Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizde iso sensation 93 mevcutmu ? listeye baktım ama şansımı deniyeyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Selamlar :)

Küçük boy olanı 120 TL kargo dahil ve 1 protein bar + 1 energy drink. Büyük boy için fiyat göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Küçük boy olanı 120 TL kargo dahil ve 1 protein bar + 1 energy drink. Büyük boy için fiyat göremiyorum

Teşekkürler büyük lazım
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler büyük lazım

Bu arada benim söylediğim fiyat Cafe Brazil olan için geçerliymiş diğeri daha da pahalı. Bu ürün niye bu kadar pahalı yaw

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler büyük lazım

Bu arada benim söylediğim fiyat Cafe Brazil olan için geçerliymiş diğeri daha da pahalı. Bu ürün niye bu kadar pahalı yaw

%100 isochill ve % 93 izolat protein var piyasada diğer supplementlere göre en üstün whey bu araştırdığım kadarıyla.dr jim stoppanide bunu öneriyor.

ülkem sağolsun vergilerden dolayı hiçbir güzellikten yararlanamıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler büyük lazım

%100 isochill ve % 93 izolat protein var piyasada diğer supplementlere göre en üstün whey bu araştırdığım kadarıyla.dr jim stoppanide bunu öneriyor.

ülkem sağolsun vergilerden dolayı hiçbir güzellikten yararlanamıyoruz.

Bu üründen daha önce satmadığım için ürün hakkında bilgim yok malesef. Zaten listemde de yok gördüyseniz öyle herşeyi satıyorum, herşey bulunur tarzı bir satıcı gibi görünmek istemem. VPX Zero Carb'dan şu güne kadar bir kaç tane sattım. Onu da bir araştırın derim.

• takipteyim mükemmel fiyatlar ilerleyen zamanlarda kesinlikle bir alışveriş içerisinde olacağım
  • Gayet ilgili bir satıcı. Hızlı kargo, fiyatlar uygun, hediyeler de var. Daha ne olsun.

Sayfayı kaydettim. Tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Gayet ilgili bir satıcı. Hızlı kargo, fiyatlar uygun, hediyeler de var. Daha ne olsun.

Sayfayı kaydettim. Tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

Cep telefonumu da kayıt edin Yorumuz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: weRDim_aYaRi

takipteyim mükemmel fiyatlar ilerleyen zamanlarda kesinlikle bir alışveriş içerisinde olacağım

Google'dan bakıp Türkiye'de satışı olan fakat listemde yeralmayan Optimum markası hariç dilediğiniz bir ürünü çekinmeden sorabilirsiniz. Hayırlı günler dilerim
  • ben kendisinden weider mass 2000 aldım sorunsuz alışveriş oldu hediye ettiği ürünler içinde kendisine teşekkür ediyorum.
  • mesajim bulunsun. ulasacagim size
  • MULTİPOWER CLA 800MG kullanıyorum haftanın 4 günü en kötü 2 saat spor salonundayım 3 gün en az saunadayım CLA nın yanına L carnitine önerirmisin yoksa agırmı gelir çünkü spor programım cok geniş ve hemen hemen hergün gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstKiss

MULTİPOWER CLA 800MG kullanıyorum haftanın 4 günü en kötü 2 saat spor salonundayım 3 gün en az saunadayım CLA nın yanına L carnitine önerirmisin yoksa agırmı gelir çünkü spor programım cok geniş ve hemen hemen hergün gidiyorum

pm attım
  • Hizli kargo, saygi, sevgi ve geri kalan hersey. Alisveriste her turlu kolayligi sagliyor abim saolsun.Baska yerde protein tozu alma riskine bile girmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 16 Mart 2012; 1:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Hizli kargo, saygi, sevgi ve geri kalan hersey. Alisveriste her turlu kolayligi sagliyor abim saolsun.Baska yerde protein tozu alma riskine bile girmeyin derim.

Teşekkürler Tolgahan bey,

Belki de turizmci olmanın da etkisi ile gerek müşteri memnuniyeti, gerek maliyetler ve gerek hizmet kalitesi ile müşterilerimin güvenini elde etmek için uğraşıyorum. Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

Bir sonraki alışverişinizden sonra beni önerdiğiniz her arkadaşınızın yaptığı alışverişten %5'e varan puan kazanıp ilerideki alışverişlerinizde kullanabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 16 Mart 2012; 10:42:56 >
  • perşembe akşam üzeri havale yaptım ve bugün sabah elime geçti twinlab protein tozu ve yanında protein bar hediyesi ile, kyorhan arkadaşıma teşekkür edrim,ürünün elime geçiş sürecinde sms ile bilgilendirdi beni, 140 lira yollamıştım 139 liralık ürüne havale malum bozuk para almıor bankamatikten, kyorhan saolsun kutunun içine 1 lirayıda koymuş :) kimsenin kimsde hakkının kalmadığı alışveriş için teşekkür ediyorum kendisine buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

ben kendisinden weider mass 2000 aldım sorunsuz alışveriş oldu hediye ettiği ürünler içinde kendisine teşekkür ediyorum.

Fiyat/performans açısından en iyi ürünü aldığınızı söyleyebilirim. Hediye adı altında ürüne fiyat ekleyen firmalar gibi davranmak yerine gerçek hediye veriyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Oğuz bey.

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

perşembe akşam üzeri havale yaptım ve bugün sabah elime geçti twinlab protein tozu ve yanında protein bar hediyesi ile, kyorhan arkadaşıma teşekkür edrim,ürünün elime geçiş sürecinde sms ile bilgilendirdi beni, 140 lira yollamıştım 139 liralık ürüne havale malum bozuk para almıor bankamatikten, kyorhan saolsun kutunun içine 1 lirayıda koymuş :) kimsenin kimsde hakkının kalmadığı alışveriş için teşekkür ediyorum kendisine buradan

Çok güzel izah etmişsiniz, çok teşekkürler :)

• quote:

Teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

Yasin beyden bu sene ikinci ürünümü almiş bulunmaktayım.Hediyeler içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.Buna karşılık olarak
    bir daha ki alış verişin ücretini yanına hediye sıkıştırıp kargoylamı yollasak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandini

quote:

Teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

Yasin beyden bu sene ikinci ürünümü almiş bulunmaktayım.Hediyeler içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.Buna karşılık olarak
    bir daha ki alış verişin ücretini yanına hediye sıkıştırıp kargoylamı yollasak acaba

Hiç gerek yok Özkan bey, tekrar görüşmek üzere

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.