Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskober

Selamlar ..Bana Cellucor D4 thermal shock bulma şansınız var mı acaba

Cellucor C4 Extreme 30 Servis - 99 TL Kargo dahil
    Cellucor C4 Extreme 60 Servis - 155 TL Kargo dahil + 1 adet protein bar hediye

Eğer sorduğunuz ürün bu değilse başka Cellucor ürünü temin edemiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 30 Ocak 2012; 9:55:36 >
  • Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı alışveriş edebilirsiniz. Dürüst ve ilgili satıcının yanında yanında yolladığı hediyelerle bile sizi mutlu ediyor. İşallah bundan sonra da alışverişlerimiz olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kauss

Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı alışveriş edebilirsiniz. Dürüst ve ilgili satıcının yanında yanında yolladığı hediyelerle bile sizi mutlu ediyor. İşallah bundan sonra da alışverişlerimiz olacak

Teşekkürler Berk bey, tekrar görüşmek üzere
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aguero2009

takip

Cevapladım özel mesajınzı
  • Bir takip mesajıda ben atayım.

Yakında protein lazım olacak.. Gaspari almayı düşünüyorum ama 2.3 kg'dan daha küçük boyutta olanı var mı? Ufaktan başlayalım şöyle 1 kg falan, memnun kalırsam 2.3'ten devam etmeyi düşünüyorum..

Birde elinizde shaker var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Bir takip mesajıda ben atayım.

Yakında protein lazım olacak.. Gaspari almayı düşünüyorum ama 2.3 kg'dan daha küçük boyutta olanı var mı? Ufaktan başlayalım şöyle 1 kg falan, memnun kalırsam 2.3'ten devam etmeyi düşünüyorum..

Birde elinizde shaker var mı?

pm ile cevapladım. Ürünlerim yasal olarak ithal edilmiş ürünler olup sağlık bakanlığından onaylıdır. Yurtdışı ürün alım satımı yapmadığım gibi yurtdışı ürünlere de dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • Tkp
  • bodye yeniden başlarsam ilk uğrayacağım konulardan biri olacak. takip.
  • Çok güzel bir alışverişimiz oldu. Ürünler, iletişim, fiyat, yanındaki hediyeler herşey dört dörtlük..

Gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Çok güzel bir alışverişimiz oldu. Ürünler, iletişim, fiyat, yanındaki hediyeler herşey dört dörtlük..

Gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz birisi.

Mete bey degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Tekrar gorusmek dilegiyle
  • Harika bir satıcı teşekkürler :)
  • Güvenilir bir kişidir.Rahatlıkla alış veriş yapabilirsiniz.

Sonraki alış verişimizde görüşmek dileğiyle :)
  • 2 adet gaspari myofusion aldim, yaninda hediye de yollamis saolsun. Her turlu guvenebilirsiniz. Çok ilgili bir abimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilgili bir arkadaş, kargo hızlı, yanında hediyelerde cabası. Bana yeterli güveni telkin etti iletişim çok hızlı tavsiye ederim.
  • 1 adet Gaspari Myofusion Çikolata Aromalı protein tozu aldım. Ürün ödemenin ertesi günü elime ulaştı. Oldukça ilgili bir satıcı. Teşekkürler...
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeteci

Harika bir satıcı teşekkürler :)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, eksik gönderdiğim hediyeyi diğer alışverişimizde fazlasıyla telafi edeceğimden emin olabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Condates

Güvenilir bir kişidir.Rahatlıkla alış veriş yapabilirsiniz.

Sonraki alış verişimizde görüşmek dileğiyle :)

Teşekkür ederim efendim, umarım tekrar görüşürüz.

quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

2 adet gaspari myofusion aldim, yaninda hediye de yollamis saolsun. Her turlu guvenebilirsiniz. Çok ilgili bir abimiz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Tolgahan bey, tekrar görüşmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 28 Şubat 2012; 23:27:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OttOSaH

1 adet Gaspari Myofusion Çikolata Aromalı protein tozu aldım. Ürün ödemenin ertesi günü elime ulaştı. Oldukça ilgili bir satıcı. Teşekkürler...

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Osman bey, tekrar görüşmek üzere sağlıklı günler dilerim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Blowout

Çok ilgili bir arkadaş, kargo hızlı, yanında hediyelerde cabası. Bana yeterli güveni telkin etti iletişim çok hızlı tavsiye ederim.

Teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 1 Mart 2012; 0:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

PM

cevapladım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.