Arkadaşdan twinlab gainer ve shaker aldım gayet ilgili ve dürüst satıcı rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
Twinlab gainer için yorumum:karıştırken topaklanma olmuyor tadıda güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: White Devil
Arkadaşdan twinlab gainer ve shaker aldım gayet ilgili ve dürüst satıcı rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
Twinlab gainer için yorumum:karıştırken topaklanma olmuyor tadıda güzel.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Twinlab'ın tadı vanilyalı olmasına ve benim tat olayına karşı hassas olmama rağmen gayet beğendiğim bir tadı var.
İkisinin arasındaki fark nedir acaba tam olarak biliyormusunuz? Kafein vb. miktarlarında değişkenlikmi var?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: LathspeLLs
İkisinin arasındaki fark nedir acaba tam olarak biliyormusunuz? Kafein vb. miktarlarında değişkenlikmi var?
Teşekkürler.
Stix olanda X serisi yok zaten (TR de yok, ABD de de yok diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltiniz)
PRO olan seri daha etkili, zaten X den sonra çıkardılar ama içeriğinde nasıl bir farklılık var bilemiyorum. Kutunun arkasında tek tek hangi bileşenden kaç mg var diye belirtmiyor, hepsinin toplamda kaç mg var diye yazılmış sanırım Coca Cola'nın cola özütü demesi gibi birşey
YA BEN SPOR FELAN YAPMIYORUM SADECE KİLO ALDIRICI OLARAK KULLANA BİLİRMİYİM BU PROTEİNLERİ ARKDAŞLAR BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA ÇOK MUMNUN KALIRIM
quote:
Orijinalden alıntı: İBO4747
YA BEN SPOR FELAN YAPMIYORUM SADECE KİLO ALDIRICI OLARAK KULLANA BİLİRMİYİM BU PROTEİNLERİ ARKDAŞLAR BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA ÇOK MUMNUN KALIRIM
Çok fazla zengin içerikli oluyor, spor ile bedeni yorup ihtiyacı olanları karşılıyor kilo aldırıcı ürünler. Tek başına kullanıldığında ileride böbrek taşı falan yapabilir, siz en iyisi içinde SADECE karbonhidrat olan karbonhidrat tozu ürünü kullanın. 3 ölçek 90 gr karbonhidrat 1 ekmek yemiş gibi olursunuz ama muhakkak protein de almalısınız, onu da günde 12 tane olmak üzere 3 öğün x 4 er tane yumurtanın sadece beyaz kısmını yiyerek telafi edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Daha detaylı bilgi veremem sadece tavsiyedir, detay için diyetisyene danışın.