bu ilaçlar nedir ne değildir bilgim yok, hangisi kas kütlesini artırır hangisi daha aktif yapar falan filan beni biraz aydınlatırmısınız? hatta beni değil bütün forumu aydınlatıcak şekilde bi bilgilendirme fena olmaz tahminimce?!?!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

hocam benim asıl isteğim kilo almak ama kilo derken yağ istemiyorum ;) kas istiyorum ama bu ilaçlar nedir ne değildir bilgim yok, hangisi kas kütlesini artırır hangisi daha aktif yapar falan filan beni biraz aydınlatırmısınız? hatta beni değil bütün forumu aydınlatıcak şekilde bi bilgilendirme fena olmaz tahminimce?!?!?

Spor yapacak mısınız ? Spor yapmayacaksanız henüz o tür bir ürün icat edilmedi :)) Ayrıca eğer spor yapacaksanız ben spor antranorü değilim. Bu nedenle size besin programı çıkaramam. Size çıkarılan besin programındaki ürünleri ben burada uygun fiyata satıyorum. Bu nedenle siz en iyisi spor alanında uzmanlaşmış bir kişiden size kütlesel kas yapıcı ve kas olarak kilo aldırıcı olarak bir beslenme ve ek gıda takviyesi kürü çıkartıp program yazması yonünde yardım almak konusunda bilgi alın, aldığınız bilgi doğrultusunda size Amino Asit, Protein tozu..vb ne gibi ek gıda ürünleri yazıldıysa ben daha uygun fiyata verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 4 Eylül 2010; 1:52:12 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOOPEEE

pm

pm gelmedi Ümit bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: HOOPEEE

pm

pm gelmedi Ümit bey.

pm
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HercuL

pm

Cevapladım
  • ben muscletech goremedim??? bu arada gaspari superpump var mi elinizde. 3 gun once amerikadan geldim buradaki fiyatlari gorunce sok oldum keske doldursaymisim valizimi bu urunlerle...

Muscletech cell mass,BSN cell mass ve gaspari superpumb fiyatlarini yazarsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: secrethero89

ben muscletech goremedim??? bu arada gaspari superpump var mi elinizde. 3 gun once amerikadan geldim buradaki fiyatlari gorunce sok oldum keske doldursaymisim valizimi bu urunlerle...

Muscletech cell mass,BSN cell mass ve gaspari superpumb fiyatlarini yazarsaniz sevinirim

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Ben de tekrar yazıyorum, Twinlab kaliteli bir üründür. Hatta bana maliyeti çoğu Universal ürününden daha pahalıya gelmektedir. Ben mucize yaratıyor şeklinde ürün tanıtmıyorum zaten, ben BCAA ve Amino Asit'i merak edene tavsiye ederim ama Nitric Fuel'i herkese önermem. Sadece bilenlere veya bu işi ciddi olarak yapan sporculara tavsiye ederim, keza L-Carnitine için de aynı şekilde. Twinlab bir çok kaliteli marka ile beraber kaliteli ürünler satan bir kuruluştur. Türkiye'de de bilinen bir markadır. Siz Twinlab'ı neredeyse Hardline ile aynı kefeye koymuşsunuz kaliteli olduğuna kesinlikle katılmıyorum diyerek. Bir arkadaşım sıkı bir diyet programıyla Now Foods sıvı l-carnitine 946 ml, Twinlab BCAA ve Amino 2000 ile 3 ayda neredeyse evrim geçirdi diyebileceğiniz şekilde kendini geliştirdi. Kendisi izin verirse fotoğraflarını buraya koyarım. Bu konu daha fazla uzamasın lütfen, dediğim gibi Muscletech ürünlerinin içindeki değerler ve teknolojisi sadece diğer markaların hepsinden biraz daha ileride şu an. Gaspari hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmıyorum ama Muscletech'in Anabolic Halo 1 KG lık ürünü yurtdışı maliyeti bana 135 TL. Fiyatlarla kıyaslayınca yine de burada benim uygun fiyata sattığım ürünler tercih edilebilir.

Twinlab fiyat-performans acisindan oldukca basarili bir urundur... parasi olan gitsin magazadan muscletech alsin...

• PM

Fiyatlar oldukca makul dostum, Optimum whey icin 200 verecegime twinlaba 99 vermek cok daha mantikli zaten guvenilir bir marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estolad

PM

Fiyatlar oldukca makul dostum, Optimum whey icin 200 verecegime twinlaba 99 vermek cok daha mantikli zaten guvenilir bir marka.

Teşekkürler, Optimum Whey sanırım 150 TL ye de bulunabiliyor, ama yine de aradaki fiyat farkı içerik farkını kapatmaya yetmez. PM'inizi cevapladım beyefendi.
  • Bu arada ürünlerin tamamının 2012 ye kadar SKT devam etmektedir. Bazılarının ise 2013 dür.
  • elinizde hangi l-carnitine var veya hangilerini getirtebilirsiniz. fiyat ları ile pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

elinizde hangi l-carnitine var veya hangilerini getirtebilirsiniz. fiyat ları ile pm atarsanız sevinirim.

Size pm attım.
  • Ben de istediğim ürünümü teslim aldım, sağolsun hocam hediyesini de eksik etmedi...

Alışverişten ziyade kendisi ile tanışmış olmak bile yeter :)

İyi alışverişler...
  • Çok teşekkürler Eren hocam, görüşmek için alışveriş yapmaya gerek kalmasın; tekrar görüşmek dileğiyle
  • hayırlı satışlar olsun kağan takip ediyorum seni yeni mallar ile de devamlı güncelliyosun en yakın zamanda bi alışverişim olucak senden kredi kartlı da yapmışssın allah bereket versin inşallah
  • Teşekkürler :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.