Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam listede celltech göremedim de muscletech celltech getirebilme ihtimalin varmı eğer getirebilirsen celltech, ve nitrotech 1.8 kg yi birlikte almak isterim de
  • Hocam,

PM'e halen cevap alamadım. gerçi cevap yazdım demişsiniz ama gelmedi..
    bu arada check-up sonuçlarım belli oldu. ürik asid yüksek çıktı. daha proteine başlamadan Dr proteini azalt dedi. ne iş anlamadım .
    sabah öğle akşam proteinli yiyecekleri mutlaka yerim ama toplamda aldığım 140 gr'ı geçmez herhalde..

sanırım bana esas lazım olan antrenman dan hemen öncesi ve hemen sonrası.. yediğim diğer proteinli yiyecekleri azaltsam ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatico23

kyorhan hocam, isole whey alıcam.önerin nedir.birde fiyat alayım hocam.

Sedat bey, ilginize teşekkür ediyorum öncelikle.

http://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/VPX-Zero-Carb-Sro-Protein-2-kg.html

Şu an piyasadaki en iyi ürün bu üründür desem yalan olmaz ISOLATE whey'ler içerisinde.

240 TL, kargo bedava + 1 adet multipower protein bar hediye.

• quote:

Orijinalden alıntı: savas tanrisi

hocam listede celltech göremedim de muscletech celltech getirebilme ihtimalin varmı eğer getirebilirsen celltech, ve nitrotech 1.8 kg yi birlikte almak isterim de

Berk bey,

Celltech temin edemiyorum malesef. BSN'de Cellmass var aynı türde. Fiyat istiyorsanız firmaya sorar dönüş yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziemir

Hocam,

PM'e halen cevap alamadım. gerçi cevap yazdım demişsiniz ama gelmedi..
    bu arada check-up sonuçlarım belli oldu. ürik asid yüksek çıktı. daha proteine başlamadan Dr proteini azalt dedi. ne iş anlamadım .
    sabah öğle akşam proteinli yiyecekleri mutlaka yerim ama toplamda aldığım 140 gr'ı geçmez herhalde..

sanırım bana esas lazım olan antrenman dan hemen öncesi ve hemen sonrası.. yediğim diğer proteinli yiyecekleri azaltsam ??

Benim size "bana gelmedi" diye attığım mesajda ben Doktor değilim bu tür soruları doktorunuza danışarak sorunuz demiştim.
  • hocam pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas tanrisi

hocam pm attım

Cevapladım efendim.
  • Glucosemine hapı ve optimum,myofusion mevcutmu elinizde?

jack3d, animal pump yada 250 olanı mevcutmudur?

birde kreatin arıyorum. fiyatlarını pm olarakta atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 5 Aralık 2011; 0:17:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Glucosemine hapı ve optimum,myofusion mevcutmu elinizde?

jack3d, animal pump yada 250 olanı mevcutmudur?

birde kreatin arıyorum. fiyatlarını pm olarakta atabilirsiniz.

Optimum satmıyorum, Jack3d satmıyorum zaten resmi olarak satan biryer de yok. Sağlık bakanlığından geçemedi, WADA da kara listede bir ürün jack3d.

Animal Pump firma stoğunda varsa 130 TL den ücretsiz kargo,

Glucosamine farklı markaların ürünleri var, siz bana neyi istediğinizi ya da en uygunu mu istediğinizi söylerseniz iyi olur

Myofusion 145 TL kargo dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 5 Aralık 2011; 20:17:21 >
  • Pm
  • Multipower Sıvı L-Carnitine 20 Ampul 1500 mg 90 TL var mı elinizde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Multipower Sıvı L-Carnitine 20 Ampul 1500 mg 90 TL var mı elinizde acaba?

Sipariş verdikten sonra 1-2 iş günü içinde kargolanacaktır. Elimde şu an yok ama tedarik ederim. Tedarik edemediğim durumlarda ücret iadesini kuruşu kuruşuna yaparım. Ödemenizden kaynaklı EFT/Havale ücretlerini karşılayamayacağım için internet bankacılıklarını veya cep telefonunuzdan wap şubelerini kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Kapıda ödeme seçeneği var mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Kapıda ödeme seçeneği var mı hocam ?

Ek masraf yarattığı için kapıda ödeme seçeneğim yoktur, forumdaki itibarım ve güvenilirliğim kapıda ödeme seçeneği sunmamak için yeterlidir ;)
  • Ondan demedimki hocam kredi kartında limit yok o yüzden dedim 907 gramlık Muscletech'den alacağım büyük ihtimal bu hafta içinde. Skt 2012 yazıyor,tam olarak kaçı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 19 Aralık 2011; 17:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Ondan demedimki hocam kredi kartında limit yok o yüzden dedim 907 gramlık Muscletech'den alacağım büyük ihtimal bu hafta içinde. Skt 2012 yazıyor,tam olarak kaçı ?

2012 Kasım :)
  • Mesajıma cevap vermemişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alykayhan

Mesajıma cevap vermemişsiniz

Geç cevap için özür dilerim, cevapladım
  • Multipower Sıvı L-Carnitine 20 Ampul 1500 ürün için ne yapmam gerekiyor, site üzerinden mi yoksa siz bana bir hesap numarası mı vereceksiniz acaba?
  • hydrocut advenced için sayfada bulundum bikaç hafta önce gördüğüm ürünü göremedim stoklarda yokmu acaba
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.